Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Przyszły na moje konto
od zolzunki z bazarku - 30 zł

i od berii na hotel Benia - 100 zł

ja deklaruję w tym miesiącu od siebie - 50 zł

Mamy więc w sumie na hotel za sierpień - 338,50 zł

Wieeelkie dzięki Wszystkim fanom Bendżika

Doszły od AniG 40 zł

z bazarku klamerkowego w najbliższych dniach dojdzie 22 zł

W sumie mamy na hotel za sierpień 400,50 zł

Troszeczke więc nam jeszcze brakuje:-(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Oj trzeba, trzeba. Musimy się usmiechnąć do weszki:p:p
Benio od wczoraj od 16 godz. ma już ponad 70 wejść w allegro i............ coś na a...[/quote]

A,,,,bserwatora?:p

Posted

karusiap napisał(a):
tego "a" sie obawialam...

A we mnie się aż gotuje jak sobie pomyslę, że nas ten "chętny" na Benia tak zrobił w bambuko. Po dwóch dniach (dwutygodniowego) allegro dał opcję "kup teraz" no i oczywiście zamknął nam aukcję. Jak wiadomo nic z tego nie wyszło, a aukcję trzeba było robić od nowa.
A Benio nadal w boksie :shake::-(:angryy:

Posted

agamika napisał(a):
myśle ze trzeba poprosic o miejsce w kundlu znowu ... do olejki go ustawić

on nie moze spędzić zimy w boksie :placz:

AMIGA napisał(a):
Oj trzeba, trzeba. Musimy się usmiechnąć do weszki:p:p

Chyba rzeczywiście trzeba bo klapa jak znów będzie musiał przezimować w hotelu :shake: Tyle że ja nie wiem dlaczego do mnie się chcesz cioteczko uśmiechać bo ja nie mam żadnych że tak powiem chodów w Kundlu :roll: Jedyne co mogę to napisać do pani Magdy błagalnego maila.
Może do Dziennika też by nie zaszkodziło chłopaka wstawić.
Trzeba próbować wszystkiego.

Posted

"Kundel" będzie dopiero od końca września. :placz::placz::placz: obiecuję, że go wezmę, mi żal Bendziego bardzo. gdy ostatnio byłam w hotelu regulować część długów był taki smutny :placz::placz:

Posted

no właśnie Benio pokazuje się ze swojej charakterrnej strrony w tv :shake: nie radzi sobie biedak z popularnością ;) ale trzeba spróbować - chociaż nachwilke - żeby nie siedział tam cały program, a żeby P. Magda go pokazała, opowiedziała o nim i sio do poczekalni

Posted

Ja jeszcze dzisiaj pomyślałam rozmawiając z Amigą że może p. Magda zrobiłaby reportaż o Beniu w hotelu i puściła w TV. Żeby uniknąć cyrków na żywo. Może by się dało?

Posted

Zrobię jutro przelew na hotelik i dodatkowo na żołądki dla Benia. W tytule będzie pisało na hotel, ale proszę o przeznaczenie części na rozpustę dla Benia :cool3:

Posted

:shake:Kurcze, napisałam dłuuuuuuuuuuuuugiego posta i mi go wcięło!
Wiec robię druga próbę...

Beria - wielke wielkie dzięki za pomoc Beniowi :-)

Bylam wczoraj u Benia po tygodniowym urlopie. Napalił się na żołądeczki, rwał do nich ze hej, ale jak tylko zobaczył smycz w moich rękach, to się schował do budki. Był już wprawdzie po spacerku, ale strasznie mi przykro, że ze mną nie chce wychodzić. Powarkiwał i pokazywał ząbki. Więc podeszłam go podstępem - wysłałam do niego chłopca, z którym on z reguły wychodzi. No i jemu dał się spokojnie "ubrać" i chcąc niechcąc potruptał ze mną na spacerek.
Zmartwiłam sie wczoraj wiadomością, że w tym tygodniu, kiedy ja byłam na urlopie, Beniowi zdarzyło się siusiac z krwią. Miał zrobione jakies badania i podany miał antybiotyk i teraz jest już ok. Nie zdążyłam wczoraj dokładnie wypytac co tam wyszło w tych badaniach, ale przy najbliższej okazji postaram się o wszystko wypytać. Oj dziadziu, dziadziu - nie możesz spędzić zimy w hotelu!!!!

Posted

ciociu Jago porasta szyjka orasta, tylko tak nie widac,bo jakby sie zmniejsza jej powierzchnia po trochu :lol: ..teraz łysy placek został raczej tylko na karku..a był taki ze mocno zachodził tez na boki szyi :eviltong: