BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dorothy napisał(a):jakie znowu świnki...:mdleje: :mdleje: :mdleje: Morskie :cool3: invictus hilaritas napisał(a):to sa samiczki czy samce? 4 tylko ? a co sie z 5 stalo ? Mam mamę z dzieckiem , ciotkę i chyba tatusia :cool3: Jednego sobie zostawiła . W dwóch klatkach , ale jak będzie taka potrzeba to baby rozdzielę , bo dostałam klatkę . Malec caly czas chowa się za mamę :cool1: Taki maluszek , jak myszka :roll: Quote
Dorothy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 W SUMIE NIE POWINNAM SIę TAK DZIWIć. sAMA W TEJ CHWILI MAM 5 śWINEK ;] Pani świnka okazała się być świnkiem i zanim udało mi się wydać pana to już zdążył nas uszczęśliwić swoimi dziećmi. Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dorothy napisał(a):W SUMIE NIE POWINNAM SIę TAK DZIWIć. sAMA W TEJ CHWILI MAM 5 śWINEK ;] Pani świnka okazała się być świnkiem i zanim udało mi się wydać pana to już zdążył nas uszczęśliwić swoimi dziećmi. Ale ja mam świnki na tymczasie :lol: Leniwce :loveu: Quote
Tola Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 I Ty Ciotka piszesz, ze przy takim złobku masz wolny czas:crazyeye: A maleństwa cudne:loveu: Quote
halbina Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bo Bianka ma sztamę z całą hordą krasnoludków... :evil_lol: Quote
Dorothy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 chyba nie sądzisz że ja swoje świnki sobie zatrzymam:p też tymczasowo mam:diabloti: a szczeniaki są BOOOOOOOOOSKIEEEEEEEEEEE:loveu: Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bianka to wiek kiedy jeszcze mało roboty ale za dwa trzy tygodnie .... :evil_lol: Quote
Poker Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a ja widziałam szczeniorki :eviltong:,sa boskie.Ta mała zołza pakowała mi się na kolana:evil_lol:, a wszystkie pachną maluchami.Róznia się wyglądem i zachowaniem . Quote
fona Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mała zołza to ta boczkiem na zdjęciach? ;) Quote
pucka69 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 będę zamawiać dla świnek u bianki różne rzeczy. co jej zamówić dla maluchów chciałam . poradźcie. puszki? suche? jakie? Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Suchego takie maluchy nie jedzą. Ząbków jeszcze mało. W zasadzie to dopiero w tym wieku wprowadza sie inny pokarm niz mleko matki. Quote
pucka69 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 dobra - to puszki. rozumiem, ze dla szczeniat. a jakie? firma jaka? jakakolwiek? albo - jaka - nie - jesli będzie szybciej w ten sposób Quote
Korenia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 pucka69 napisał(a):dobra - to puszki. rozumiem, ze dla szczeniat. a jakie? firma jaka? jakakolwiek? albo - jaka - nie - jesli będzie szybciej w ten sposób Byle nie pedigree, chapi, darling. Może być np. animoda, belcando [oczywiście takie jak royal czy eukanuba też, ale to jest mocno drogie, a przy takiej trzodzie to wyjdzie sporo ;)]. Quote
pucka69 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 oczywiście nie ma sklepu który miałby dobre ceny, dobre ceny wysyłki, dobre puszki i dobre jedzenie dla świnek jednocześnie:) wrrrrrrrrrrr Quote
BeataSabra Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cioteczki mam pytanie czy macie nr konta Cioci Bianki i jej dane?? Bo Ta Zła Kobieta nie chce mi podać numeru konta......... Chce jakiś grosik na tą czarną szarańcze bleeeeee posłać coby Bianki nie zeżarły z włosami Quote
Korenia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 pucka69 napisał(a):oczywiście nie ma sklepu który miałby dobre ceny, dobre ceny wysyłki, dobre puszki i dobre jedzenie dla świnek jednocześnie:) wrrrrrrrrrrr Dokładnie :angryy: Jak będziesz zamawiać w jakimś to daj mi linka, zamówiłabym może jakąś karme dla prosiów, a jak już do Bianki będzie szło to za wysyłkę nie zapłacę :eviltong: Będę dźwięczna :loveu: Quote
Poker Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a może lepiej nie tracić pieniędzy na pocztę,chyba,że do księgarni dojadą smakołyki. One jedzą mleko dla niemowląt z kleikiem ryżowym i puchy dka kociąt. Quote
pucka69 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 krakvet od 100 ,00 wysyla dla darmo - ale karme dla swin ma lichą. a puszek dla szczeniat nie zjedzą? to co mam robić? nie kupowac? dla swin chcialam tez. przez ksiegarnie to za dlugo potrwa ... Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Dziewczyny odjechały . Zostawiły mi 2 krzyczkowskie szczyle . Spore są :cool3: Quote
pucka69 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ale zdrowo wyglądają? jakie są? ciotko - bo tu jakies problemy są z tymi sklepami w necie. jakbym kupiła i dala przez ksiegarnię to byłby duzy problem? moze ktos by Ci podwiózł ? poker może? Quote
oktawia6 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 matko boska:crazyeye:tutaj znalazłam ten wątek-6 ja mam 2 i nie wyrabiam na zakrętach +moje 5 psów=7 są izolowane od reszty psów? ile karmy, tabletki na odrobaczenie-matko a potem szczepienia-kupa kasy:crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Oktawio , są izolowane całym piętrem . Już wstałam . Jeden malec wylazł i darł się jak szalony . Czy ja spałam ? :roll: Dałam wszystkim jeść . Jedzą i załatwiają resztę potrzeb :cool3: Jak skończą , to posprzątam i pójdę .....................o nie , nie ,:shake: Nie pójdę spać . Pójdę na spacer z dorosłymi psami :lol: Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Ciociu Poker , miałaś rację . Przemeblowałam . Małe są w kartonie . Za to duże opanowały całe piętro . Jak żyję nie widziałam tak grzecznych szczeniat :cool3: Czy ma ktoś może zbędne psie legowiska , takie z gąbki ? takie małe , jak na jamnika ? 2 sztuki by mi były potrzebne :roll: Quote
Recommended Posts