Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamika napisał(a):
ciociu Jago porasta szyjka orasta, tylko tak nie widac,bo jakby sie zmniejsza jej powierzchnia po trochu :lol: ..teraz łysy placek został raczej tylko na karku..a był taki ze mocno zachodził tez na boki szyi :eviltong:

wiem wiem ciociu agamiko, ale to nie zmienia faktu, że szyjce idzie to najwolniej ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienko:loveu: Wielkie dzięki za zdjęcia :pAleż Benio wygląda :cool3:- ma brode jak zmoknięta kura. Ale to było po ogromnym deszczu i trawa byla strasznie mokra.
Malawaszko:loveu: - doszły Twoje pieniążki - wielkie dzięki

Agamiko :loveu: wielkie dzieki, że bronisz tu honoru Benia, a dokładniej honoru karku Benia

Miałam dzisiaj ma swojej poczcie zapytanie o Benia. Jakas pani pytała mnie gdzie Benio przebywa, bo ma zamiar go adoptować. Odpisałam, ale nie podniecam się zbytnio, bo wiem, jak mi było przykro po poprzedniej nieudanej akcji

Posted

AMIGA napisał(a):
Miałam dzisiaj ma swojej poczcie zapytanie o Benia. Jakas pani pytała mnie gdzie Benio przebywa, bo ma zamiar go adoptować. Odpisałam, ale nie podniecam się zbytnio, bo wiem, jak mi było przykro po poprzedniej nieudanej akcji
Ale kciuki możemy potrzymać...

Posted

No i znowu straciłam nadzieję:-(. Napisala do mnie w piątek jakaś pani z zapytaniem gdzie jest Benio, że ma nadzieję, że nie na drugim końcu Polski, bo ona jest zainteresowana adopcją Benia. Ja jej odpisałam, gdzie Benio jest, ale pani do dzisiaj się nie odezwała :shake:

Posted

nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę tego jak nas ludzie traktują - nie pomyślą, że robią nadzieję, że lepiej jest jak napiszą nawet jak się nie decydują, a nie nas olewają :shake: na palcach jednej ręki mogę policzyć takie maile

Posted

I znowu się skończyło allegro Bendżiego. Obserwatorów ma naprawde sporo, ale co z tego?
Przedłuzyłam na następny tydzień, może akurat jednak ktoś go wypatrzy

Posted

malawaszka napisał(a):
Amiga - na tydzień? nie robicie na 14 dni? tak się bardziej opłaca

jak to ? na 14 dni jest 24 zł do zapłaty, a na 7 12 zł ? cenowo na to samo chyba , a tak jak jest na 7 to ogłoszenie jest "wyżej" od razu

weszko :mad: a coś Ci sie nie podoba w tym ? :mad::angryy::eviltong:

Posted

:-o coś pomieszałyście z tymi cenami - 12 lub 24 złote to opłata za wyróżnienie ogłoszenia

Opcje dodatkowe
Pogrubienie
Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką.
Opłata 2,00 zł. Nie podlega zwrotowi.

Podświetlenie
Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 6,00 zł. Nie podlega zwrotowi.

Wyróżnienie
Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 12,00 zł. Nie podlega zwrotowi.

różnica w cenie 7 czy 14 dni to:
Wystawienie na 14 dni - dopłata 0,20 zł.
zgodzę się jedynie z tym, że na 7 dni jest wyżej, ale dwa razy krócej - wiele razy się już zastanawiałam jak lepiej, ale jednak jakbym wystawiała psy na 7 dni to nie dałabym rady opłacać rachunku:shake:

Posted

24,80 to pewnie jak było zaznaczone pogrubienie, podświetlenie i wyróżnienie + zdjęcia ładowane bezpośrednio z kompa na serwer allegro, za 12 pewnie nie była zaznaczona któraś opcja wyróżnienia

na 100% jestem pewna, że długość trwania aukcji nie robi takiej różnicy w kosztach

dajcie linka do tej aukcji bo nie mogę znaleźć :oops:

Posted

nie wiem dlaczego za tamtą zapłaciłyście 24 zł - na pewno nie dlatego że była na 14 dni :shake: może było dwa razy wystawiane po 12 zł i na koniec mies wyszło 24? ja stale wystawiam allegro różnym psom więc te :talker: rachunki mam obcykane :lol:

Posted

Kurcze, nieważne już ile to kosztuje. Ważniejsze, żeby Benio pokazywał się na pierwszych miejscach. On nie może następnej zimy spędzić w hotelu :shake:

Dostałam odpowiedź pani zainteresowanej Beniem

"Rownież witam serdecznie!wiec tak;maila otrzymalam:)jestem nadal zainteresowana adopcja jednak wlasnie chodzi tutaj o transport,poniewaz ja mieszkam kolo Ostrowa Wielkopolskiego(blisko kalisza) nio i jednak jest to sporo km . pozdrawiam"

Co odpisać??
Tzn wiadomo, że najpierw muszę od pani dostać informację w jakich warunkach by Benio był. Tylko dalsze pytanie - czy poradzimy sobie z transportem na taką odległość?? Muszę sprawdzić na mapie gdzie to w ogóle jest.:crazyeye: