Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też myślę, że to zbyt duże ryzyko że Benio będzie miał kłopot z akceptacją pozostałych zwierząt.
A do października już blisko... tak bym chciała żeby się udało!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam tej babce. która chciała przygarnąć Benia, że on niestety się nie zgadza z innymi psami i że to jest za duże ryzyko wieźć go taki kawał świata i ewentualnie potem znowu do hotelu pod Kraków.
Dostałam taką odpowiedż

"ja niestety nie mam wpływu na Wasza decyzje.Ale licze na jak najlepsza decyzje dla Bendżiego.Mimo wszystko zalezy mi na tym aby trafil do dobrego domu i do dobrych ludzi.Także czekam za odpowiedzią.Pozdrawiam Sonia Basińska :)"

Mam jej definitywnie podziękować za chęć przygarnięcia Benia? Czy może namówić ją na jakiegoś pieska z bliższej jej okolicy? Bo nie wiem, czy ona chciała go przygarnąć, bo po prostu Benio trafił ją w samo serce, czy w ogóle chciała przygarnąć jakiegoś pieska

Posted

[quote name='AnkaG']Dobrze, że Bonio ok się miewa.
Super, że kaska została. Fajny ten pan Tomek. :lol:
Ja pod koniec miesiąca tradycyjnie cztery dyszki przeleję.

Aniu wieeeelkie dzięki:loveu:

Cioteczki, co ja bym bez Was zrobiła???

Posted

Ja kilka postów temu wkleiłam osoby z mapy dogo z Wielkopolski - żadnej akurat konkretnie z Ostrowa nie ma ale można podać namiar bo a nóż jakaś będzie z okolicy.
Pytanie tylko czy Pani chce innego pieska czy akurat Benia wybrała. Jeśli chce przygarnąć bide to szkoda byłoby ją stracić.

Posted

Napisałam do tej babki, która chciała przygarnąć Benia. Zaproponowałam jej pomoc w przygarnieciu jakiejś innej biedy. Ale jak narazie nic mi nie odpowiedziała :shake:

Posted

Dostałam takie zapytanie z allegro

Wiadomość od: Magdalenaand (13) ,
Treść wiadomości:
Witam.
Strasznie zależało by mi na psie który został porzucony... jednak chyba raczej sie nie da przetransportować go jakoś? bo z Poznania do Krakowa troche jest daleko...

I co Wy na to?
Wiem, nie ma jeszcze żadnych szczegółów.
Dzisiaj kończy się następne allegro, było ponad 1777 wejść:crazyeye: i 1 obserwator

Posted

dokładnie - trzeba się dowiedzieć co to za osoba - ja sięjuz nauczyłam, że pierwsze wrażenie nie musi być dobre (często to pomaga w decyzji, ale nie zawsze), bo miałam już dwie sytuacje, że nawet pokłóciłam się z osobą chętną na sznupka - a potem mail za mailem sobie wszystko wyjaśniliśmy i do teraz mamy kontakt, a sunia ma wspaniały kochajacy domek :lol:

Posted

No i pani z Poznania się nadal nie odzywa. Może ją wystraszyłam tym, że napisałam, że Beniko nie zgadza się z innymi psami? Ale przecież musze to mówić! :-(

Posted

Napisała jednak ta osoba z Poznania. Wygląda na to, ze ona nie dostała mojej odpowiedzi, bo pyta mnie, czy doczeka się mojej odpowiedzi :crazyeye:
Ja jej wysłałam odpowiedź poprzez allegro i dostałam informację, że moja wiadomosć została wysłana
Teraz już napisała do mnie z poczty i jaj jej zaraz odpisałam.
Czekamy co będzie dalej

Posted

malawaszka napisał(a):
o cholercia! allegro coś ostatnio szwankowało więc może to dlatego

Dobrze, ze nie dala za wygraną i jeszcze raz napisała.
A tamta poprzednia babka. kktórej miałam nadzieję wcisnąć jakiegoś innego potrzebującego - juz nie odpisała:shake: