BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Agnieszka (Visenna ) uszczęśliwiła mnie dzisiaj sześcioma malcami , które jakaś Cyganka przyniosła do schronu . Maluchy mają 3 tygodnie . :roll: Trochę jedzą same , trochę przez smoczek . Idzie im kiepsko , ale muszą się uczyć . Jeśli bym ich nie wzieła , to trzeba by było je uśpić . Wszystkie są czarne , Jeden ma szczątkowy ogonek :cool3: Jest 4 dziewczynki i 2 chłopców . Są śliczne , trochę zagubione , powarkują , a jeden szczeka na mnie :crazyeye: Dojechały też 2 maluszki uratowane z Krzyczek . Malców było 6 . 2 pojechały do Oktawi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510 2 do Halbiny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105121 2 maluszki z Krzyczek Jeszcze 2 szczeniaczki szukają domków Potrzebuję 6 dobrych domków i dużo jedzenia dla szczeniąt ( suche i puszki ) Nie spodziewałam się szóstki :cool3: Zrozumiałam , że są 2 . Jutro przyjadą też 2 szczeniątka z Krzyczek . Myślę , że fizycznie wyrobię . Dam radę , muszę .:lol: Quote
Dorothy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianka - :mdleje: 9 szczeniat plus Twoja gromada. Jestes z żelaza czy co?? Trzymaj się tam!!! Quote
Han&Dom Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ło matko:crazyeye:... to się zaroiło u Bianki:crazyeye:... A co będzie jak nie co podrosną:razz:, to się biedny przywódca stada załamie:mad:, jak mu przyjdzie upilnować taką czeredę:loveu: Quote
ewajanka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Obserwuję Twoje poczynania od dawna i jestem pełna podziwu. :crazyeye:Ja bym nie miała tyle siły i samozaparcia. Widzę że szóstka nowicjuszy jest dość grubaśna:cool3: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Nie 9 ,a 6 szczeniąt . A jutro 2 to razem 8 . I 5 dorosłych psów i 4 koty . Nie jest tak tragicznie :diabloti: Quote
ewajanka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 I jeszcze masz czas siąść na kompa:crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianka...jak to by moja mlodsza siotrzyczka powiedziala...."szacun" dla ciebie:):):) Quote
magdyska25 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :crazyeye: o masz taka wielka gromadka!!! Dziewczyno czy Ty masz czas także dla siebie??:cool3: Quote
invictus hilaritas Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 lo kochana , postaram sie cos znalesc na bazarek, poki co tylko w ten sposob moge pomoc.. Quote
ulvhedinn Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ten półogonkowy jest najsłodszy- pchał mi sie na ręce i wtulał :loveu: W ogóle to nie wiem, jak ty, ale ja sie skręciłam ze smiechu, jak mi Aga pokazała całe pudełko pełne czarnych ciałek, nosków i ogonków- w pierwszej chwili robiło wrażenie ze jest ich milion, a co najmniej dziesięć :evil_lol: Quote
fona Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Tylko nie łącz, Bianko, tych szczeniąt Słodziaki sliczne Quote
Poker Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 no to ładny pasztet z żywych szczeniorków ma ciocia Bianka :roll: wystawię bazarek na nie :evil_lol: Czy trzeba je jeszcze masować do sio i koo? Ciekawe jaka była ich mama :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Szczeniaki z Krzyczek będą na innym piętrze domu . Jaką miałam minę ? No cóż , spodziewałam się dwóch :cool3:. Trochę mnie przytkało :oops: Maluchy śpią po zasikaniu całej podłogi . Mają dziwny rozmiar i nie pasują na smoczki , które mam :evil_lol: Trzeba było widzieć minę mojego syna jak je zobaczył :diabloti: Reszta stada przeszła nad tym faktem do porządku dziennego :cool3: Dam radę , chyba :lol: Quote
Poker Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 pewnie,że dasz radę :evil_lol: ,a my jakoś pomożemy:lol: Nie dziwię się,że syn miał minę :crazyeye:, ciekawe co powie TZ :roll: Quote
figa33 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a czy dobra by była taka odżywka dla ludzi w proszku , lecznicza , apteczna? Quote
fona Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianko, jestes naprawde niesamowita. Poszukam czegos na bazarek oczywiscie. Quote
GrubbaRybba Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianka, jestem pełna podziwu :loveu:. Trzymaj się! Jeśli potrzebujesz kasy (a pewnie tak jest) podaj mi numer konta. Coś wpłacę. Juto powinna wpłynąć moja pensja. Quote
AMIGA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jaką suchą karmę i jakie puszki im dajesz? Quote
Edi100 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 fizia napisał(a):Oj Bianka - Ty jesteś chyba aniołem! To raczej napewno!:loveu: Quote
Hala Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bianka ja Ci już dawno mówiłam że jesteś stuknieta... :razz: Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Sytuacja jest... :roll: jakby to powiedzieć... dramatyczna... Quote
fona Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bazarek szybkiego reagowania ;) (coś dorzucę jeszcze) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9395515#post9395515 Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 halbina napisał(a):Sytuacja jest... :roll: jakby to powiedzieć... dramatyczna... I tu się uśmiałam :lol: Dzięki , że jesteście . Ja jeszcze jestem w szoku i nie bardzo wiem , co odpowiadać :cool3: TZ przyjedzie może za 2-3 tygodnie . Nie sądzę , żeby coś mówił . Raczej zaniemówi :evil_lol: Ciociu Poker , na gwałt potrzebuję łóżeczka dziecinnego lub kojca , bo mi się rozłażaą jak wszy :diabloti: Nie mam go jak przywieść :shake: Maluchy te większe ładnie jedzą rozdziabdzaną kocią puszkę . Te 3 mniejsze , trochę ssą z normalnego , dziecinnego smoczka . Nauczą się ssać , albo same jeść :razz: Mleko w proszku dla dzieci mam od Poker . Nie wiem ...mam witaminy w proszku , ale chyba im nie dam , bo w mleku i puszkach coś tam pewnie jest . Jak ochłonę i połapię się z tym wszystkim , to jakoś to będzie . Grunt , nie wpadać w panikę :roll: Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 fona napisał(a):Bazarek szybkiego reagowania ;) (coś dorzucę jeszcze) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9395515#post9395515 Bardzo dziękuję , nawet nie mam czasu zobaczyć . Pa , lecę :diabloti: Quote
Recommended Posts