Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pati napisał(a):
sorry za off
w związku z dużym zadłużeniem i braku zainteresowania suńkami zadzwoniłam dziś do mamy Tosi2. Usłyszałam ze Tosia2 nie umieszczała u mnie mamy ze szczeniakami i nie brała za nie żadnej odpowiedzialności ani jako opiekun ani jako osoba odpowiedzialna za opłaty. Na moje pytanie co mam teraz zrobic z psami pada odpowiedz - " prosze je zawieżc do schroniska albo niech Pani sobie je zostawi to nie nasza sprawa".
Jedym słowem zostałm sama z suczkami. zadłużenie nie zostanie spłacone.

W sprawie jakichkolwiek pretensji mam sie zgłosic do Ajlii bo to ona mi przywiozła suczki nie Tosia2 albo do maggijen bo ona była odpowiedzialna za opłaty.

Takze moj problem sie rozwiązał oby wasz z Miłkiem rozwiązał sie inaczej

Napisze tak...mialam okazje rozmawiac z Pania Gontarek osobiscie...do tej pory nie spotkalam tak antypatycznej a zarazem przemądrzalej i dyktatorskiej osobowosci...dopoki wszystko jest "po myśli" tej Pani- jest w miarę mila i grzeczna(choć ton ma ciągle pretensjonalny)ale gdy tylko ktos cos powie "nie tak"..robi się agresywna i wredna...bo niegrzeczna to zbyt delikatne slowo...nie wiem jak ta Pani moze byc dobrym opiekunem zwierząt...skoro nie jest dobrym i kulturalnym czlowiekiem...ja w kazdym razie powaznie sie zastanawiam nad zlozeniem skargi gdzies wyzej na sposob zalatwiania spraw przezz ta Pania...w koncu to nie te czasy kiedy "potencjalny klient" musial "lizać stopy" sprzedawcy...Pani G niestety w pewnym sensie jest "ekspedientką"..ja byłam potencjalnym klientem....
Wiesz pati..chyba pora zdemaskować hipokryzję tych kobiet...:mad::mad::mad:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wracam na watek,niestety przez ostatnie 3tygodnie dzialo sie tyle za nawet mi sie nie chce myslec i stad moja nieobecnosc...:-(ale wracam do Milusia i widze ze duzy tlok u naszego chlopaka-no i nie ma co odmlodnial sporo.....:evil_lol:nie przeczytalam zaleglosci ale KAKADU wracaj na watek!!Mi chodzi wlasnie o Milka a reszta mnie g**** obchodzi narazie!!bez ciebie to tu nic za wiele nie zrobimy:placz:

Posted

Gonia13 napisał(a):
gonia66 a więc już wiesz od pati jaka sytuacja wynikła a ja Ci pw pisałam.
A Miłek "siedzi" skazany za niewinność a ja taka naiwna byłam na poczatku - cieszyłam się jak głupia że pies ma schronienie, że go nie powiesili...

wiem wszystko...albo nie wiem nic...:-(brak słów.....

Posted

gonia66 a więc już wiesz od pati jaka sytuacja wynikła a ja Ci pw pisałam.
A Miłek "siedzi" skazany za niewinność a ja taka naiwna byłam na poczatku - cieszyłam się jak głupia że pies ma schronienie, że go nie powiesili...

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Od pewnego czasu śledzę ten wątek w milczeniu... :-(
Brak słów... :-(

Niestey też tak czuję...nie zapomnę o Milusiu nigdy....:-(:-(:-(

Posted

szybszy_od_dylizansu napisał(a):
Tosia właśnie liczy , że będziecie śledzić w milczeniu...
Czy odbiera już ona telefon? Zainteresowanym mogę przesłać numer pod którym można ją złapać.

No to co mamy robic????A telefon...hm....własciwiedo czego nam ten numer???Dzwonić nie warto...szkoda kasy...bo albo sekretarka się odezwie..albo TOsia..ale z rozmowy nic nie wynikknie...no..chyba ze ktos jest z bliska i chce sie "ostro" wziąć do działania..tylko tam można cos wskórać..........................aj...:shake::shake::shake:

Posted

niesmialo przypominam, ze milka mozna wspomoc 'wykopujac' go sms-em w gore w ogloszeniach na adopcje.org (koszt ok. 2 zlotych)

Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną!

Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.24824 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT.

Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom.

oraz kontaktujac sie z kaja555 na pw w sprawie wplaty (12 zl na 2 tygodnie) na przedluzenie wyroznionego allegro, ktore mu zrobila jakis czas temu i ze swoich srodkow wyroznia (a ma spore zobowiazania finansowe wzgledem kotow zakladowych, ktore karmi, sterylizuje, szczepi i leczy na wlasny koszt od dlugiego czasu)

wielkie podziekowania dla chita, ktora zaoferowala juz pomoc finansowa w tej sprawie;
kazde kolejne 12 zlotych to nastepne dwa tygodnie 'na widoku'
do tej pory allegro milka odwiedzilo 630 osob;

ze swej strony chce poinformowac, ze niestety nie bylo nawet pol telefonu, smsa, ani maila w sprawie psa;

Posted

Tosia ma dostęp do netu. Regularnie bywa na Naszej Klasie.
Ostatnie dodane zdjęcia 28.02.2009
Logowanie do nasza-klasa.pl

A OSTATNI KOMENTARZ DODAŁA 2.03.....JESTEM W SZOKU KOLEJNY RAZ...TO SĄ TE PROBLEMY Z DOSTĘPEM DO NETA????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
zDJĘCIA DODAWANE REGULARNIE...
TOSIA JEST ŚLICZNA..NIGDY BYM NIE PODEJRZEWAŁA TRAK PIĘKNEJ DZIWCZYNY, ŻE JEST TAKA KŁAMCZUCHA....POWOLI JEDNAK CHYBA ZACZYNAM ROZUMIEC WSZYSTKO...NAPISALAM CHYBA...BO WOLĘ MYŚLEĆ, ŻE SIĘ MYLĘ....
MY SIĘ DWOIMY I TROIMY A TOSIA Z NAS SIE ŚMIEJE W TWARZ...MIAŁAM OCHOTĘ ZOSTAWIC NA JEJ PROFILU KOMENTARZ..I NIE WIEM CZY TEGO NIE ZROBIĘ....PEWNIE LADA DZIĘ ZABLOKUJE SWÓJ PROFIL...ZOBACZYCIE...:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

gonia66 napisał(a):
A OSTATNI KOMENTARZ DODAŁA 2.03.....JESTEM W SZOKU KOLEJNY RAZ...TO SĄ TE PROBLEMY Z DOSTĘPEM DO NETA????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
zDJĘCIA DODAWANE REGULARNIE... (...)

Nie rozumiem :shake: Jak to jest, że ktoś nie ma czasu / możliwości chociaż raz na jakiś czas zajrzeć na założony przez siebie wątek - do psiaka, chęć pomocy któremu wyraziło tyle osób :-( Ale jednocześnie ta sama osoba ma czas i możliwość zamieszczać fotki i komentarze na NK :angryy: To po co w ogóle było zaczynać całą tę historię ??? :madgo: Skoro miała ona zostać w taki sposób porzucona :onfire:

Tyle osób ściera się od dawna, żeby jakoś pomóc Miłkowi... i żadnego wsparcia ze strony założyciela wątku :shake: Co ja piszę - wsparcia... Jakieś słowo wyjaśnienia przydałoby się :angryy:

Posted

Proponuję masowy atak na profil Tosi na NK z pytaniami o Miłka.

profil zablokuje dla nieznajomych, komentarze usunie z profilu...przecież to oczywiste...

Posted

ok,
wplata na milka wyroznione allegro:

chita :loveu: - 20 zlotych (06.03)

dzis (06.03) kaja555 przedluzy za to ogloszenie na 12 dni, czyli do 17.03
i zostanie 8 zlotych; do ktorego za dwa tygodnie sie cos dorzuci i bedzie na kolejne 12 dni;

bardzo dziekuje wszystkim zainteresowanym i zapraszam do wspolpracy jesli ktos moze sobie finansowo na to pozwolic;

milek ma juz 979 wyswietlen i jednego obserwatora
mam nadzieje, ze to nie zadne z nas bo to niepotrzebna nadzieja dla kaja555, ktora opiekuje sie ogloszeniem i dla nas wszystkich :roll: