BeataSabra Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie lubię szczeniaczków Wszędzie włażą wszędzie sioo i wszędzie koopki Owsiki czarne Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie będę miała sumienia... dorzucać Ci następnej partii... Wezmę wszystkie cztery szczeniaki z Krzyczek... to będziemy miały prawie po równo... i na pewno :roll: równie dramatycznie też... :eviltong: Tylko że wtedy i ja będę potrzebowała konkretnego wsparcia jedzeniowego... :oops: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 halbina napisał(a):Nie będę miała sumienia... dorzucać Ci następnej partii... Wezmę wszystkie cztery szczeniaki z Krzyczek... to będziemy miały prawie po równo... i na pewno :roll: równie dramatycznie też... :eviltong: Tylko że wtedy i ja będę potrzebowała konkretnego wsparcia jedzeniowego... :oops: Dziękuję , ale nie musisz brać wszystkich czterech . Ty pracujesz , a ja jestem cały dzień w domu . Tamte są starsze może prędzej wyfruną z gniazdka . Te są maluśkie i jeszcze trochę nie będzie z nimi sajgonu . Jakoś dam radę . Przeżyję . Dla Krzyczkowych maluchów mam naszykowany oddzielny pokój w kaflach , to i sprzątania mniej . Ty masz jeszcze Lamię . Zresztą może znowu coś Ci przywiozą z Mazanowić . Sezon w pełni :cool1: Quote
AMIGA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ja prosiłam o podanie nazwy karmy którą im dajesz - podesłałabym jakis woreczek Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 AMIGA , one są jeszcze tak małe , że jedzą mleczko z keikiem ryżowym i pogniecioną kocią puszkę . Suchej jeszcze nie dam , bo nie zjedzą , może za 2-3 tygodnie . Ząbki już mają jak igiełki . Nie jest tak tragicznie . Jak wyszłam z szoku , to nawet nie jest żle . Malcy jedzą , siurkają i idą spać :loveu:Wysadzam ich na podkłady od Figi , bo mi jeszcze zostały po kociakach . Jedne wcelują , inne nie . A potem je zbieram do pojemnika , podłogę myję mopem i fajrant na 3 godziny . Bułka z maslem :evil_lol: Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :evil_lol: pogadamy za tzry tygodnie... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 halbina napisał(a)::evil_lol: pogadamy za tzry tygodnie... :evil_lol: Wiem , już miałam maluchy . Ale wsadzę je do kojca :cool3: One są małe , nie wylezą .Myślałam , że będzie gorzej . Ale one są w wieku , że już trochę same jedzą i same się załatwiają . To duża ulga . Tylko nie mogę pojąć , czemu ta małpa je zaniosła do schronu . Mogły być jeszcze ze 2 tygodnie z matką . Quote
AnkaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jak mają ząbki to są chyba starsze niż 3 tygodnie. :cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianko, dziękuję za pomoc dla tych maleństw - jesteś niezwykła, wiesz? W zasadzie telefon z pytaniem "czy..." był czystą formalnością bo wiedziałam, że się zgodzisz :evil_lol: Dużo jest szczeniąt do tego się rozmnażają ( z 2 zrobiło się 6 :evil_lol::evil_lol: i strach pomyslec co bedzie dalej.. z tego co czytam do'bywaja kolejne 2 wkrotce..), wiec pilnie potrzeba wsparcia jedzeniowego dla naszej Pani Życie :loveu: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Agnieszko , czy one były dzisiaj odrobaczone ? ? Bo są w koopkach robale :cool3: Quote
Han&Dom Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Trzeba będzie poczekać z następnymi odwiedzinami jak podrosną:diabloti:, bo bałbym się, że rozdepczę małe pchełki:razz:... A poważnie:roll:... w czym problem z tym transportem łóżeczka, czy kojca??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianko, chyba tak, ale glowy nie dam.. :oops: Quote
fona Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 drugi bazarek dla ogonków, AVON I ORIFLAME http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74686 ale tu ruch! ;) piekne są!!!!!!! Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Han&Dom napisał(a):Trzeba będzie poczekać z następnymi odwiedzinami jak podrosną:diabloti:, bo bałbym się, że rozdepczę małe pchełki:razz:... A poważnie:roll:... w czym problem z tym transportem łóżeczka, czy kojca??? Ciocia Poker załatwiła łóżeczko pod Strzelinem , no i jest problem z przywiezieniem . Quote
Han&Dom Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ciocia Poker załatwiła łóżeczko pod Strzelinem , no i jest problem z przywiezieniem . Strzelin... Hhhhhhmmmmm... Na razie nic mi nie przychodzi do głowy.... Ale będę pamiętał... Quote
kalcia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 oh, boskie maluchy, powodzenia w szukaniu domku! Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Boskie czarnuszki, to fakt! Ale ich wykarmienie to jednak ogromny koszt, nawet w promocyjnych cenach.... :crazyeye: http://www.krakvet.pl/mera-mleko-szczeniat-welpenmilch-10kg-p-3635.html Quote
BeataSabra Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianka na ten tychmiast poproszę o numer konta z danymi Coś się postaram dla tej szarańczy paskudnej posłać...... Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 BeataSabra napisał(a):Bianka na ten tychmiast poproszę o numer konta z danymi Coś się postaram dla tej szarańczy paskudnej posłać...... Beatka , Ty masz chorą Mafię . Dziękuję za chęci ,ale nie śmiem . A szarańcza jest przesłodka . Warczą i szczekają :evil_lol: Prawdziwie cygańskie psy :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ja juz pisalam na watku kocim - ja tez poprosze konto na PW. Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianko, podaj im te dane, bo jak nie... to ja im podam Twój numer telefonu... :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 halbina napisał(a):Bianko, podaj im te dane, bo jak nie... to ja im podam Twój numer telefonu... :diabloti: Już daję :oops: Quote
BeataSabra Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 halbina napisał(a):Bianko, podaj im te dane, bo jak nie... to ja im podam Twój numer telefonu... :diabloti: Podaj :evil_lol: Quote
Recommended Posts