Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
czy mam przywieźć karton? i gazety? a wstążeczki ciocia ma do oznakowania tego przychówku?
Z kojca nici,bo jest w bardzo dobrym stanie.

Tak , bardzo proszę . I gdyby była taka lignina w płatach , bo z gazet ścieka :oops:
Tylko jeśli można po 12 godz, bo teraz muszę pojechać na zakupy żeby odnowić zapasy puszek , mięsa , ryżu i płynu do mycia kafli :cool3:

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Bianka ja Ci już dawno mówiłam że jesteś stuknieta... :razz:

:diabloti:
Ale kochana istota z Ciebie !!! :loveu:
Ate maluchy jak pchełki, jak takie oblezą to ho, ho!

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Bianka jestem pełna podziwu... :loveu: A to śniadanie o 3:17 mnie zabiło. Kobieto, czy ty w ogóle śpisz? :crazyeye:
Chętnie poszła bym spać , ale czekam na Poker , która przywiezie wielki karton . Przygotowałam miejsce dla szczeniaków z Krzyczek , które wiezie Mrówa i czekam na świnki morskie w liczbie 5 szt , , które koło 17 przywiezie Trolka :cool3: A może będę musiała sama po nie podjechać .Klatki już naszykowane . No to nie bardzo mam jak spać , choć malcy utrudzeni kimają :lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Chętnie poszła bym spać , ale czekam na Poker , która przywiezie wielki karton . Przygotowałam miejsce dla szczeniaków z Krzyczek , które wiezie Mrówa i czekam na świnki morskie w liczbie 5 szt , , które koło 17 przywiezie Trolka :cool3: A może będę musiała sama po nie podjechać .Klatki już naszykowane . No to nie bardzo mam jak spać , choć malcy utrudzeni kimają :lol:

To masz jeszcze wolne miejsca u siebie. O rany, domek masz pewne z gumy i serce również:razz:

Posted

BIANKA1 napisał(a):

jesooooooooo :crazyeye:

Posted

trolka napisał(a):
Bianko, może ja Cię odciążę od tych świnek i je wezmę do siebie. Klatki dodatkowej nie mam, ale przez pare dni mogą przesiedzieć w kartonie

Ja już klatki naszykowałam . A co tu jest odciążać . Ze świniakami na spacer chodzić nie trzeba :evil_lol: Karmę mam , wszystko gotowe .

Posted

trolka napisał(a):
ok. ja coś tam dorzucę od siebie do tych świniorów. Będę samochodem więc wszystko załatwię :D

W takim razie czekam , adres masz , a masz mój telefon ?
604 116 056

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Bianko... ty jesteś aniołem... aż słów mi brakuje...

Bez przesady . Tak jakoś wyszło :cool3:
Maluszki są boskie . Mała zołza szczeka i warczy jak ktoś podchodzi do pudła :evil_lol:
Moje dorosłe córki non stop przychodzą męczyć szczyle :lol:
Dziewczynki są gładkowłose , a chłopcy będą mieli kędziorki . Fajne takie szkraby . ładnie jedzą , koopki modelowe . Nie jest tak żle . Radzę sobie i zostaje mi jeszcze dużo czasu . Maluszki same jedzą i same się załatwiają .

Posted

Chryste Panie Bianka....:crazyeye:
Kobieto... Przeszłaś samą siebie...
W takim razie pieniążki za osty wysyłam Ci jak najszybciej - za przesyłkę doliczę tyle co zwykle...Bo pieniążki potrzebne Ci i to bardzo...
Bianka skąd ty wzięłaś takiego TZ-ta ...?
Mój by ze mną od razu do urzędu poleciał ...Po rozwód rozumie się...

Posted

Alpina napisał(a):
Chryste Panie Bianka....:crazyeye:
Kobieto... Przeszłaś samą siebie...
W takim razie pieniążki za osty wysyłam Ci jak najszybciej - za przesyłkę doliczę tyle co zwykle...Bo pieniążki potrzebne Ci i to bardzo...
Bianka skąd ty wzięłaś takiego TZ-ta ...?
Mój by ze mną od razu do urzędu poleciał ...Po rozwód rozumie się...

Mój jest zagramanicą , to co mu tam :evil_lol: Zanim przyjedzie , to chyba urosną i wyfruną :cool3: Ale mu się pochwaliłam :loveu:

Posted

No to teraz widzę już Twoje "stadko" :-o
A ja się jednym dzieckiem shizowałam...:mdleje:

"Moja" sunia będzie chyba taka same jak te Twoje gładkie czarnulki :lol: