KWL Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Tak Fruzia mądra i dzielna ale największe brawa i podziw dla jej opiekunów którzy z wielkim uporem i cierpliwością walczą o przyszłość koteczki. Quote
tomcug Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 KWL napisał(a):Tak Fruzia mądra i dzielna ale największe brawa i podziw dla jej opiekunów którzy z wielkim uporem i cierpliwością walczą o przyszłość koteczki. To niesamowite. I na dodatek właśnie tak powinien wyglądać domek stały. Czy są takie? Quote
t_kasiek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 napewno taki własnie sie dla niej znajdzie !!!!!!!!!! :) Quote
tomcug Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 t_kasiek napisał(a):napewno taki własnie sie dla niej znajdzie !!!!!!!!!! :) Wierzymy w to mocno. Quote
Ines_Chorzów Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Zmieniliśmy sposób leczenia Fruzinkowej pupy, ponieważ dotychczasowe leczenie alantanem i sudocremem przestało skutkować. Teraz zaczęliśmy stosować chetopan (czy jakoś tak) - to lek przyspieszający gojenie się ran. Do tego Fruzia przestała nosić pieluszki, żeby się nie odparzać. Może to pomoże, bo już nie wiemy, co mamy robić :roll: Zamówiliśmy też opatrunek z hydrożelu licząc, że poskutkuje. Pupa znów ładnie wygląda, ale wolę nie zapeszać. Co do wątroby, to Fruzia wybierze jeszcze jedno opakowanie leków, potem kontrolne badanie krwi i jeśli wszystkie wyniki będą w normie, to koniec kuracji :) Z chodzeniem bez większych zmian. Fruzia jest ruchliwa, zdaża jej się samej wstawać :) Za chwilę idziemy na mały spacerek na trawniczek :) Ostatnio była i tak jej się spodobało, że nie mogłam jej zaciągnąć do domu :D Quote
Tweety Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 z tego co pamiętam to dr Madejski też ją chyba wyprowadzał na trawnik i jej się to bardzo podobało;) Quote
_beatka_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 przepraszam za offa:roll: Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-) W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u. Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty. Oto link do strony konkursu : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776 PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja ! Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom. Quote
tomcug Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Fruzia poczuła słoneczko, ciepełko to i wracać sie nie chciało. ;) Quote
przyjaciel_koni Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Zmieniliśmy sposób leczenia Fruzinkowej pupy, ponieważ dotychczasowe leczenie alantanem i sudocremem przestało skutkować. Teraz zaczęliśmy stosować chetopan (czy jakoś tak) - to lek przyspieszający gojenie się ran. Do tego Fruzia przestała nosić pieluszki, żeby się nie odparzać. Może to pomoże, bo już nie wiemy, co mamy robić :roll: Zamówiliśmy też opatrunek z hydrożelu licząc, że poskutkuje. Pupa znów ładnie wygląda, ale wolę nie zapeszać. Co do wątroby, to Fruzia wybierze jeszcze jedno opakowanie leków, potem kontrolne badanie krwi i jeśli wszystkie wyniki będą w normie, to koniec kuracji :) Z chodzeniem bez większych zmian. Fruzia jest ruchliwa, zdaża jej się samej wstawać :) Za chwilę idziemy na mały spacerek na trawniczek :) Ostatnio była i tak jej się spodobało, że nie mogłam jej zaciągnąć do domu :D Bardzo życzę Fruzieńce uwolnienia się chociaż od tych leków... Ciekawa jestem, jak pupka Fruziowa będzie się lepiej sprawowała po zmianie leczenia. Oby rana w końcu całkiem się dała zaleczyć. A trawniczek najwyraźniej to jest to, co koteczka lubi najbardziej !!!! Ines - dziękuję kolejny raz !!! Bardzo jesteście zaangażowani w leczenie Fruzi !!!! Tylko dzięki Waszej pracy jest dużo lepiej !!! Quote
tomcug Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 t_kasiek napisał(a):i dlatego musi miec superowy domek :D:D:D wyjątkowy ma być Quote
tomcug Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oj, Fruziu, dzisiaj też słoneczko pięknie świeci. Quote
AniaB Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 nie czytałam całego wątku o tej biednej kocince, ale chciałabym tylko dać znac, ze mam prawie cale opakowanie essentiale forte (na wątrobe) po mojej suni która niedawno odeszła.. Mam nadzieje ze Fruzince nie bedzie konieczne, ale jednak gdyby to poprosze o info na pw i adres to wyśle zaraz poczta.. Quote
Recommended Posts