Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że jak zrobimy wizytę to dokładniej zobaczymy jak to tam wszystko wygląda. Czy faktycznie uda się Benia odizolowac na początku od innych psów. Byłoby cudownie, gdyby nam się wreszcie udało (a właściwie Beniowi :loveu:)

Posted

Obawiam się że nic z tego nie będzie. Drogą pantoflową dowiedziałam się że pani nie jest godna zaufania... robi nadzieję a później się rozmyśla. Ma już kilka wystąpień na wątkach dobermanów :(

Posted

Niestety :shake: A juz miałam taką wielką nadzieję.
I dalej wołam gromkim głosem - pliiiis nie mamy wystarczającej kwoty na hotelik za wrzesień :-(

Posted

Ja się po prostu zabiję :wallbash::wallbash::flaming::flaming:
Miałam telefon od pani z Warszawy, która strasznie chciałaby przygarnąć Bendżiego. Ale oczywiście ma już........... sznaucera. Duze mieszkanie, a szykuje się do przeprowadzki do domu z ogrodem, ale to w jakiejś przyszłości. No i poowiedzcie! Dlaczego nie dzwonią takie osby z suczkami???? Pani strasznie sympatyczna. Zajmuje się teraz poszukiwaniem domów dla kotów. 4 lata temu pochowała 18 letniego pudelka i zdaje sobie sprawę, że dom Benia musi byc juz ostatecznym domem, a nie domem na próbe. Wprawdzie jej pies podobno toleruje każdą istotę zywą, ale podejrzewam, że "nasza istota" = Bendżi wprowadziłaby nieco rumoru i stresów w jej domu :shake:

Posted

Ale mam jednak dzisiaj jakąś dobra wiadomość, mimo smutnego nastroju jaki tu zapanował. A nawwet dwie wiadomości :multi:
Po pierwsze na moim koncie pojawiło się aż 300 zł od pewnego darczyńcy, który prosił, żeby nie wymieniac tu jego nazwiska. Bardzo, bardzo mu:loveu::loveu: podziękowalam w imieniu Bendżiego i naszym.
I druga dobra wiadomość -
Rozmawiałam dzisiaj z Panią Magdą Hejdą - twórczynią programu Kundel Bury i Kocury i mam obiecaną jej wizyte w hotelu. Pokaże i Bendżiego i inne starsze psy (a mamy tam przeciez kilka takich "ciężko adopcyjnych piesków).
Chłopcy, których Bendżi lubi tez już sa gotowi do występów w programie. Więc nadzieja jakaś wstępuje w moje serce :p

Posted

Ale Dogo płata figle. Napisałam posta, wysłałam i wcale go nie zobaczyłam. Wymodziłam więc go od nowa i jak go wysłałam, to zobaczyłam, że poprzedni jednak jest!!!!