Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

Posted

Dorothy napisał(a):
jakie znowu świnki...:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Morskie :cool3:
invictus hilaritas napisał(a):
to sa samiczki czy samce? 4 tylko ? a co sie z 5 stalo ?

Mam mamę z dzieckiem , ciotkę i chyba tatusia :cool3: Jednego sobie zostawiła .
W dwóch klatkach , ale jak będzie taka potrzeba to baby rozdzielę , bo dostałam klatkę .
Malec caly czas chowa się za mamę :cool1: Taki maluszek , jak myszka :roll:

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W SUMIE NIE POWINNAM SIę TAK DZIWIć. sAMA W TEJ CHWILI MAM 5 śWINEK ;]
Pani świnka okazała się być świnkiem i zanim udało mi się wydać pana to już zdążył nas uszczęśliwić swoimi dziećmi.

Posted

Dorothy napisał(a):
W SUMIE NIE POWINNAM SIę TAK DZIWIć. sAMA W TEJ CHWILI MAM 5 śWINEK ;]
Pani świnka okazała się być świnkiem i zanim udało mi się wydać pana to już zdążył nas uszczęśliwić swoimi dziećmi.

Ale ja mam świnki na tymczasie :lol:

Leniwce :loveu:

Posted

a ja widziałam szczeniorki :eviltong:,sa boskie.Ta mała zołza pakowała mi się na kolana:evil_lol:, a wszystkie pachną maluchami.Róznia się wyglądem i zachowaniem .

Posted

pucka69 napisał(a):
dobra - to puszki. rozumiem, ze dla szczeniat. a jakie? firma jaka? jakakolwiek? albo - jaka - nie - jesli będzie szybciej w ten sposób

Byle nie pedigree, chapi, darling. Może być np. animoda, belcando [oczywiście takie jak royal czy eukanuba też, ale to jest mocno drogie, a przy takiej trzodzie to wyjdzie sporo ;)].

Posted

Cioteczki mam pytanie czy macie nr konta Cioci Bianki i jej dane??

Bo Ta Zła Kobieta nie chce mi podać numeru konta.........
Chce jakiś grosik na tą czarną szarańcze bleeeeee posłać coby Bianki nie zeżarły z włosami

Posted

pucka69 napisał(a):
oczywiście nie ma sklepu który miałby dobre ceny, dobre ceny wysyłki, dobre puszki i dobre jedzenie dla świnek jednocześnie:) wrrrrrrrrrrr

Dokładnie :angryy: Jak będziesz zamawiać w jakimś to daj mi linka, zamówiłabym może jakąś karme dla prosiów, a jak już do Bianki będzie szło to za wysyłkę nie zapłacę :eviltong: Będę dźwięczna :loveu:

Posted

a może lepiej nie tracić pieniędzy na pocztę,chyba,że do księgarni dojadą smakołyki.
One jedzą mleko dla niemowląt z kleikiem ryżowym i puchy dka kociąt.

Posted

krakvet od 100 ,00 wysyla dla darmo - ale karme dla swin ma lichą. a puszek dla szczeniat nie zjedzą? to co mam robić? nie kupowac? dla swin chcialam tez. przez ksiegarnie to za dlugo potrwa ...

Posted

ale zdrowo wyglądają? jakie są?
ciotko - bo tu jakies problemy są z tymi sklepami w necie. jakbym kupiła i dala przez ksiegarnię to byłby duzy problem? moze ktos by Ci podwiózł ? poker może?

Posted

matko boska:crazyeye:tutaj znalazłam ten wątek-6 ja mam 2 i nie wyrabiam na zakrętach +moje 5 psów=7

są izolowane od reszty psów?
ile karmy, tabletki na odrobaczenie-matko a potem szczepienia-kupa kasy:crazyeye:

Posted

Oktawio , są izolowane całym piętrem .

Już wstałam . Jeden malec wylazł i darł się jak szalony . Czy ja spałam ? :roll:

Dałam wszystkim jeść . Jedzą i załatwiają resztę potrzeb :cool3:
Jak skończą , to posprzątam i pójdę .....................o nie , nie ,:shake:
Nie pójdę spać . Pójdę na spacer z dorosłymi psami :lol:

Posted

Ciociu Poker , miałaś rację . Przemeblowałam . Małe są w kartonie . Za to duże opanowały całe piętro . Jak żyję nie widziałam tak grzecznych szczeniat :cool3:
Czy ma ktoś może zbędne psie legowiska , takie z gąbki ? takie małe , jak na jamnika ? 2 sztuki by mi były potrzebne :roll: