AMIGA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 karusiap napisał(a):ja bylam ostatnio w szoku i to bardzo pozytywnym:)skore ma mieciutka i moim zdaniem baardzo zarosl:loveu: No własnie wszyscy mówią, że on pięknie zarasta. A ja ze wstydem przyznaję, że tego tak za bardzo po dwutygodniowej mojej nieobecności nie widzę. Owszem - skóre ma już mieciutką i jedwabistą, nie wydziela już takiego przykrego zapachu. Ale nad ogonkiem i na karku nadal nie ma ani jednego włoska. Pan Tomek mówi, że na boczkach ma o wiele gęściejsze futerko, no i pewnie z tym się zgodzę. Kazał mi sobie pooglądac pierwsze zdjęcia Benia i porównać. No to lecę oglądać :p Quote
agamika Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 :crazyeye: Jak nie ma anijednego włoska ???? Ciotkooooooo bo na okulary trza sie bedzie zebrac :eviltong: ma na karku dwa , no moze trzy takie smieszne siwe wyrastające tak ni przypiął ni przyłapał na "łysince " . Łysinka jest mniejsza :eviltong: obszarowo .. i na peno zadeczek mu takim puszkiem porósł, ale jeszcze nie cały ... :eviltong: Quote
AMIGA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 agamika napisał(a)::crazyeye: Jak nie ma anijednego włoska ???? Ciotkooooooo bo na okulary trza sie bedzie zebrac :eviltong: ma na karku dwa , no moze trzy takie smieszne siwe wyrastające tak ni przypiął ni przyłapał na "łysince " . Łysinka jest mniejsza :eviltong: obszarowo .. i na peno zadeczek mu takim puszkiem porósł, ale jeszcze nie cały ... :eviltong: SE sama kupie okulary ;) Te pojedyńcze to on miał od samego poczatku! Obszarowo pewnie rzeczywiście jest mniejsza, a puszku na zadeczku jakoś nie widzę. A może go ktoś celowo przed moim powrotem ogolił ??;);) Quote
weszka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Amiga to kup od razu 2 pary - jedna dla mnie ;) bo ja też jakoś nie bardzo widzę ten porost ;) skóra lepsza ale kłaczków jakoś marnie na niej. Quote
madziamn Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pewnie bedą i kłaczki ale dobrze że chociaż skóra lepsza. a za kabanosikami cioteczki to on się na pewno stęsknił bo jakże by mogło byc inaczej. Quote
AMIGA Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='agamika']:crazyeye: Jak nie ma anijednego włoska ???? Ciotkooooooo bo na okulary trza sie bedzie zebrac :eviltong: ma na karku dwa , no moze trzy takie smieszne siwe wyrastające tak ni przypiął ni przyłapał na "łysince " . Łysinka jest mniejsza :eviltong: obszarowo .. i na peno zadeczek mu takim puszkiem porósł, ale jeszcze nie cały ... :eviltong: Napisałam dłuuuuuuuuuuugiego posta i mi go wcięło! Razem ze zdjęciami :-( A pisałam, ze odszczekuje wszystko to co napisałam o łysinkach Benia Przyglądnęlam mu sie bardzo dokładnie, wymiziałam po wszystkich łysych i chropowatych dotąd miejscach i przyznaję, że te łysinki są o wiele mniejsze, zwłaszcza te nad ogonkiem. Zobaczcie Sami - tak było a tak jest I tak było a tak jest A w ogóle to jest tak Quote
AMIGA Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No i na koniec musze się przyznac, że skończyło sie dokarmianie Benia kabanosikami. Po ostatnim "obzarstwie" Benio miał biegunkę. Trudno, musi mnie kochac bez smakołyków. A za to fundnęlam mu dzisiaj następne kropelki do oczu, bo poprzednie się skończyły, a oczko znowu ma nie za ładne Quote
maciaszek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No kochana, różnica jest ogromna! Fajnie zarasta chłopaczyna :). Quote
dagusiek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Benio wygląda coraz lepiej! Widać ogromną różnicę!:lol: Quote
AMIGA Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 maciaszek napisał(a):No kochana, różnica jest ogromna! Fajnie zarasta chłopaczyna :). Dobrze, ze odkopalam stare zdjęcia. Bo jak sie widzi systematycznie kogoś, to tak się nie dostrzega zmian. Dopiero takie zestawienie coś daje. Martwię sie teraz (ja się zawsze muszę czymś martwić) jego biednym oczkiem Quote
weszka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Rzeczywiście jednak coś tam się wykluwa ;) Jakoś nie wydawało mi się... Dobrze że dałaś porównanie bo tak to sie już nie pamięta jak było. Quote
malawaszka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 :loveu: pięknie!!! ale aż mnie telepie jak pomyślę jak długo musieli go zaniedbywać "tamci" że aż tyle czasu zajęło zregenerowanie skóry! a to jeszcze nie koniec! :angryy: Quote
madziamn Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wiecie co pomyślałam że paradoksalnie moze to dobrze ze go oddali bo niewiadomo do jakiego stanu by go w końcu doprowadzili. A tak ładnie już zarasta a oczko się wygoi. Quote
Edi100 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 madziamn napisał(a):Wiecie co pomyślałam że paradoksalnie moze to dobrze ze go oddali bo niewiadomo do jakiego stanu by go w końcu doprowadzili. A tak ładnie już zarasta a oczko się wygoi. No i tylko domku brak. A raczej bardzo brak:( Quote
AMIGA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Byłam dzisiaj u Benia, wzięlam go na spacerek. Tak mi przykro, że nie mogę mu podtykać pod nochalka żadnego smakołyczka. Bo podobno Beniu ma po kiełbaskach biegunkę. A on tak czeka! Tak wypatruje co mam w dłoniach :shake: No ale trudno, Ważniejsze, żeby Benio był zdrowy Quote
madziamn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No właśnie jak z finansami? a ja jeszcze mam taki pomysł a może jak on tak czeka na smakołyki to mu te kabanoski czymś innym zastąpic czymś co może jesc. Quote
AMIGA Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Własnie widzę, że wcięło mojego posta sprzed kilku dni! Tam pisałam o finansach Benia.:-( No to jeszcze raz :p z poprzedniego miesiąca pozostało 32,50 zł wpłata od Beri :loveu: 100,00 zł wpłata od malawaszki :loveu: 100,00 zł wpłata od AniG :loveu: 40,00 zł nadpłata w czerwcu - sponsorka :loveu: 50,00 zł __________ 322,50 zł Podobno ma wpłynąć jeszcze z bazarku dagusi 8,50 i 20,0 zł Ale sprawdzałam dzisiaj historię mojego rachunku i te wpłaty do wczoraj jeszcze nie doszły. Weszka zaproponowała, że pozostałą kwotę do hotelu Benia weźmiemy z AFN. Trzeba będzie (na dzień dzisiejszy) 127,50 zł Quote
malawaszka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ale to jest za który miesiąc? ja zaraz przeleję 70 zł które mi zostały po Teodorze bo on juz w nowym domku i podzieli się z Beniem :loveu: Quote
AMIGA Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zawsze płacimy za miesiąc do tyłu, czyli te pieniążki pójda za lipiec, bo a nuż za kilka dni Benio znajdzie domek (OBYYYYYYYYYY) to nie ma sensu płacić do przodu Dzięki malawaszko :loveu: Mam trochę plakatów Beniowych. Jak by ktoś chciał gdzies u siebie porozwieszać, to służę, przeslę pocztą. Tylko proszę o wiadomośc z adresem na pw Quote
weszka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bardzo dziękujemy wszystkim za wpłaty :loveu: To co spłynie niech już idzie na sierpień, a ja dzisiaj na brakujące 127 zł wezmę fakturkę na AFN. Quote
AMIGA Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Czyli ja przy najbliższym moim pobycie w hotelu dopłacam 273 zł. Czy mogłabyś weszko jakoś przypomnieć Panu Tomkowi o Twojej 50 złotowej nadpłacie w zeszłym miesiącu? Quote
beria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Amiga, jakie przysmaki zamiast kabanosów może jeść Benio? Jeśli jesteś z Krakowa, to ja mogę jakieś ciasteczka dla niego kupić w Krakvecie, a Ty albo ktoś inny odebrałby je dla Benia? Przelew wyślę oprócz tego. Quote
AMIGA Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='beria']Amiga, jakie przysmaki zamiast kabanosów może jeść Benio? Jeśli jesteś z Krakowa, to ja mogę jakieś ciasteczka dla niego kupić w Krakvecie, a Ty albo ktoś inny odebrałby je dla Benia? Przelew wyślę oprócz tego. Owszem, jestem z Krakowa :p Beria :loveu: - wielkie dzięki za serducho dla Benia. A co do przysmaków to hmmmmm - jak zawoziłam psie ciasteczka Boscha to on raczej kręcił na nie noskiem. Trzeba by w Krakvecie zapytac o jakieś lekkostrawne smakołyki dla starszego psa z częsymi rozstrojami żołądka Quote
Recommended Posts