Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Jak minęła nocka???

Nie pytaj :angryy:. Mam kolejny koc do prania... wczoraj go położyłam a ten co był poprzednio jeszcze nie uprany :angryy: Rudzik będzie spał na gołej ziemi..... Utłukę ją następnym razem.....:mad:

Posted

Dobry wieczór.Właśnie zaczynam wieczorny pobyt na DOGO i postanowiłam go rozpocząć od Krówki.A to dlatego,że jedna Dogomaniaczka(nie powiem,która:eviltong:)powiedziała mi,że chyba się wycofa z działalności,przynajmniej na jakis czas...:placz:A co wtedy sie stanie z Krówką???:shake:Droga Przyjaciółko-zmniejsz tempo,ale nie rezygnuj...:nono:OAMY RADĘ!!!!!

Posted

Niestety,moja Tyrsa nie toleruje młodych psów...:shake:Będę mieć na tymczasie Kapselka.I jeszcze jednego małego pieska/suczkę,tyle,że trudny wybór...Mogę wziąść dwa małe pieski,a tyle potrzebujących psiaków...:placz:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Dobry wieczór.Właśnie zaczynam wieczorny pobyt na DOGO i postanowiłam go rozpocząć od Krówki.A to dlatego,że jedna Dogomaniaczka(nie powiem,która:eviltong:)powiedziała mi,że chyba się wycofa z działalności,przynajmniej na jakis czas...:placz:A co wtedy sie stanie z Krówką???:shake:Droga Przyjaciółko-zmniejsz tempo,ale nie rezygnuj...:nono:OAMY RADĘ!!!!!

Muszę zmniejszyć tempo...masz rację! Po dzisiejszym zasłabnięciu w sklepie przeanalizowałam wszystko....Życie jest takie kruche .... jest tyle do zrobienia.... ale ja mam malutkie DZIECI :-( Musze przystopować.....!!!

A jeśli chodzi o Krówkę...moją Cudowną, Wspaniałą, Grzeczną, Sikającą :angryy: tymczasowiczkę ..... nie mam wyjścia :placz::placz::placz:.....po Świętach idzie do schronu .... a moje serce pęknie po raz drugi :-(

Posted

[quote name='majqa']W tym nadzieja ale...biedusia na święta za kratami??? Jejuś...:-(

PO świętach!!!
W nocy spadł z szafki but mojego synka o ona go :wallbash:. Muszę jej położyć jakąś kłodę :evil_lol: niech czochra sobie tymi szpileczkami!!

Posted

Jakąś gumową zabawkę skołuj...O matuś...Dziecina w jednym buciku...:shake:
Może kawałek zbędnego, uciętego węża ogrodowego? Guma na nich jest maniana, niech sobie mała gnida wbija kiełki.

Posted

Witam z rana!!!Mąż już narzeka,że nie ma żony,a ja dopiero się rozkręcam...Faktycznie,pomoc zwierzakom wciąga.Nie zauważa się uciekającego czasu...I tak łatwo wpaść w DOGOHOLIZM...:evil_lol:Ale jak tu nie przeżywać,skoro tyle psich nieszczęść wokół nas...:placz:Taka Króweczka,dajmy na to...Jeszcze dobrze nie urosła,a już...Dobrze,że jest taka DIF,ale sama nie da rady...Ile można mieć zwierzaczków???Swoją drogą,najpierw ten psiunio z worka,teraz Krówka...Ile można wytrzymać,by serce nie pękło???Kochani,rozejrzyjmy się po znajomych...Może ktoś zechce to słodkie maleństwo...A Ty.droga Przyjaciółko,TRZYMAJ SIĘ!!!!Jesteś nam wszystkim potrzebna!!!!:loveu: