Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka też pamięta... Tylko strasznie zdołowana własnymi zwierzakami.
I trochę przeszkadza brak czasu...

Przypomnę, że Fruziątko wciąż poszukuje tego jedynego domu stałego !!!!
Odpowiedzialnego, kochającego...

Prosimy też bardzo o dalsze wspieranie rehabilitacji Fruziowej !!!!!
To naprawdę długotrwałe sprawy !!!

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do p. Halinki, jest zachwycona tym jak Fruzia ostatnio "biegała" u niej:loveu: Mówiła, że podtrzymywała ją tylko tylko a Fruzia zasuwała właściwie sama. Wspaniała koteczka!
Są efekty ale one kosztują więc bardzo prosimy o wsparcie dla panienki!
Inez - jakieś konkretne potrzeby? karma, pampersy albo coś innego?

Posted

Mam prośbę. Czy ktoś może wskazać gdzie jest tekst który zrobiła majqa do ogłoszeń Fruzi. Sorry ale nie dam rady trzepać wątku, a majqa nie ma go u siebie już na kompie.

Posted

[quote name='Lemoniada']Skorzystałam z opcji "przeszukaj wątek" i znalazłam.
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10124092&postcount=720

Dzięki serdeczne. Wbrew posorom dla mnie to już więcej ruchów zakłądając że mam "na stolnicy" do zrobienia 7 aukcji allegro (łącznie z tekstami), a wątków które subskrybuję jest ponad 180. Skupiłam sie ostatnio głównie na "produkcji" aukcji dlatego jestem wdzięczna za każda taką pomoc bo mi to bardzo ułatwia i przyspiesza. Dzięki jeszcze raz. Jesteś wielka. :Rose::Rose::Rose:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dzięki serdeczne. Wbrew posorom dla mnie to już więcej ruchów zakłądając że mam "na stolnicy" do zrobienia 7 aukcji allegro (łącznie z tekstami), a wątków które subskrybuję jest ponad 180. Skupiłam sie ostatnio głównie na "produkcji" aukcji dlatego jestem wdzięczna za każda taką pomoc bo mi to bardzo ułatwia i przyspiesza. Dzięki jeszcze raz. Jesteś wielka. :Rose::Rose::Rose:

Wielka to jesteś TY, obserwuję Twoje poczynania na dogo Isadorko:) Powodzenia:loveu:

Posted

Nie ma najlepszych wieści. Zauważyliśmy, że Fruzia nie chce jeść i jest osowiała. Do tego zaczęły się problemy z wypróżnianiem, co jest niezrozumiałe, bo nic w jej diecie się nie zmieniło :-o Nie pomogły nawet masaże brzuszka. Do tego wczoraj po południu Fruzia zaczęła wymiotować. Sławek od razu poszedł z nią do weta. Dostała kroplówkę, lek przeciwwymiotny i nospę. W nocy już nie wymiotowała, ale koopy jak nie było, tak nie ma :placz: Dziś rano znów była u weta, znów kroplówka i leki, a do tego parafina. O 11.00 kolejna dawka parafiny. Jezu, niech ona w końcu zrobi tą koopę, bo zwariuję :placz: To może się źle skończyć i to mnie przeraża :placz: Nie mam już sił, jestem załamana, nie potrafię się cieszyć własnym ślubem, bo myślę tylko o Fruzi. Fruzia potrzebuje domku, który będzie jej poświęcał mnóstwo czasu, a my nie możemy jej tego dać, ona na tym dużo traci. To mnie dobija, bo nie mogę dać jej tego, czego ona potrzebuje. Mam już taki poziom zmęczenia, że najchętniej to bym się położyła i umarła :placz: ... Fruziu zrób wreszcie tą koopę :placz:

Posted

Fruzia przed chwilą zrobiła koopkę. Nie było łatwo, najpierw Pani wet musiała jej wymasować jelitka od wewnątrz (to już trzecia dzisiejsza wizyta u weta), co było dla Fruzi mało przyjemne. Ona jednak zniosła to z godnością. Dostała znów kroplówkę i leki. My z kolei właśnie skończyliśmy robić Fruzi lewatywę, która przyniosłą pożądany skutek. Nie wiem, czy wyrzuciła z siebie wszystko, ale i tak jest juz lepiej. Rano idziemy znów do weta. Przyznam, że poruszyliśmy niebo i ziemię, żeby pomóc Fruzi. Pół Śląska kombinowało, jak wypróżnić Fruzinkę i udało się. Trzymajmy kciuki za jej zdrówko.