AnkaG Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jakie dzieciaczki. :lol: Bianka ja pisałam że jak mają zęby to muszą byc starsze niż 3 tygodnie. Zmień może tytuł. Quote
Han&Dom Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aniu!:loveu:!:loveu:!:loveu: Trzy-tygodniowe:roll:... to te małe czarnulowate kluseczki:loveu:, a te dwa szorściak i łaciatek z Krzyczek nie mają przypisanego wieku w tytule wątku:roll:... Quote
AnkaG Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Han&Dom napisał(a):Aniu!:loveu:!:loveu:!:loveu: Trzy-tygodniowe:roll:... to te małe czarnulowate kluseczki:loveu:, a te dwa szorściak i łaciatek z Krzyczek nie mają przypisanego wieku w tytule wątku:roll:... Dominik przeczytaj post 197 Bianki. 5-6 tyg. mają te czarne. ;) One mi na fotkach nawet na starsze wygladały pomijając zeby. 3 tyg. szczenie jeszcze dobrze nie chodzi. :cool3: Quote
emilia2280 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 BIANKA1 napisał(a):Niestety , mam 3 piętra , to się nabiegam po schodach . Bianka, to jest dosyc miejsca na 3 rodzinki szczeniát - po jednym na kazdym piétrze. I pomysl jaka wysportowana bys wtedy byla :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Mnie też wydawalo się , że one starsze :cool3: Na samej górze są świnki , a po całym domu łazi się 5 starych psów i 4 koty:roll: Do wyjaśnienie do Emilii , bo może nie wie :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 AnkaG napisał(a):Ile w sumie czterołap ? Muszę policzyć :oops: Roki , Puniek , Frytka , Kropka , Kobi -psy Bianka , Czupur , Pam , Wypłosz -koty 6 szczeniaków 2 szczeniaki z Krzyczek 4 świnki morskie na tymczasie -2 dojadą we wtorek 2 ptaszki i rybki Quote
trolka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bianko, pobijasz nas wszystkich na głowę!!!! Quote
Poker Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 mam następne mleczko dla maluchów :eviltong: ale nie będę codziennie jeździć. :shake: Jak sie będą kończyyły dotychczasowe zapasy,to dowiozę :evil_lol:i wymiziam srajdki :loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Poker napisał(a):mam następne mleczko dla maluchów :eviltong: ale nie będę codziennie jeździć. :shake: Jak sie będą kończyyły dotychczasowe zapasy,to dowiozę :evil_lol:i wymiziam srajdki :loveu:Dziękuję , wymiziam wrzeszczące zasrańce :cool3: Quote
fona Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 rybek nie pooliczyłaś! oprócz zegarka (Han&Dom :loveu:) jeszcze 30 zł od beatki za bilet do kina :loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 fona napisał(a):rybek nie pooliczyłaś! oprócz zegarka (Han&Dom :loveu:) jeszcze 30 zł od beatki za bilet do kina :loveu: Super , będzie na stos papierowych ręczników :cool3: I może jeszcze na jakieś zabawki starczy , bo nie mam im co dać :roll: Quote
pucka69 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ZAMÓWIŁAM ZABAWKI - ALE KIEDY ANIMALIA JE SPAKUJE ??? napisałam im ze to dla ciebie - może sie pośpiesza? ;) Quote
zasadzkas Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Właśnie dopakowałam trochę zabawek do legowiska dla maluchów. Ręczników ani żadnych materiałów już nie mam, wszystko z domu własnego, rodziny i przyjaciół zatargałam dawno do schronu. Idę na pocztę wysłać. Powinno być w poniedziałek, góra wtorek. Quote
AMIGA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 BIANKA1 napisał(a):Muszę policzyć :oops: Roki , Puniek , Frytka , Kropka , Kobi -psy Bianka , Czupur , Pam , Wypłosz -koty 6 szczeniaków 2 szczeniaki z Krzyczek 4 świnki morskie na tymczasie -2 dojadą we wtorek 2 ptaszki i rybki Ufffffffffffdobrze chociaż, że rybki nie ają ani nóg ani ogonków, nie trzeba już ich liczyć:evil_lol: Bianko czy wolisz, żebym Ci podesłała jakieś konkretne jedzonko, czy lepiej podesłać jakąś złotówkę? Quote
BeataSabra Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ciociu Bianko czy chcesz czy nie chcesz parę grosików w przyszłym tygodniu podeśle dla tych brzydkich szczyli . Nr konta już mam :obrazic:. Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Ale się Ciotki rozpisały:loveu: . A ja pucowałam podłogi :cool3: Dziękuję wszystkim . AMIGA , możesz przysłać nawet papier toaletowy , albo płyn do płukania :evil_lol: Tu jest worek bez dna :roll: Zobaczcie , jakie konusy Agnieszka mi podesłała.:lol: Ja się bojam chodzić :roll: Quote
AMIGA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 I znowu te czyste podłogi u Ciebie! Jak Ty to robisz??? Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 AMIGA napisał(a):I znowu te czyste podłogi u Ciebie! Jak Ty to robisz???Ty mi lepiej powiedz , jak można wytrzymać z tyloma szczeniakami :cool3: Jak się suczka oszczeni , to zajmuje się nimi tylko do pewnego momentu . A potem jest jak u mnie . Trzeba wszystko robić samemu . To jest straszne :roll: Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Musiałam przenieść starszaki w inne miejsce , bo Gaweł to straszny alpinista :cool3:. Musi być w pomieszczeniu pustym , żeby nigdzie nie wlazł i nie spadł :cool1: Oczywiście wypuszczam ich na tak długo , dopóki wytrzymam . Po zamknięciu Paweł włazi do kosza i spi , a Gaweł wyje jak kojot przez pół godziny :roll: Na szczęcie to nie blok , więc może sobie wyć do woli . Ale już widać , że Gaweł będzie musiał trafić do domu , gdzie ktoś będzie cały dzień , albo do domku z ogrodem , gdzie jego lamenty nikogo nie wkurzą :lol: Quote
Korenia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bianka jak przyjdzie zamówienie z animalii od Pucki, to weź odłóż te 4 rzeczy dla mnie, to ja bym wpadła tam do Was na tą waszą wieś :) Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Korenia napisał(a):Bianka jak przyjdzie zamówienie z animalii od Pucki, to weź odłóż te 4 rzeczy dla mnie, to ja bym wpadła tam do Was na tą waszą wieś :) Dobrze , a które ? halbina napisał(a):Pozdrawiamy rodzinkę! Witamy i wyjemy ze szczęścia :evil_lol: Quote
Recommended Posts