kakadu Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 szybszy_od_dylizansu napisał(a):A co tam słychać u Tosi? Ma już dostęp do internetu? tosia ma dostep ograniczony, nic mi nie wiadomo, zeby to sie zmienilo przez ostatnie 3 dni; Quote
kakadu Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a co kaju proponujesz? bo ja nie mam pomyslu - jestem absulotnie otwarta na wszelkie pomysly ;) napisz, a ja poprosze tosie, zeby zrobila edycje jak sie tylko dorwie do sieci; Quote
kaja555 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 coś bardziej chwytliwego: Np. "Pan chciał go powiesić - a on i tak kocha ludzi nieodwzajemnioną miłością i czeka...." Quote
kaja555 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Myślałam ,że on ma większe gabaryty. Musicie się uzbroić w cierpliwość. Napisałam,że mały będzie miał dom i tak się stanie. Przydałyby się lepsze foty.(bez łańcucha) Może juz są, ale ja nie mam czasu czytać całego wątku. Jeśli są napiszcie gdzie. Jeśli nie ma prosiłabym, aby wstawić je jaszcze do niedzieli- wrzucę go do gazety i zaczne selekcjonować domy. Pani od huskiego nie zdążyła jeszcze do mnie dotrzeć. tak czytam i takiego posta znalazłam - prawie rok temu :roll: Quote
kakadu Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nie wiem co sie dzieje, czy to moj internet taki kulawy, czy dogo szwankuje, od wczoraj praktycznie nic nie moge zrobic bo kazda zmiana strony, chec zalogowania czy wyslania pw trwa wieki i nie zawsze konczy sie sukcesem; ad rem: rozmawialam przed chwila z kaja555 i mamy jakis wstepny plan dzialania; jak sie uda cos zorganizowac to napisze co konkretnie sie udalo i jakie sa dalsze kroki do podjecia; Quote
kakadu Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 epe napisał(a):Kakadu:loveu::thumbs: tak, slucham? ;) o pardon, przez 10 minut nie widzialam ikonek tylko samo" kakadu' (strony mi sie laduja skandalicznie dlugo) w takim razie nie bylo tematu ;) Quote
kaja555 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jedno ogłoszonko, jakby ktos dał rade przekopoiwać na allegratkę - bo tam nie jestem zalogowana: [HTML]http://www.adopcje.org/adopcja24824.html[/HTML] Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kaja555 dzieki :loveu: czy ktos moglby na tej gratce cos zorganizowac? bo ja jeszczenie wiem z czym to sie je, a tu specjalizacje sa rozne na forum ;) Quote
kaja555 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 chyba my to normalnie same jesteśmy :shake: Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 a, i powiedz mi jeszcze czy to dlugo bedzie wisialo na tych adopcjach? czy az do skasowania czy sa limity czasowe? Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 moze nie jestesmy same... moze ktos sie zdecyduje pomoc; napisalam go gallegro, ale poki co nie odpowiada; jestem tez w kontakcie z elzamilicz - obiecala pomoc, tylko moze nie ma teraz czasu...? Quote
Nika_88 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Wiem że dawno się tu nieodzywałam ale jestem cały czas i opserwuje, narazie nie moge pomóc alew poniedziałek mam ostetni egzamin (3 temin z biochemi) więc później bez względu na wynik będe miała troche czasu i może wkońcu naucze się robić ogłoszenia :cool3: Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 wydrukuje sobie dzis zdjecie milka z oglszeniem i moim mailem - bede w poniedzialek w klinice wet. na ksiazecej to powiesze; moze ktos zwroci uwage na niego - to ladny piesek przeciez jest :roll: Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nika_88 napisał(a):Wiem że dawno się tu nieodzywałam ale jestem cały czas i opserwuje, narazie nie moge pomóc alew poniedziałek mam ostetni egzamin (3 temin z biochemi) więc później bez względu na wynik będe miała troche czasu i może wkońcu naucze się robić ogłoszenia :cool3: dzieki :kiss_2: i polam pioro na tym egzaminie (biochemia??? - brrrrrr :eek:) Quote
kaja555 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kakadu napisał(a):a, i powiedz mi jeszcze czy to dlugo bedzie wisialo na tych adopcjach? czy az do skasowania czy sa limity czasowe? będzie wisiało do skutku - po wygaśnięciu (chyba 1 miech) przychodzi do mnie zawiadomienie i odświerzam zaraz ogłoszenie jednym kliknięciem wrzuce go jeszcze na miau, tam też są psy Quote
Nika_88 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dobry pomysł Kakadu, moge zrobić jakiś plakat we wtorek i powiesze go tu w Olsztnie na swoim wydziale, wkońcu to weta może ktoś się nad nim zlituje. Jest tylko jeden problem jaki kontakt podać?:roll: Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Nika_88']Dobry pomysł Kakadu, moge zrobić jakiś plakat we wtorek i powiesze go tu w Olsztnie na swoim wydziale, wkońcu to weta może ktoś się nad nim zlituje. Jest tylko jeden problem jaki kontakt podać?:roll: nika, mozesz podac tel. do pani ewy gontarek: 501 147 350 (jak nie odbierze to zawsze mozna wyslac smsa, ze w sprawie jacka/milka z wolki to pewnie oddzwoni) i moj mail: [email protected] Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ja w oglaszaniu kompletnie zielona, ale wyczailam na innym watku adresy do oglaszania :cool3:: czy ktos by sie czul na silach, zeby wstawic tam milka? adopcje.org gieldaogloszen.pl kupiepsa.pl 4lapy.pl alegratka.pl mojpupil.pl animalia.pl przygarnijzwierzaka.pl spacerek.net mysle, ze moznaby wykorzystac te zdjecia co kaja555 wkleila albo jakies inne ze strony 13. Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kaja555 napisał(a): wrzuce go jeszcze na miau, tam też są psy super :multi: Quote
kakadu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dlaczego mam przeczucie jakiegos oczekiwania w milczeniu na moja kleske? :cool3: oto pierwsza: gallegro napisal, ze ze wzgledow osobistych nie moze sie angazowac w sprawy allegrowe na dogomanii; niestety jeden powazny partner odpadl nad czym bardzo ubolewam; tomku, gdybys zmienil zdanie daj znac :modla: napisal tez, ze pamieta, ze ktos robil bardzo sensowne allegro dla milka, a wiec mam pytanie: czy pamietacie kto robil kiedys allegro dla milka? oprocz gallegro oczywiscie; [SIZE=2]ja sie oczywiscie moge przekopac przez caly watek, czyli 12 miesiecy, ale mam tragiczne polaczenie z siecia (radiowe, a mieszkam w lesie) i to moze trwac zbyt dlugo wiec ulatwilybyscie mi prace ta mala podpowiedzia - potem mozecie sie znow nie odzywac ;) czy jesli pamietacie i poprosilabym te osobe o zrobienie ogloszenia to czy [SIZE=5]bylby ktos chetny do wplacenia na jej konto 12 zlotych, czyli oplaty za 2 tygodnie wyroznionego ogloszenia? ja pierwsza daje 12 zlotych, [SIZE=2]potem moze jeszcze 12, i jeszcze, ale musze to rozlozyc na raty bo mam w domu znajde, ktorego tez musze oglaszac, a nie pracuje niestety; licze na jakikolwiek odzew, bo cos wszyscy przycichli... Quote
zachary Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kakadu, ja mogę wpłacić te 12 zł i jeszcze raz 12 zł, i jeszcze raz 12 zł.Narazie wystarczy? Quote
gonia66 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='kakadu']dlaczego mam przeczucie jakiegos oczekiwania w milczeniu na moja kleske? :cool3: oto pierwsza: gallegro napisal, ze ze wzgledow osobistych nie moze sie angazowac w sprawy allegrowe na dogomanii; niestety jeden powazny partner odpadl nad czym bardzo ubolewam; tomku, gdybys zmienil zdanie daj znac :modla: napisal tez, ze pamieta, ze ktos robil bardzo sensowne allegro dla milka, a wiec mam pytanie: czy pamietacie kto robil kiedys allegro dla milka? oprocz gallegro oczywiscie; [SIZE=2]ja sie oczywiscie moge przekopac przez caly watek, czyli 12 miesiecy, ale mam tragiczne polaczenie z siecia (radiowe, a mieszkam w lesie) i to moze trwac zbyt dlugo wiec ulatwilybyscie mi prace ta mala podpowiedzia - potem mozecie sie znow nie odzywac ;) czy jesli pamietacie i poprosilabym te osobe o zrobienie ogloszenia to czy [SIZE=5]bylby ktos chetny do wplacenia na jej konto 12 zlotych, czyli oplaty za 2 tygodnie wyroznionego ogloszenia? ja pierwsza daje 12 zlotych, [SIZE=2]potem moze jeszcze 12, i jeszcze, ale musze to rozlozyc na raty bo mam w domu znajde, ktorego tez musze oglaszac, a nie pracuje niestety; licze na jakikolwiek odzew, bo cos wszyscy przycichli... Ja od trzech miesiecy robilam non stop Milkowi Allegro..wyroznione tez mial...dzis skonczylo sie o 21 ostatnie...Niestety dosc spore zaineresowanie a czy byl jakis kontakt???Tego nie wie nikt--Gallegro zakazal podawania kontaktu do siebie- zostal kontakt do Tosi..na wyroznionym Allegro ogladalo mIlka ok 3000 osob i kilkoro obserwowalo...nie wiem czy cos z teg wyniklo...dzis skonczylo sie zwykle allegro- ponad 350 ogladajacych.... Quote
Recommended Posts