BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Poker napisał(a):czy mam przywieźć karton? i gazety? a wstążeczki ciocia ma do oznakowania tego przychówku? Z kojca nici,bo jest w bardzo dobrym stanie. Tak , bardzo proszę . I gdyby była taka lignina w płatach , bo z gazet ścieka :oops: Tylko jeśli można po 12 godz, bo teraz muszę pojechać na zakupy żeby odnowić zapasy puszek , mięsa , ryżu i płynu do mycia kafli :cool3: Quote
Poker Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 będzie po 12,ale nie mam ligniny,z Wyborczej nie ścieka tylko z kolorowych.A może trociny będą dobre? A wstążeczki? Quote
Dorothy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Może stare ręczniki albo pieluchy ktoś by miał? Też bardzo przydatne, prac trzeba co prawda ale ja sobie tak radziłam z moimi sikaczami...:oops: Quote
Kar0la Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 O rany Bianka. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Z lekka zaniemówiłam. Jesteś niesamowita. Quote
malagos Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hala napisał(a):Bianka ja Ci już dawno mówiłam że jesteś stuknieta... :razz: :diabloti: Ale kochana istota z Ciebie !!! :loveu: Ate maluchy jak pchełki, jak takie oblezą to ho, ho! Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bianka jestem pełna podziwu... :loveu: A to śniadanie o 3:17 mnie zabiło. Kobieto, czy ty w ogóle śpisz? :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Bianka jestem pełna podziwu... :loveu: A to śniadanie o 3:17 mnie zabiło. Kobieto, czy ty w ogóle śpisz? :crazyeye:Chętnie poszła bym spać , ale czekam na Poker , która przywiezie wielki karton . Przygotowałam miejsce dla szczeniaków z Krzyczek , które wiezie Mrówa i czekam na świnki morskie w liczbie 5 szt , , które koło 17 przywiezie Trolka :cool3: A może będę musiała sama po nie podjechać .Klatki już naszykowane . No to nie bardzo mam jak spać , choć malcy utrudzeni kimają :lol: Quote
ewajanka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BIANKA1 napisał(a):Chętnie poszła bym spać , ale czekam na Poker , która przywiezie wielki karton . Przygotowałam miejsce dla szczeniaków z Krzyczek , które wiezie Mrówa i czekam na świnki morskie w liczbie 5 szt , , które koło 17 przywiezie Trolka :cool3: A może będę musiała sama po nie podjechać .Klatki już naszykowane . No to nie bardzo mam jak spać , choć malcy utrudzeni kimają :lol: To masz jeszcze wolne miejsca u siebie. O rany, domek masz pewne z gumy i serce również:razz: Quote
fona Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BIANKA1 napisał(a):Chętnie poszła bym spać , ale czekam na Poker , która przywiezie wielki karton . Przygotowałam miejsce dla szczeniaków z Krzyczek , które wiezie Mrówa i czekam na świnki morskie w liczbie 5 szt , , które koło 17 przywiezie Trolka :cool3: A może będę musiała sama po nie podjechać .Klatki już naszykowane . No to nie bardzo mam jak spać , choć malcy utrudzeni kimają :lol: jesooooooooo :crazyeye: Quote
trolka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bianko, może ja Cię odciążę od tych świnek i je wezmę do siebie. Klatki dodatkowej nie mam, ale przez pare dni mogą przesiedzieć w kartonie Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 trolka napisał(a):Bianko, może ja Cię odciążę od tych świnek i je wezmę do siebie. Klatki dodatkowej nie mam, ale przez pare dni mogą przesiedzieć w kartonie Ja już klatki naszykowałam . A co tu jest odciążać . Ze świniakami na spacer chodzić nie trzeba :evil_lol: Karmę mam , wszystko gotowe . Quote
trolka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ok. ja coś tam dorzucę od siebie do tych świniorów. Będę samochodem więc wszystko załatwię :D Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 trolka napisał(a):ok. ja coś tam dorzucę od siebie do tych świniorów. Będę samochodem więc wszystko załatwię :D W takim razie czekam , adres masz , a masz mój telefon ? 604 116 056 Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bianko... ty jesteś aniołem... aż słów mi brakuje... Quote
trolka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BIANKA1 napisał(a):W takim razie czekam , adres masz , a masz mój telefon ? 604 116 056 mam, wszystko zapisałam :). Będę pod wieczór :) Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Bianko... ty jesteś aniołem... aż słów mi brakuje... Bez przesady . Tak jakoś wyszło :cool3: Maluszki są boskie . Mała zołza szczeka i warczy jak ktoś podchodzi do pudła :evil_lol: Moje dorosłe córki non stop przychodzą męczyć szczyle :lol: Dziewczynki są gładkowłose , a chłopcy będą mieli kędziorki . Fajne takie szkraby . ładnie jedzą , koopki modelowe . Nie jest tak żle . Radzę sobie i zostaje mi jeszcze dużo czasu . Maluszki same jedzą i same się załatwiają . Quote
fona Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BIANKA1 napisał(a): Radzę sobie i zostaje mi jeszcze dużo czasu . a tego juz nie jestem w stanie pojac :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dostałam 30 zł od Anka G i 50 zł od Gruba Rybba Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Alpina Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Chryste Panie Bianka....:crazyeye: Kobieto... Przeszłaś samą siebie... W takim razie pieniążki za osty wysyłam Ci jak najszybciej - za przesyłkę doliczę tyle co zwykle...Bo pieniążki potrzebne Ci i to bardzo... Bianka skąd ty wzięłaś takiego TZ-ta ...? Mój by ze mną od razu do urzędu poleciał ...Po rozwód rozumie się... Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Alpina napisał(a):Chryste Panie Bianka....:crazyeye: Kobieto... Przeszłaś samą siebie... W takim razie pieniążki za osty wysyłam Ci jak najszybciej - za przesyłkę doliczę tyle co zwykle...Bo pieniążki potrzebne Ci i to bardzo... Bianka skąd ty wzięłaś takiego TZ-ta ...? Mój by ze mną od razu do urzędu poleciał ...Po rozwód rozumie się... Mój jest zagramanicą , to co mu tam :evil_lol: Zanim przyjedzie , to chyba urosną i wyfruną :cool3: Ale mu się pochwaliłam :loveu: Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No to teraz widzę już Twoje "stadko" :-o A ja się jednym dzieckiem shizowałam...:mdleje: "Moja" sunia będzie chyba taka same jak te Twoje gładkie czarnulki :lol: Quote
emilia2280 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bianka - tu tez ponawiam mojá propozycjé z wátku szczeniaka Uli. pisz tylko na PW a na pewno cos dorzucé. P.S. oprócz danych konta musisz podac kod SWIFT banku Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Trolka przywiozła już świnki . Są 4 . Dochodzą do siebie , bo są troszkę wystraszone . Quote
Dorothy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jakie znowu świnki...:mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
invictus hilaritas Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 to sa samiczki czy samce? 4 tylko ? a co sie z 5 stalo ? Quote
Recommended Posts