Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu!:loveu:!:loveu:!:loveu:
Trzy-tygodniowe:roll:... to te małe czarnulowate kluseczki:loveu:,
a te dwa szorściak i łaciatek z Krzyczek nie mają przypisanego
wieku w tytule wątku:roll:...

Posted

Han&Dom napisał(a):
Aniu!:loveu:!:loveu:!:loveu:
Trzy-tygodniowe:roll:... to te małe czarnulowate kluseczki:loveu:,
a te dwa szorściak i łaciatek z Krzyczek nie mają przypisanego
wieku w tytule wątku:roll:...

Dominik przeczytaj post 197 Bianki. 5-6 tyg. mają te czarne. ;) One mi na fotkach nawet na starsze wygladały pomijając zeby. 3 tyg. szczenie jeszcze dobrze nie chodzi. :cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Niestety , mam 3 piętra , to się nabiegam po schodach .

Bianka, to jest dosyc miejsca na 3 rodzinki szczeniát - po jednym na kazdym piétrze. I pomysl jaka wysportowana bys wtedy byla :evil_lol:

Posted

Mnie też wydawalo się , że one starsze :cool3:
Na samej górze są świnki , a po całym domu łazi się 5 starych psów i 4 koty:roll:
Do wyjaśnienie do Emilii , bo może nie wie :evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Ile w sumie czterołap ?

Muszę policzyć :oops: Roki , Puniek , Frytka , Kropka , Kobi -psy
Bianka , Czupur , Pam , Wypłosz -koty
6 szczeniaków
2 szczeniaki z Krzyczek
4 świnki morskie na tymczasie -2 dojadą we wtorek
2 ptaszki i rybki

Posted

mam następne mleczko dla maluchów :eviltong:
ale nie będę codziennie jeździć. :shake: Jak sie będą kończyyły dotychczasowe zapasy,to dowiozę :evil_lol:i wymiziam srajdki :loveu:

Posted

Poker napisał(a):
mam następne mleczko dla maluchów :eviltong:
ale nie będę codziennie jeździć. :shake: Jak sie będą kończyyły dotychczasowe zapasy,to dowiozę :evil_lol:i wymiziam srajdki :loveu:
Dziękuję , wymiziam wrzeszczące zasrańce :cool3:

Posted

fona napisał(a):
rybek nie pooliczyłaś!

oprócz zegarka (Han&Dom :loveu:) jeszcze 30 zł od beatki za bilet do kina :loveu:

Super , będzie na stos papierowych ręczników :cool3: I może jeszcze na jakieś zabawki starczy , bo nie mam im co dać :roll:

Posted

Właśnie dopakowałam trochę zabawek do legowiska dla maluchów. Ręczników ani żadnych materiałów już nie mam, wszystko z domu własnego, rodziny i przyjaciół zatargałam dawno do schronu. Idę na pocztę wysłać. Powinno być w poniedziałek, góra wtorek.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Muszę policzyć :oops: Roki , Puniek , Frytka , Kropka , Kobi -psy
Bianka , Czupur , Pam , Wypłosz -koty
6 szczeniaków
2 szczeniaki z Krzyczek
4 świnki morskie na tymczasie -2 dojadą we wtorek
2 ptaszki i rybki

Ufffffffffffdobrze chociaż, że rybki nie ają ani nóg ani ogonków, nie trzeba już ich liczyć:evil_lol:
Bianko czy wolisz, żebym Ci podesłała jakieś konkretne jedzonko, czy lepiej podesłać jakąś złotówkę?

Posted

Ale się Ciotki rozpisały:loveu: . A ja pucowałam podłogi :cool3:
Dziękuję wszystkim .
AMIGA , możesz przysłać nawet papier toaletowy , albo płyn do płukania :evil_lol:
Tu jest worek bez dna :roll:
Zobaczcie , jakie konusy Agnieszka mi podesłała.:lol: Ja się bojam chodzić :roll:

Posted

AMIGA napisał(a):
I znowu te czyste podłogi u Ciebie! Jak Ty to robisz???
Ty mi lepiej powiedz , jak można wytrzymać z tyloma szczeniakami :cool3: Jak się suczka oszczeni , to zajmuje się nimi tylko do pewnego momentu . A potem jest jak u mnie . Trzeba wszystko robić samemu . To jest straszne :roll:

Posted

Musiałam przenieść starszaki w inne miejsce , bo Gaweł to straszny alpinista :cool3:. Musi być w pomieszczeniu pustym , żeby nigdzie nie wlazł i nie spadł :cool1:
Oczywiście wypuszczam ich na tak długo , dopóki wytrzymam . Po zamknięciu Paweł włazi do kosza i spi , a Gaweł wyje jak kojot przez pół godziny :roll:
Na szczęcie to nie blok , więc może sobie wyć do woli . Ale już widać , że Gaweł będzie musiał trafić do domu , gdzie ktoś będzie cały dzień , albo do domku z ogrodem , gdzie jego lamenty nikogo nie wkurzą :lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Bianka jak przyjdzie zamówienie z animalii od Pucki, to weź odłóż te 4 rzeczy dla mnie, to ja bym wpadła tam do Was na tą waszą wieś :)

Dobrze , a które ?
halbina napisał(a):
Pozdrawiamy rodzinkę!

Witamy i wyjemy ze szczęścia :evil_lol: