Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie będę miała sumienia... dorzucać Ci następnej partii... Wezmę wszystkie cztery szczeniaki z Krzyczek... to będziemy miały prawie po równo... i na pewno :roll: równie dramatycznie też... :eviltong:
Tylko że wtedy i ja będę potrzebowała konkretnego wsparcia jedzeniowego... :oops:

Posted

halbina napisał(a):
Nie będę miała sumienia... dorzucać Ci następnej partii... Wezmę wszystkie cztery szczeniaki z Krzyczek... to będziemy miały prawie po równo... i na pewno :roll: równie dramatycznie też... :eviltong:
Tylko że wtedy i ja będę potrzebowała konkretnego wsparcia jedzeniowego... :oops:

Dziękuję , ale nie musisz brać wszystkich czterech . Ty pracujesz , a ja jestem cały dzień w domu . Tamte są starsze może prędzej wyfruną z gniazdka . Te są maluśkie i jeszcze trochę nie będzie z nimi sajgonu .
Jakoś dam radę .
Przeżyję . Dla Krzyczkowych maluchów mam naszykowany oddzielny pokój w kaflach , to i sprzątania mniej .
Ty masz jeszcze Lamię . Zresztą może znowu coś Ci przywiozą z Mazanowić . Sezon w pełni :cool1:

Posted

AMIGA , one są jeszcze tak małe , że jedzą mleczko z keikiem ryżowym i pogniecioną kocią puszkę . Suchej jeszcze nie dam , bo nie zjedzą , może za 2-3 tygodnie .
Ząbki już mają jak igiełki .
Nie jest tak tragicznie . Jak wyszłam z szoku , to nawet nie jest żle . Malcy jedzą , siurkają i idą spać :loveu:Wysadzam ich na podkłady od Figi , bo mi jeszcze zostały po kociakach . Jedne wcelują , inne nie . A potem je zbieram do pojemnika , podłogę myję mopem i fajrant na 3 godziny .
Bułka z maslem :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
:evil_lol: pogadamy za tzry tygodnie... :evil_lol:

Wiem , już miałam maluchy .
Ale wsadzę je do kojca :cool3: One są małe , nie wylezą .Myślałam , że będzie gorzej . Ale one są w wieku , że już trochę same jedzą i same się załatwiają . To duża ulga .
Tylko nie mogę pojąć , czemu ta małpa je zaniosła do schronu . Mogły być jeszcze ze 2 tygodnie z matką .

Posted

Bianko, dziękuję za pomoc dla tych maleństw - jesteś niezwykła, wiesz?
W zasadzie telefon z pytaniem "czy..." był czystą formalnością bo wiedziałam, że się zgodzisz :evil_lol:

Dużo jest szczeniąt do tego się rozmnażają ( z 2 zrobiło się 6 :evil_lol::evil_lol: i strach pomyslec co bedzie dalej.. z tego co czytam do'bywaja kolejne 2 wkrotce..), wiec pilnie potrzeba wsparcia jedzeniowego dla naszej Pani Życie :loveu:

Posted

Trzeba będzie poczekać z następnymi odwiedzinami jak podrosną:diabloti:,
bo bałbym się, że rozdepczę małe pchełki:razz:...
A poważnie:roll:...
w czym problem z tym transportem łóżeczka, czy kojca???

Posted

Han&Dom napisał(a):
Trzeba będzie poczekać z następnymi odwiedzinami jak podrosną:diabloti:,
bo bałbym się, że rozdepczę małe pchełki:razz:...
A poważnie:roll:...
w czym problem z tym transportem łóżeczka, czy kojca???

Ciocia Poker załatwiła łóżeczko pod Strzelinem , no i jest problem z przywiezieniem .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ciocia Poker załatwiła łóżeczko pod Strzelinem , no i jest problem z przywiezieniem .

Strzelin... Hhhhhhmmmmm... Na razie nic mi nie przychodzi do głowy....
Ale będę pamiętał...

Posted

BeataSabra napisał(a):
Bianka na ten tychmiast poproszę o numer konta z danymi
Coś się postaram dla tej szarańczy paskudnej posłać......

Beatka , Ty masz chorą Mafię . Dziękuję za chęci ,ale nie śmiem .
A szarańcza jest przesłodka . Warczą i szczekają :evil_lol: Prawdziwie cygańskie psy :diabloti: