Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
a zdjęcia Pawła i Gawła będą?

Mam nadzieję, że nie przynudzam z tym moim Totusiem:evil_lol: A tak w ogóle, to sama jestem ciekawa, jak dzisiaj wygląda rodzeństwo Jacka i Totka. Jacuś jest kochany i widać podobieństwa między nimi.:lol: Ciekawe jak reszta rodzinki?:razz:

Posted

leskoaga napisał(a):

Mam nadzieję, że nie przynudzam z tym moim Totusiem:evil_lol: A tak w ogóle, to sama jestem ciekawa, jak dzisiaj wygląda rodzeństwo Jacka i Totka. Jacuś jest kochany i widać podobieństwa między nimi.:lol: Ciekawe jak reszta rodzinki?:razz:

jak możesz tak sądzic że przynudzasz Leskakoga!:mad:za każdym razem jak oglądam nowe foty Totka to swojego TZ-a nawet wołam by zobaczył jak się zmienił-brat Jackowy-to jest super!

ja jestem w stałym kontakcie z panią Agatki-nawet teraz sama z siebie do mnie zadzwoniła-opowiadała co u niej, że jedzie nad morze na wakacje i będą foty znad morza Agatkowe:cool3:.
a tutaj nic-cisza zapadła-tylko po jednym zdjęciu-bo i tak pililiśmy-możemy ich więcej już nigdy nie zobaczyc:-(

Posted

oktawia6 napisał(a):
ja za każdym razem jak oglądam nowe foty Totka to swojego TZ-a nawet wołam by zobaczył jak się zmienił-brat Jackowy-to jest super

a tutaj nic-cisza zapadła-tylko po jednym zdjęciu-bo i tak pililiśmy-możemy ich więcej już nigdy nie zobaczyc:-(

Też lubimy oglądać rodzeństwo naszej pociechy:loveu: Oby przewidywania o reszcie rodzinki się nie sprawdziły:-(
Czekamy na zdjęcia:multi:

• 3 months later...