GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 nie mam na Maleńką pomysłu a tym bardziej miejsca zawsze tak jest przed świętami Quote
jayo Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 wyslalam jej zdjecia do kolejnych zainteresowanych.. Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Krówka Ciri na stronie fundacji "EMIR": http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIATWARSZAWA/krowka.htm Dziękujemy!!!!! Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 w im wiekszej ilosci miejsc bedzie oglaszana tym bardziej zwieksza to jej szanse Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 majqa napisał(a):Jak minęła nocka??? Nie pytaj :angryy:. Mam kolejny koc do prania... wczoraj go położyłam a ten co był poprzednio jeszcze nie uprany :angryy: Rudzik będzie spał na gołej ziemi..... Utłukę ją następnym razem.....:mad: Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Czas Ciri się kończy!!!!! [SIZE=6]Pomóżcie!!!!! Quote
Isadora7 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='DIF']Czas Ciri się kończy!!!!! [SIZE=6]Pomóżcie!!!!! Ranyboskie, no nic podniosę może komu w oko wpadnie. Trzymaj się DIF Quote
Wet-siostra Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dobry wieczór.Właśnie zaczynam wieczorny pobyt na DOGO i postanowiłam go rozpocząć od Krówki.A to dlatego,że jedna Dogomaniaczka(nie powiem,która:eviltong:)powiedziała mi,że chyba się wycofa z działalności,przynajmniej na jakis czas...:placz:A co wtedy sie stanie z Krówką???:shake:Droga Przyjaciółko-zmniejsz tempo,ale nie rezygnuj...:nono:OAMY RADĘ!!!!! Quote
Wet-siostra Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Niestety,moja Tyrsa nie toleruje młodych psów...:shake:Będę mieć na tymczasie Kapselka.I jeszcze jednego małego pieska/suczkę,tyle,że trudny wybór...Mogę wziąść dwa małe pieski,a tyle potrzebujących psiaków...:placz: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 przepraszam, tak zrozumialam to co napisalas wyzej oj Ciri , Ciri co z Tobą bedzie? Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Wet-siostra']Dobry wieczór.Właśnie zaczynam wieczorny pobyt na DOGO i postanowiłam go rozpocząć od Krówki.A to dlatego,że jedna Dogomaniaczka(nie powiem,która:eviltong:)powiedziała mi,że chyba się wycofa z działalności,przynajmniej na jakis czas...:placz:A co wtedy sie stanie z Krówką???:shake:Droga Przyjaciółko-zmniejsz tempo,ale nie rezygnuj...:nono:OAMY RADĘ!!!!! Muszę zmniejszyć tempo...masz rację! Po dzisiejszym zasłabnięciu w sklepie przeanalizowałam wszystko....Życie jest takie kruche .... jest tyle do zrobienia.... ale ja mam malutkie DZIECI :-( Musze przystopować.....!!! A jeśli chodzi o Krówkę...moją Cudowną, Wspaniałą, Grzeczną, Sikającą :angryy: tymczasowiczkę ..... nie mam wyjścia :placz::placz::placz:.....po Świętach idzie do schronu .... a moje serce pęknie po raz drugi :-( Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Boże, to będzie szokiem dla maleństwa...ale wiem, że musisz...:placz: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Oby, oby...to będzie dla Ciri jak wstąpienie do piekiełka. Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 W tym nadzieja ale...biedusia na święta za kratami??? Jejuś...:-( Quote
Hotel KADIF Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='majqa']W tym nadzieja ale...biedusia na święta za kratami??? Jejuś...:-( PO świętach!!! W nocy spadł z szafki but mojego synka o ona go :wallbash:. Muszę jej położyć jakąś kłodę :evil_lol: niech czochra sobie tymi szpileczkami!! Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jakąś gumową zabawkę skołuj...O matuś...Dziecina w jednym buciku...:shake: Może kawałek zbędnego, uciętego węża ogrodowego? Guma na nich jest maniana, niech sobie mała gnida wbija kiełki. Quote
Wet-siostra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Witam z rana!!!Mąż już narzeka,że nie ma żony,a ja dopiero się rozkręcam...Faktycznie,pomoc zwierzakom wciąga.Nie zauważa się uciekającego czasu...I tak łatwo wpaść w DOGOHOLIZM...:evil_lol:Ale jak tu nie przeżywać,skoro tyle psich nieszczęść wokół nas...:placz:Taka Króweczka,dajmy na to...Jeszcze dobrze nie urosła,a już...Dobrze,że jest taka DIF,ale sama nie da rady...Ile można mieć zwierzaczków???Swoją drogą,najpierw ten psiunio z worka,teraz Krówka...Ile można wytrzymać,by serce nie pękło???Kochani,rozejrzyjmy się po znajomych...Może ktoś zechce to słodkie maleństwo...A Ty.droga Przyjaciółko,TRZYMAJ SIĘ!!!!Jesteś nam wszystkim potrzebna!!!!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Króweczko,skacz na pierwszą stronę!!!!Może ktoś Cię wypatrzy i nie będziesz musiała iść do schroniska...:loveu: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Króweńko wszystkiego naj...a Twojej Świętej Opiekunce cierpliwości!!! Odpuść mała butkom, odpuść!!!:shake: Quote
Recommended Posts