Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki agamika :loveu: za ogloszenia.
Wydawało mi się, że Benio ma allegro, ale faktycznie teraz wygląda o wiele lepiej, to może akurat ktoś się w nim zakocha jak go zobaczy:loveu:

Posted

Benio miał allegro cały czas. Skończyło się parę dni temu ale nie dam rady wystawić bo mam zablokowane konto i najpierw muszę zapłacić rachunek... :oops: trochę się uzbierało za te wszystkie psiaki, cegiełki itd. Muszę poczekać na wypłatę bo choroba Bunieczki mocno mnie skubnęła po kieszeni :oops::roll: Więc jeśli ktoś teraz może to niech na 2 tyg. wystawi a ja później będę dawać znów.

Posted

weszka napisał(a):
Benio miał allegro cały czas. Skończyło się parę dni temu ale nie dam rady wystawić bo mam zablokowane konto i najpierw muszę zapłacić rachunek... :oops: trochę się uzbierało za te wszystkie psiaki, cegiełki itd. Muszę poczekać na wypłatę bo choroba Bunieczki mocno mnie skubnęła po kieszeni :oops::roll: Więc jeśli ktoś teraz może to niech na 2 tyg. wystawi a ja później będę dawać znów.

Jakby mnie ktoś poinstruował jak się to robi??? Bo ja ledwie co wejść do allegro umiem i to nieraz musze pisac o przypomnienie hasła, bo tak rzadko tam wchodzę, że stale zapominam:oops:

Posted

[quote name='AMIGA']
Beria :loveu:. Masz średniaczki czy miniaturki? Jak tylko wrócę z dzialeczki, to postaram się zmusić mojego kompa i wedrę się do Krakvetu, żeby coś wyszperać.

Mam średniaki sztuk dwa.:diabloti:
W Krakvecie są kurze szyjki, kurze łapki, suszone płucka, tchawice, żwacze, wątróbki i inne takie śmierdziele, może coś takiego może jeść Bendżi?
Przelew wyślę dzisiaj, a Ty zdecyduj, co może dostać z Krakvetu.

Posted

[quote name='beria']Mam średniaki sztuk dwa.:diabloti:
W Krakvecie są kurze szyjki, kurze łapki, suszone płucka, tchawice, żwacze, wątróbki i inne takie śmierdziele, może coś takiego może jeść Bendżi?
Przelew wyślę dzisiaj, a Ty zdecyduj, co może dostać z Krakvetu.

Wielkie dzięki beria:loveu:
Nie wiem, czy doczytałaś, że rozmawiałam z wetką i ona odradzała w przypadku Benia wszelkie wędzone i suszone smakołyki. Radziła świeze, gotowane podroby.
Własnie dzisiaj się dowiedzialam jak Bendżiemu one bardzo smakują. Zostałam wręcz poszkodowana w trakcie podkarmiania Bendżiego.
Kupiłam drobiowe żoładeczki, wyczyściłam, zagotowałam i zawiozłam do hoteliku. Akurat jak wchodziłam do hotelu, to Bendżi był na spacerku i oczywiście od razu wyczuł co mam w rekach:p Jak skoczył, jak chwycił woreczek w zeby! Musiałam mu na siłe wyrywać tę reklamóweczkę z paszczęki. No i pomyslałam sobie, a niech tam, dam Ci od razu kawałek. A Bendżi jak to zobaczył tak - haaaaap za żołądek, ale niestety razem z moim palcem. I to tuż nad paznokciem. No i jak już chwycił, to zaczął ciągnąć. Mówie Wam - krew się polała! Ale moja wina - nie pomyslałam, zeby mu to podac na dłoni,a nie palcami!

Posted

Żarłoczny Bendżi, chciał zjeść żołądki razem z palcem :evil_lol:
Mam nadzieję, że przelew już dotarł, po wypłacie postaram się przesłać jeszcze coś specjalnie na żołądki dla Bendżika, żeby nie zjadał palców Amigi :lol!:

Posted

[quote name='AMIGA']

Mamy więc na sierpień 158,50 zł

Przyszły na moje konto
od zolzunki z bazarku - 30 zł

i od berii na hotel Benia - 100 zł

ja deklaruję w tym miesiącu od siebie - 50 zł

Mamy więc w sumie na hotel za sierpień - 338,50 zł

Wieeelkie dzięki Wszystkim fanom Bendżika

Posted

[quote name='AMIGA']Przyszły na moje konto
od zolzunki z bazarku - 30 zł

i od berii na hotel Benia - 100 zł

ja deklaruję w tym miesiącu od siebie - 50 zł

Mamy więc w sumie na hotel za sierpień - 338,50 zł

Ja wysłałam 40 zł czy doszły (25.07) :oops: ?

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja wysłałam 40 zł czy doszły (25.07) :oops: ?

AniuG:loveu: o Twojej wpłacie pisałam w poście 1144. Dzięki wielkie w imieniu Bendżiego
A nasz dziadzio ma w allegro juz 106 wyświetleń!

Posted

AMIGA napisał(a):
AniuG:loveu: o Twojej wpłacie pisałam w poście 1144. Dzięki wielkie w imieniu Bendżiego

Nie było mnie bo urlopowałam i się pogubiłam. Za kilka dni wpłacę kolejne 40 zł.
Pytam bo mogłam coś z nr konta poplątać. :evil_lol: