Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Owszem, jestem z Krakowa :p Beria :loveu: - wielkie dzięki za serducho dla Benia.
A co do przysmaków to hmmmmm - jak zawoziłam psie ciasteczka Boscha to on raczej kręcił na nie noskiem. Trzeba by w Krakvecie zapytac o jakieś lekkostrawne smakołyki dla starszego psa z częsymi rozstrojami żołądka

Możesz wybrać ciasteczka albo inne przysmaki dla Benia w Krakvecie? Ja zapłacę, a Ty odbierzesz. Napisz mi tylko na PM, co mam zamówić. Do Bendżiego mam słabość, bo nasze sznaucerkowe sucze śpią teraz z TZtem w łóżku i nie wyobrażam sobie nawet co czułaby 10-letnia Gertruda wywalona teraz z domu :shake: A sępienie przysmaków one mają chyba we krwi :cool3:

Posted

Przepraszam, że tak rzadko wchodzę i tak rzadko odpowiadam, ale mój komp ostatnio okropnie strajkuje i wejście do dogo odbywa się po kilkakrotnym odświeżaniu a i to najczęsciej nie kończy się sukcesem.
Ponieważ mi się teraz udało, to odpowiem zbiorowo :p
Kiwi, najwcześniej w hotelu będziemy jutro, ale pojadę tam prosto z działki w Dobczycach, więc przez Kraków byłoby mi troszeczkę nie po drodze:p Ale pewnie w tygodniu też pojedziemy, myślę o wtorku, ale to jeszcze uzgodnimy po niedzieli.
Beria :loveu:. Masz średniaczki czy miniaturki? Jak tylko wrócę z dzialeczki, to postaram się zmusić mojego kompa i wedrę się do Krakvetu, żeby coś wyszperać.
Agamika :loveu: wieeelkie dzięki za bazarek. Zabierałam się do niego już od dawna, ale wciąż albo mi się udało wejść do dogo, a fotosik mi się uparcie nie otwierał, albo na odwrót, a już do wściekłości mnie doprowadzao to, że jak już wymodziłam bazarek, to wcinało mi notorycznie posta:mad:

Posted

Byłam dzisiaj w hotelu u Bendżika. Był już po spacerku, więc już ze mną nie za bardzo chciał rozmawiac. Najedzony, wyspacerowany, chciał sobie spokojnei pospać, a ja mu przeszkadzałam. Ale łaskawie dał się wymiziać.
Zapłaciłam Panu Tomkowi resztę pieniążków za lipiec I wiecie co zrobił kochany Pan Tomek:loveu: ?? Darował nam 50 zł. Bedzie jak znalazł na opłatę w sierpniu.
Dzięki malawaszko :loveu:- przyszły pieniążki od Ciebie - 100 zł
Przyszło też 8,50 z bazarku dagusi :loveu:

Mamy więc na sierpień 158,50 zł

Posted

jakie przysmaki Benji lubi ? Ja mam sklep, niezbyt teraz dobrze ciagniemy ale cos zawsze sie znajdzie ! Moze mogłabym mu cosik sprezentowac ?
Sama nie wiem jak mogłabym mu pomóc ...

Posted

[quote name='Agatka']jakie przysmaki Benji lubi ? Ja mam sklep, niezbyt teraz dobrze ciagniemy ale cos zawsze sie znajdzie ! Moze mogłabym mu cosik sprezentowac ?
Sama nie wiem jak mogłabym mu pomóc ...

Ooo witam Agatko:loveu: na wątku Benia
Ha, to trudne pytanie, bo Benji lubi wszystko co pachnie. Kabanosiki drobiowe pochłaniał w każdej ilości. Niestety ma dośc często kłopoty biegunkowe, więc sama nie wiem, co można mu dawać. Czy sa jakies smakołyki, które sa lekkostrawne. Ja na początku zawoziłam psiakom ciasteczka Boscha, ale Bendżik jakoś tak nie za specjalnie za nimi przepadał. Teraz jest bardziej "wszystkożerny", więc nawet jak mu zanosze kilka ziarenek suchej karmy, to on się na nią rzuca jak na przysmak

Posted

Ja osobiście polecam jako przysmaki podroby żołądki, serca, wątróbki). Watróbka pięknie pachnie psiaki za nią przepadają najcześciej, a nie szkodzą, bo nie są przyprawiane itd ;) I sa niedrogie :)

Posted

[quote name='Jagienka']Ja osobiście polecam jako przysmaki podroby żołądki, serca, wątróbki). Watróbka pięknie pachnie psiaki za nią przepadają najcześciej, a nie szkodzą, bo nie są przyprawiane itd ;) I sa niedrogie :)

Rzeczywiście - pięęęęęęknie pachnie :evil_lol:
Jest to napewno wspaniały smakołyk, wiem, że psy za tym przepadają. Moja Amiga jednak miała sensacje po czymś takim kiedyś.

Posted

po konsultacji z Panią wet ustalono jednogłośnie ...

robimy zbiórkę na kurczaka :lol:

a Benio zaczyna porastać coraz szybciej :loveu:...

(PS. w hotelu jest "ludzki"sznaucer ... piękny ... jak Pan Tomek powiedział ze ma 10 lat to wszyscy zrobili tak : :-o .. z niedowierzania! ... i pomyslec ze gdybe nie ***** właściciele to Benio tez tak wspaniale by wyglądał! :angryy: :angryy: :angryy: )

Posted

Tak, ludzki to znaczy taki, który w hotelu jest tylko jako okresowy mieszkaniec ze względu na wyjazd państwa na jakieś wakacje czy cos w tym rodzaju. Dznaucio jest niby p&s ale jest niesamowicie ciemny i fajny:p
Tak jak już agamika pisała wetka stwierdziła, że wBenio nie powinien dostawać żadnych smakołyków, tylko gotowanego kurczaczka, a najlepiej gotowane serduszka drobiowe. To podobno wyjątowo dla psiurów pachnie, a nie może zaszkodzić.
No zobaczymy :p