AMIGA Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Oby ktoś jeszcze oprócz nas to dostrzegł!!! :-( Quote
agamika Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 a Benio ma allegro ?? bo ja mu dzis zrobiłam ogłoszenia na adopcjach org, gumtree i alegratce z nowymi fotami , może na allegro warto by podmienić jeśli ma ??? Quote
AMIGA Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dzięki agamika :loveu: za ogloszenia. Wydawało mi się, że Benio ma allegro, ale faktycznie teraz wygląda o wiele lepiej, to może akurat ktoś się w nim zakocha jak go zobaczy:loveu: Quote
madziamn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 jasne zawsze był śliczny ale teraz taki wypielęgnowany kto wie może pokocha go jeszcze ktoś oprócz nas:razz: Quote
weszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Benio miał allegro cały czas. Skończyło się parę dni temu ale nie dam rady wystawić bo mam zablokowane konto i najpierw muszę zapłacić rachunek... :oops: trochę się uzbierało za te wszystkie psiaki, cegiełki itd. Muszę poczekać na wypłatę bo choroba Bunieczki mocno mnie skubnęła po kieszeni :oops::roll: Więc jeśli ktoś teraz może to niech na 2 tyg. wystawi a ja później będę dawać znów. Quote
AMIGA Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 weszka napisał(a):Benio miał allegro cały czas. Skończyło się parę dni temu ale nie dam rady wystawić bo mam zablokowane konto i najpierw muszę zapłacić rachunek... :oops: trochę się uzbierało za te wszystkie psiaki, cegiełki itd. Muszę poczekać na wypłatę bo choroba Bunieczki mocno mnie skubnęła po kieszeni :oops::roll: Więc jeśli ktoś teraz może to niech na 2 tyg. wystawi a ja później będę dawać znów. Jakby mnie ktoś poinstruował jak się to robi??? Bo ja ledwie co wejść do allegro umiem i to nieraz musze pisac o przypomnienie hasła, bo tak rzadko tam wchodzę, że stale zapominam:oops: Quote
beria Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='AMIGA'] Beria :loveu:. Masz średniaczki czy miniaturki? Jak tylko wrócę z dzialeczki, to postaram się zmusić mojego kompa i wedrę się do Krakvetu, żeby coś wyszperać. Mam średniaki sztuk dwa.:diabloti: W Krakvecie są kurze szyjki, kurze łapki, suszone płucka, tchawice, żwacze, wątróbki i inne takie śmierdziele, może coś takiego może jeść Bendżi? Przelew wyślę dzisiaj, a Ty zdecyduj, co może dostać z Krakvetu. Quote
AMIGA Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='beria']Mam średniaki sztuk dwa.:diabloti: W Krakvecie są kurze szyjki, kurze łapki, suszone płucka, tchawice, żwacze, wątróbki i inne takie śmierdziele, może coś takiego może jeść Bendżi? Przelew wyślę dzisiaj, a Ty zdecyduj, co może dostać z Krakvetu. Wielkie dzięki beria:loveu: Nie wiem, czy doczytałaś, że rozmawiałam z wetką i ona odradzała w przypadku Benia wszelkie wędzone i suszone smakołyki. Radziła świeze, gotowane podroby. Własnie dzisiaj się dowiedzialam jak Bendżiemu one bardzo smakują. Zostałam wręcz poszkodowana w trakcie podkarmiania Bendżiego. Kupiłam drobiowe żoładeczki, wyczyściłam, zagotowałam i zawiozłam do hoteliku. Akurat jak wchodziłam do hotelu, to Bendżi był na spacerku i oczywiście od razu wyczuł co mam w rekach:p Jak skoczył, jak chwycił woreczek w zeby! Musiałam mu na siłe wyrywać tę reklamóweczkę z paszczęki. No i pomyslałam sobie, a niech tam, dam Ci od razu kawałek. A Bendżi jak to zobaczył tak - haaaaap za żołądek, ale niestety razem z moim palcem. I to tuż nad paznokciem. No i jak już chwycił, to zaczął ciągnąć. Mówie Wam - krew się polała! Ale moja wina - nie pomyslałam, zeby mu to podac na dłoni,a nie palcami! Quote
weszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Łakomstwo nie zna granic ;) dogodziłaś Beniowi tylko paluszka szkoda! Quote
maciaszek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Ale palec pozostał na swoim miejscu, na szczęście? Quote
AMIGA Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pozostał, pozostał, tylko dziwnie jakoś pulsuje:evil_lol: Quote
beria Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Żarłoczny Bendżi, chciał zjeść żołądki razem z palcem :evil_lol: Mam nadzieję, że przelew już dotarł, po wypłacie postaram się przesłać jeszcze coś specjalnie na żołądki dla Bendżika, żeby nie zjadał palców Amigi :lol!: Quote
AMIGA Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='AMIGA'] Mamy więc na sierpień 158,50 zł Przyszły na moje konto od zolzunki z bazarku - 30 zł i od berii na hotel Benia - 100 zł ja deklaruję w tym miesiącu od siebie - 50 zł Mamy więc w sumie na hotel za sierpień - 338,50 zł Wieeelkie dzięki Wszystkim fanom Bendżika Quote
agamika Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff:mdleje::mdleje::mdleje: długim wysiłkiem i wspólnymi siłami z Amigą zrobiłyśmy Benji'emu nowe allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=423806592 coby troszkę ciotkę weszkę która dzielnie do tej pory wystawiała odciążyć :) a od której godziny męczymy ogłoszenie wole nie pisać :oops::diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :klacz: pierwsze koty za płoty :lol: cudna ta fotka!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Nam też sie najbardziej podoba - tu Bendzi wygląda na całkiem młodego psiaczka:loveu: Quote
maciaszek Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 A czy Wy wiecie, że biedny Bendżik szuka już domku ponad pół roku ??? :( Quote
agamika Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 maciaszek napisał(a):A czy Wy wiecie, że biedny Bendżik szuka już domku ponad pół roku ??? :( az za dobrze wiemy .... :placz: Quote
AMIGA Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Oj wiemy, wiemy i cały czas o tym myślimy, co by tu jeszcze zrobić, żeby te wczasy Benia w hotelu sie wreszcie skończyły Quote
AnkaG Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='AMIGA']Przyszły na moje konto od zolzunki z bazarku - 30 zł i od berii na hotel Benia - 100 zł ja deklaruję w tym miesiącu od siebie - 50 zł Mamy więc w sumie na hotel za sierpień - 338,50 zł Ja wysłałam 40 zł czy doszły (25.07) :oops: ? Quote
AMIGA Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 AnkaG napisał(a):Ja wysłałam 40 zł czy doszły (25.07) :oops: ? AniuG:loveu: o Twojej wpłacie pisałam w poście 1144. Dzięki wielkie w imieniu Bendżiego A nasz dziadzio ma w allegro juz 106 wyświetleń! Quote
AnkaG Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 AMIGA napisał(a):AniuG:loveu: o Twojej wpłacie pisałam w poście 1144. Dzięki wielkie w imieniu Bendżiego Nie było mnie bo urlopowałam i się pogubiłam. Za kilka dni wpłacę kolejne 40 zł. Pytam bo mogłam coś z nr konta poplątać. :evil_lol: Quote
Recommended Posts