Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):
A czy mi się wydaję, czy psinka ma takie jakieś długie łapki? :loveu: :eviltong:

Ma dłuuuugaśne :evil_lol:! Laska z niej straszna - będzie wysoka i szczupła!

Qrczaki, coraz piękniejsza się robi :iloveyou:
A dzisiaj rano piszczała pod drzwiami, bo chciała wyjść na siku!!! :crazyeye: W ogóle jest strasznie mądrą sunią. Reaguje na imię Krowa (przepraszam...imię oczywiście do wymiany :evil_lol:) a jak drę się "Krowa!!!! Na miejsceeeee!!!!" - myk i już jest w swojej kociej budce, w której powoli przestaje się mieścić :evil_lol:

Posted

Ciri szukaj domku

Wet-siostra napisał(a):
Jak się czuje śliczna Króweczka???Są jakieś widoki na domek???Odezwał się ten chłopak???DIF,Przyjaciółko,DAMY RADĘ!!!Ta suczka MUSI znaleźć swój domek!!!!

GameBoy napisał(a):
Dif zmien moze tytul... zeby Wawa byla z przodu i moze cos, ze psiemu dziecku grozi schron

Otóż to....

Posted

Jak przedstawia się aktualnie sytuacja małej? Konkretniej pytanie do Dif - do kiedy konkretnie Krówka ma u Ciebie kąt? Ja jestem w rozterce, bo sama nie mogę jej wziąć, a marnie mi idzie agitowanie znajomych :( nie wiem czemu, bo sunia prześliczna.. Póki co próbuję przekonać rodzinę, że DT to nie jakiś mój wymysł mający na celu przemycenie kolejnego psa do domu, tylko mniejsze zło w perspektywie schroniska. Niestety jak już wspomniałam, agitator ze mnie marny.. :(

Posted

GameBoy napisał(a):
Dif zmien moze tytul... zeby Wawa byla z przodu i moze cos, ze psiemu dziecku grozi schron

Mówisz i masz ;)!
Zrobione!

Jadźka napisał(a):
Jak przedstawia się aktualnie sytuacja małej? Konkretniej pytanie do Dif - do kiedy konkretnie Krówka ma u Ciebie kąt? Ja jestem w rozterce, bo sama nie mogę jej wziąć, a marnie mi idzie agitowanie znajomych :( nie wiem czemu, bo sunia prześliczna.. Póki co próbuję przekonać rodzinę, że DT to nie jakiś mój wymysł mający na celu przemycenie kolejnego psa do domu, tylko mniejsze zło w perspektywie schroniska. Niestety jak już wspomniałam, agitator ze mnie marny.. :(

Witamy na wątku!!! :loveu:

Ponieważ Krówcia została zaszczepiona w piątek i wg opinii weta nie powinna trafić do schroniska przed upływem 2 tygodni ma czas do 11 kwietnia!!! Niektórzy zarzucają mi szantaż emocjonalny, ale to nie jest to!
Mam za dużo zwierząt (aktualnie 4 psy i 3 koty-od jutra 2 koty ;)), dzieci, pracę... po prostu nie wyrabiam!!!
Pytaj znajomych, rodzinę... Pęknie mi serce jak będę musiała ją TAM zawieźć :-(

Posted

Zdecydowanie za małe to posłanko, jak Pinka się tam mieści?!? :crazyeye:
Wrzuciłam ją do pracy, mam nadzieję, że będzie jakiś kontakt.
DIF, czy ona kopie w ogrodzie? Czy wchodzi na grządki? Czy niszczy kwiatki?

Posted

Zdziwiłabym się gdyby oszczędzała roślinki ale myślę też, że jeśli rozrabia to wynika z jej młodziuniego wieku i jest do skorygowania. Ta sunia mi wygląda na taką, która jeśli jej się poświęci serce i uwagę to będzie chłonąć człowieka całą sobą i to z dobrym skutkiem.

Posted

zdrojka napisał(a):
Zdecydowanie za małe to posłanko, jak Pinka się tam mieści?!? :crazyeye:
Wrzuciłam ją do pracy, mam nadzieję, że będzie jakiś kontakt.
DIF, czy ona kopie w ogrodzie? Czy wchodzi na grządki? Czy niszczy kwiatki?

ONA...Krówka czyli :crazyeye:. Oj pokręciłam na privie :evil_lol:.
A więc ona bardzo skutecznie uczy się tej czynności od Roni i Pinii!!

A posłanko jest super i Pinezka spoko się w nim mieści :loveu:. Tylko Krówcia trochę Pinię...hmmm przerosła.
Oto Pinia w posłanku:

A miałaby jeszcze więcej miejsca jakby nie spała z tym wszystkim co ściąga do swojego łóżka :diabloti:

Posted

kurczę zaglądam do tej małej i zaglądam - jest mi strasznie przykro, że nie moge jej dać DT ale moja Hexa mogłaby zrobić jej krzywdę, tym bardziej jak ona zaczepna

Posted

GameBoy napisał(a):
kurczę zaglądam do tej małej i zaglądam - jest mi strasznie przykro, że nie moge jej dać DT ale moja Hexa mogłaby zrobić jej krzywdę, tym bardziej jak ona zaczepna

To może JE spotkamy któregoś dnia? Podjechałabym do Ciebie z Krówcią.. :modla: