oktawia6 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 a zdjęcia Pawła i Gawła będą? bo Tutusiem cieszymy się codziennie:loveu: prawie a tamte nie:-( Quote
leskoaga Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 oktawia6 napisał(a):a zdjęcia Pawła i Gawła będą? Mam nadzieję, że nie przynudzam z tym moim Totusiem:evil_lol: A tak w ogóle, to sama jestem ciekawa, jak dzisiaj wygląda rodzeństwo Jacka i Totka. Jacuś jest kochany i widać podobieństwa między nimi.:lol: Ciekawe jak reszta rodzinki?:razz: Quote
oktawia6 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 leskoaga napisał(a): Mam nadzieję, że nie przynudzam z tym moim Totusiem:evil_lol: A tak w ogóle, to sama jestem ciekawa, jak dzisiaj wygląda rodzeństwo Jacka i Totka. Jacuś jest kochany i widać podobieństwa między nimi.:lol: Ciekawe jak reszta rodzinki?:razz: jak możesz tak sądzic że przynudzasz Leskakoga!:mad:za każdym razem jak oglądam nowe foty Totka to swojego TZ-a nawet wołam by zobaczył jak się zmienił-brat Jackowy-to jest super! ja jestem w stałym kontakcie z panią Agatki-nawet teraz sama z siebie do mnie zadzwoniła-opowiadała co u niej, że jedzie nad morze na wakacje i będą foty znad morza Agatkowe:cool3:. a tutaj nic-cisza zapadła-tylko po jednym zdjęciu-bo i tak pililiśmy-możemy ich więcej już nigdy nie zobaczyc:-( Quote
leskoaga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 oktawia6 napisał(a):ja za każdym razem jak oglądam nowe foty Totka to swojego TZ-a nawet wołam by zobaczył jak się zmienił-brat Jackowy-to jest super a tutaj nic-cisza zapadła-tylko po jednym zdjęciu-bo i tak pililiśmy-możemy ich więcej już nigdy nie zobaczyc:-( Też lubimy oglądać rodzeństwo naszej pociechy:loveu: Oby przewidywania o reszcie rodzinki się nie sprawdziły:-( Czekamy na zdjęcia:multi: Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ciekawe czy jest szansa na zdjęcia nowe od Pawła i Gawła:roll: Quote
Recommended Posts