Ines_Chorzów Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Najważniejsze, że te wszystkie starania dały efekt :) To jeszcze nie koniec, ale już jesteśmy na dobrej drodze. Fruzia właśnie się wykąpała, bo po takim koopcianiu wyglądała mało ciekawie :) Quote
Isadora7 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Allegro Fruzi http://allegro.pl/show_item.php?item=385930862 :cool1: Quote
Zmysł Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Przepraszam za offa, ale ważne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10341212#post10341212 Quote
paros Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Isadora7']Allegro Fruzi http://allegro.pl/show_item.php?item=385930862 :cool1: A dlaczego kontakt do Kasi z Kociego Świata?? :cool3: [quote name='paros']Kilka kotów ma tekst Majqi :lol: Na stronie z kotami są wklejone te tekściki, i proponuję przy ogłoszeniach podawać link do tej strony. Może jak nie ten to inny kot oczaruje czytającego :lol: Tu mamy cały katalog kotów (Kraków, Zabrze i W-wa) link do strony http://jg1.pl stronę aktualizuję na bieżąco. Dodam kolejne koty i powiększę stronę główną...... I nie ma linku :shake: nie podoba się stronka kotów :mad: Ja do ogłoszeń dopisuję: Więcej kotów szukających domków znajdziesz tutaj http://jg1.pl Quote
Isadora7 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 paros napisał(a):A dlaczego kontakt do Kasi z Kociego Świata?? :cool3: Nie miałam podanego innego kontaktu. Nie ma problemu ze zmianą tylko prosże to tutaj wyraźnie napisać: kontakt i do kogo. I prośba żeby to raz ustalić abym nie zmieniała a potem jednak jeszcze inny, jak już "wisi" ten namiar, to niech powisi do ostatecznych ustaleń. Czekam na poprawny kontakt. Quote
KWL Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Faktycznie kontakty i sporo opisów można zapożyczyć ze strony cioteczki paros Quote
paros Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Isadora7 napisał(a):Nie miałam podanego innego kontaktu. Nie ma problemu ze zmianą tylko prosże to tutaj wyraźnie napisać: kontakt i do kogo. I prośba żeby to raz ustalić abym nie zmieniała a potem jednak jeszcze inny, jak już "wisi" ten namiar, to niech powisi do ostatecznych ustaleń. Czekam na poprawny kontakt. Namiary też są na stronce kotów :lol: Ale jeżeli chodzi o Fruzię to Tweety nie podała maila do siebie i podałam mój mail :cool3: Koty maja trochę ogłoszeń w necie, reszta w przygotowaniu. Są ustalenia (nie wiem czyje) :evil_lol: że Ty robisz allegro dla kotów GreenEvil i Tweety :lol: a ja Joli K i mam jeszcze trochę innych :lol: Quote
Ines_Chorzów Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Fruzinka czuje się lepiej. Dziś rano, jak otworzyłam drzwi do łazienki, to wypruła z niej jak z procy (kierunek: miseczka z żarełkiem :D), czyli chyba wszystko wraca na dobry tor. Idziemy dziś jeszcze do weta. Fruzia wczoraj miała ciężki dzień, do tego ta lewatywa :roll: To jest naprawdę dzielna koteczka. Nawet nie miauknęła, a na pewno ją bolało jak cholera :( W nocy jeszcze trochę z niej wyszło, więc mam nadzieję, że już nic nie zalega. Quote
Isabel Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Fruzinko, tak trzymaj!!!:kciuki: Ines - jesteś wielka:iloveyou: Quote
Selenga Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Isadora7']Allegro Fruzi http://allegro.pl/show_item.php?item=385930862 :cool1: Może się czepiam, ale zmieniłabym "Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa." na "Aukcja ma na celu znalezienie domu dla kota." :) Quote
Isadora7 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Selenga']Może się czepiam, ale zmieniłabym "Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa." na "Aukcja ma na celu znalezienie domu dla kota." :) Nie czepiasz się, pierwszego kota "przerabiałam". Już zmieniłam. Ten kawałek mam jako gotowiec i wstawiłam jakoś nie zastanawiając się. Dzięki. Quote
KWL Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 I bardzo dziękujemy za Fruziowe Allegro, bardzo fajne :-) Parosku ustalenia "się same ustaliły" :-) na skutek mojej i PK pamięci co do tego kto ma koty :-) Quote
Tweety Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='paros']Namiary też są na stronce kotów :lol: Ale jeżeli chodzi o Fruzię to Tweety nie podała maila do siebie i podałam mój mail :cool3: Koty maja trochę ogłoszeń w necie, reszta w przygotowaniu. Są ustalenia (nie wiem czyje) :evil_lol: że Ty robisz allegro dla kotów GreenEvil i Tweety :lol: a ja Joli K i mam jeszcze trochę innych :lol: proszę bardzo, już uzupełniam (a myślałam, że to jakiś mail do Ines, ten na allegro :oops: ): [email protected] i stwierdzam, że aukcja jest baaaardzo wiele mówiąca, naprawdę super:loveu: - mam nadzieję, że pomoże znaleźć dom pięknej pannie Quote
przyjaciel_koni Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Bardzo mnie zmartwiła Fruzieńka. Ines miała ogromny problem... Całe szczęście, że już po wszystkim. I oby nigdy więcej !!! Dość już cierpień dla tej kociny ! Przypomnę - Fruzia wciąż w trakcie rehabilitacji !!!! Ma szanse, by była jeszcze poprawa, ale niezbędne są środki na dalsze finansowanie zabiegów !!!! Każda pomoc mile widziana i niezbędna !!!! Dziękuję Isadoro za Fruziowe Allegro !!! Niech przyniesie dobry dom kocince !!!! Quote
Selenga Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Z ceramicznego bazarku dla Fruzi uzbierało się 61 zł Quote
Tweety Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Selenga']Z ceramicznego bazarku dla Fruzi uzbierało się 61 zł[/quote] serdecznie dziękujemy za pomoc:loveu: Quote
Ines_Chorzów Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witam już jako żona mojego Sławusia :) Podczas naszego wesela Fruzia miała dobrą opiekę (niemalże 24h). Z wypróżnianiem się "zrobiliśmy porządek", ale Fruzia przypłaciłą to powiększeniem się odleżynki :placz: Walczymy z tym, ale to jest tak naprawdę walka z wiatrakami :roll: Obawiam się, że problemy z wypróżnianiem się będą nawracały. Przy Fruzi bardzo pomógł nam prezes Komitetu Pomocy dla Zwierząt. Oni też mieli dwie niepełnosprawne kotki, które niestety już są za TM. Takie problemy, jak ma Fruzia, to chleb powszedni w przypadku Fruzinkowego urazu. Wszystko będzie niestety notorycznie powracało. Szansą dla Fruzika jest chodzenie, a z tym nie jest prosto .... To takie błędne koło ... Quote
t_kasiek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 przepraszam za offa, ale mysle, ze Fruzia mi wybaczy :) Ines_Chorzów - Wszystkiego dobrego na nowej drodze :) !!!!! :multi: Quote
Recommended Posts