przyjaciel_koni Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']U Fruzi po staremu, pupka znów ładnie się goi, z chodzeniem to różnie bywa, raz Fruzia czyni cuda, a raz nie chce się ruszyć z miejsca. Ogólnie jest oki :) Ines - Tak by było miło, gdyby Fruzieńka całkiem kuperek wygoiła... Ale nie oczekujemy zbyt wiele. Nie jest to prosta sprawa. A cuda z chodzeniem bardzo są Fruzieńce potrzebne !!! Konieczne wciąż kciuki !!!! I za domek... Prosimy o dalsze wspieranie Fruzieńki !!!! To ważne, by miała zabezpieczone środki niezbędne na powrót do zdrowia !!!!! Wszystkim darczyńcom Fruziowym bardzo dziękujemy !!!! Quote
_beatka_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 przyjaciel koni zostalo mi parę rzeczy z tych kilku toreb, które dalaś do wystawienia na fruzinkę, rzeczy nie idą nawet na allegro stąd moje pytanie co robimy? umówimy się żebym oddala Ci te fanty? zostala filiżanka, prezent z kurką w środku, dwie torebki i spodnie, aha i plyta jedna:cool3: Quote
Selenga Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kolejny bazarek na Fruzinkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10286326 Quote
tomcug Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Fruzia nadal potrzebuje domku, bo go nie ma. :shake: Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Selenga']Kolejny bazarek na Fruzinkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10286326 Super:multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 witaj kochana - mam nadzieje ze zdrowko dobrze :) Quote
KWL Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Fruzina szuka domku ale bardzo dobrego, który będzie dbał o kotę i rehabilitował. Który będzie uważał czy nie ma jakiejś regresji i dopiesczał. Quote
_beatka_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 z bazarku przyjaciel koni wpłynie niedługo na fruziową skarpetkę 27zl;) Quote
tomcug Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Fruzia jest wyjątkowa, więc i domek też ma być taki. :lol: Quote
BeataSabra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Fruzinko kocinko jak tam się masz Czy już lepiej tuptasz ?? Jak tam doopinka ?? Quote
Recommended Posts