przyjaciel_koni Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tweety napisał(a):wystawię ale po długim weekendzie, teraz raczej nie ma sensu Tak też sądzę. I bardzo liczę na efekty. Mam nadzieję, że znajdzie się pozytywny Człowiek... Quote
tomcug Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Tak też sądzę. I bardzo liczę na efekty. Mam nadzieję, że znajdzie się pozytywny Człowiek... Pięknie to nazwałaś - pozytywny Człowiek. Quote
przyjaciel_koni Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przypomnijmy jeszcze Fruzieńkę... To bardzo miła koteczka strasznie potraktowana przez "człowieka"... Wciąż liczy na naszą pomoc i dom !!!! Quote
Ines_Chorzów Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mam do przekazania kolejną miłą wiadomość, mianowicie nasza kochana Fruzia wczoraj sama wyszła z posłanka i poszła zjeść :multi: Co prawda to były w sumie ze trzy kroczki, ale zrobiła to bez niczyjej pomocy :) P.S. Fruzia ostatnio źle znosi zabiegi, mocno się denerwuje, trudno z nią współpracować :roll: Quote
Tweety Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Brawo Fruziu, tzn potrafisz tylko musisz się przyzwyczaić do chodzenia na nowo:loveu: Nie dziwię się, że się denerwuje, człowiekowi trudno znieść takie "molestowanie" a co dopiero kotu, który nie wie, że to dla jego dobra Quote
tomcug Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Fruzia, robi takie postępy! Jeszcze tylko dobry domek potrzebny! Quote
przyjaciel_koni Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Mam do przekazania kolejną miłą wiadomość, mianowicie nasza kochana Fruzia wczoraj sama wyszła z posłanka i poszła zjeść :multi: Co prawda to były w sumie ze trzy kroczki, ale zrobiła to bez niczyjej pomocy :) P.S. Fruzia ostatnio źle znosi zabiegi, mocno się denerwuje, trudno z nią współpracować :roll: To ogromna radość !!! Wyobrażam sobie Ines, jak byliście szczęśliwi !!!! Oby więcej takich niespodzianek Fruziowych !!!! Pomyślcie - czy nie było warto !!!!! Jeśli ktoś, gdzieś żałuje, że pomagał, to chyba tylko osobnik... z niedorozwojem... Wciąż więc zabiegamy o pomoc i o dobry, odpowiedzialny dom dla Fruzieńki !!!! Quote
agastaffbull Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Wielkie brawa dla dzielnej Fruzinki! Oby tak dalej, oby same tak wspaniałe wiadomości do nas docierały! Całuski i mizianko dla Fruzi! Quote
t_kasiek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 witaj koteczko - dzis piekny dzien w Krakowie :) a co u ciebie ??? :) Quote
Recommended Posts