Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odpisała zainteresowana pani! No ale jest dla mnie jedno dość zasadnicze ale.
Otóż osoba ta mieszka pod Krakowem, ma dom z ogrodem, dobermankę i jak napisała "inne psy koło domu ale dobermanka mieszka w mieszkaniu" - no i to mi się nie podoba. Poprosiłam o wyjaśnienie co to znaczy że mieszkają koło domu.
Poza tym pani pisze że chodzą na spacery do lasu, że nie siedzą same bo pani pracuje "na swoim" i w ciągu dnia wpada do domu.
Amiga podałam jej tez twój nr tel. gdyby chciała więcej wiedzieć lub umówić się na wizytę u Benia bo wyraziła taką chęć.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i przykry moment - rozliczenie

mamy 100 zł, które nam darował pan Tomek:loveu:
mamy 15 zł z mojego bazarku klamerkowego
i mamy 40 zł od AniG:loveu:

Czyli mamy narazie 155 zł

I to by było na tyle :-(

Brakuje nam 295 zł :wallbash::wallbash:

Posted

Amiga nie ma za co. :cool3: Staram się co miesiąc te niewielkie pieniądze wpłacać.
Hotel niestety kosztuje więc trzeba zbierać bo skąd inaczej będzie na opłacenie. :roll:

Posted

:shake:Niestety tragedia jest z bazarkami. Ja też w tym miesiącu już nie za bardzo dam radę coś dopłacić od siebie, bo mała tymczasowiczka trochę pożera moje pieniążki, no i muszę zacząć zierać na operację oczka Bonusika (czeka mnie wydatek ok. 1000 zł, czego napewno nie jestem w stanie wydać z zasobów finansowych jednego miesiąca :-(

Posted

Dzięki malawaszko :loveu:
Przy okazji melduję, że właśnie się skończyło allegro bendżikowe. Było sporo odwiedzających i 1 obserwator. Ale jakos narazie nic z tego.
Przedłużyłam na następne 14 dni. Ciekawa jestem czy może wreszcie te dwa tygodnie przyniosa jakies zmiany???????

Posted

[quote name='AMIGA']No i przykry moment - rozliczenie

mamy 100 zł, które nam darował pan Tomek:loveu:
mamy 15 zł z mojego bazarku klamerkowego
i mamy 40 zł od AniG:loveu:

Czyli mamy narazie 155 zł

I to by było na tyle :-(

Brakuje nam 295 zł :wallbash::wallbash:

Jak dojdą pieniążki od malawaszki :loveu: to bedzie nam brakować jeszcze 195 zł

Posted

Przyszła odpowiedź od pani z dobermanką ;) Wkleję Wam całość:

Moje inne psy nie sa na lancuchach - bron BOŻE ;) ! Chodzi mi o to, ze mamy kolo domu spory, ogrodzony ogrod. I mamy 3 male psiaki i jednego duzego, ktore sobie tam biegaja. A co do kojcow - dwa psiaki (wilczurzyca i jeden maly samiec) w dzien siedza w kojcach, ale wieczor sa wypuszczane i biegaja do rana. Wiec nie wydaje mi sie, zeby jakas krzywda im sie dziala :) w dodatku kojce nie sa klaustrofobiczne :) !! A reszta - smiga po ogrodzie caly dzien... w tym moja Dobermanka - jak jest pogoda, bo jak jest zimno, to siedzi wiecej w domu :) Nie wydaje mi sie, zeby te warunki byly zle. U nas wszyscy lubia psy... z reszta co widac po ich ilosci...
Co do Benia, to zdaje sobie sprawe z tego, ze bedzie wymagal coraz wiecej opieki. I kosztow. Licze sie z tym i stac mnie na to. Dziekuje za numer telefonu do p. Oli :), przepraszam za pozna odpowiedz :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Odpisałam Pani że jeśli jest chętna i świadoma to zapraszam żeby poznała Benia i wszystkiego się na miejscu dowiedziała. Nie wiem jak by to było z tymi innymi psami ale spróbować chyba warto... nie mamy nic do stracenia...