Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIFuś, pewno nie powinnam ale wczytałam się w tytuł i...parsknęłam śmiechem. Jesteś niemożliwiec.
Z beczki innej...Napisz do GameBoy. Dziewczyna daje tymczasy dla maluchów, może ma dobre miejsce dla Ciri, bo u GameBoy te psiaki b.szybko znajdują dobre domki. Ostatnie 2 to jakiś ekspres!!! Chylę czoła.
Ponadto, na wątku, gdzie GameBoy dała kolejnemu dach nad głową, jest post od Marzenka18. Dziewczyna ma chętny domek na szczeniaka. Z opisu, póki co, widać, że mógłby to być dobry domek. Napisz i do niej, dopytaj.
Całusy!:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
DIFuś, pewno nie powinnam ale wczytałam się w tytuł i...parsknęłam śmiechem. Jesteś niemożliwiec.
Z beczki innej...Napisz do GameBoy. Dziewczyna daje tymczasy dla maluchów, może ma dobre miejsce dla Ciri, bo u GameBoy te psiaki b.szybko znajdują dobre domki. Ostatnie 2 to jakiś ekspres!!! Chylę czoła.
Ponadto, na wątku, gdzie GameBoy dała kolejnemu dach nad głową, jest post od Marzenka18. Dziewczyna ma chętny domek na szczeniaka. Z opisu, póki co, widać, że mógłby to być dobry domek. Napisz i do niej, dopytaj.
Całusy!:loveu:

Lece pisać!!!!! Dzięki, kochana jesteś!!!!

Posted

majqa napisał(a):
...bo mi chłop powiedział, że jak mi się grzywka o wlot do budy wytrze to już nie mam powrotu!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Grzywka rzecz ważna, ale to drewniana buda także zawsze można wlot poszerzyć! :evil_lol: Przemyśl sprawę raz jeszcze, proszę! Chętnie Cię zaadoptuję!!!

Posted

DIF napisał(a):
Grzywka rzecz ważna, ale to drewniana buda także zawsze można wlot poszerzyć! :evil_lol: Przemyśl sprawę raz jeszcze, proszę! Chętnie Cię zaadoptuję!!!

O Ty Kochana Zmoro!!! :loveu: Pamiętaj jednak, że mam za sobą adopcyjne psio-kocie ogony!!!
Masz jakieś konkrety z odpisów? Skontaktowałaś się z dziewczynami?

Posted

majqa napisał(a):
Skontaktowałaś się z dziewczynami?

Napisałam do GameBoy przed chwilą i czekam na odpowiedź.

A tutaj Krówka dla zachęty:

Ronia wślizguje się do swojego posłania zdećko zdziwiona gościem :evil_lol::

"Agresywna" Pinezka :diabloti::

I maluszek :loveu:

A te zdjęcia "zwalają z nóg" :loveu::loveu::loveu::loveu::

To Ciri z Pinią w jednym posłanku, jakbyście nie wiedzieli oczywiście :eviltong::eviltong::eviltong:

Cudne są!!!!

Posted

GameBoy napisał(a):
zapisuje się do koła szukania domu - tymczas ew pod koniec przyszłego tygodnia, domu już zaczynam szukac, przejrze swoje maile ;)

:Rose::Rose::Rose:

Ona jest naprawdę super grzecznym szczeniaczkiem! Jak jeździłam z nią dwa dni temu samochodem siedziała grzecznie na przednim siedzeniu a jak wróciłam ze sklepu spała sobie spokojnie. Wie, że wiatrołap to jej królestwo i wie, że jak na nią "huknę" ;) to może tam się schronić i czuć się bezpiecznie.
Będzie naprawdę mądrym psem, ale niestety ma charakter dominantki. Dzisiaj odgoniła od michy Pinię :crazyeye:, co jest bardzo dziwne, bo Pinezka jako "pies ulicy" ma charakterek!!
Jak jej się coś nie spodoba potrafi "pyskować".... strasznie jest fajna!!!!

Posted

GameBoy napisał(a):
jeżeli jest dominantką to tymczas u mnie odpada - Hexa ja pożre
ale domu szukać będę :p

:placz::placz::placz:

Ale to mądra dominantka! Jak dostanie zębami po doopie to zrozumie :evil_lol:!!!