maciaszek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Bardzo ładnie sie prezentuje chłopak na tej budzie :)! Quote
weszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Niesamowite Benio na budzie :crazyeye: Jakaś nowa letnia moda chyba :evil_lol: Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No i Benio dzisiaj został podstępnie wyciągnięty przez agamike z boksu i oddany w moje ręce. Ręce, które go wciąż albo ciągną do kąpieli, albo wozą do weta. Dostał smakołyków co niemiara, ale tylko poza boksem. Niech mu się wreszcie ciotka amiga tez pokojarzy z czymś przyjemnym. Został wymiziany przeze mnie we wszsytkich możliwycg kierunkach i we wszystkich możliwych miejscach No i proszę - co mi ta zła cioteczka amiga przyniosła? Aaaaaaaaaa oleję to No w sumie to faaaajnie było, mogłem się wytarzać I spokojnie pofilozofować Ale nie obyło sie bez tortur - czepiły się moich oczek!!! Quote
maciaszek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Ale szczęśliwy pies !!!!! :) Aż miło popatrzeć! Żeby tylko jeszcze domek znalazł.... Quote
Yorija Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Amigaaaa a Ty nie masz podejrzeń, że jak tam Aga jeździła tak codziennie to ona sobie na Benku to czesanie trenowała i dlatego Gin tak ładnie wyglada a Benek będzie musiał troche odczekać aż mu odrosną?v:evil_lol: Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Yorija napisał(a):Amigaaaa a Ty nie masz podejrzeń, że jak tam Aga jeździła tak codziennie to ona sobie na Benku to czesanie trenowała i dlatego Gin tak ładnie wyglada a Benek będzie musiał troche odczekać aż mu odrosną?v:evil_lol: Ja juz nie wiem, podejrzewam tez, że Aga mu szepce codziennie do ucha, że tylko ona go kocha; Zresztą ona chyba po wszsytkich boksach chodzi i uzależnia te biedne psy od siebe:evil_lol: Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Tego zdjęcia nie wstawialam, bo tam nieładnie na nas wywalił doopeczkę, ale tu też widac, jak mu się skóra poprawiła Quote
dagusiek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Beniu Ty to masz dobrze z tymi cioteczkami!:loveu: Wielkie ukłony w Waszą strone cioteczki Quote
madziamn Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No dobrze Beniu masz z tymi Cioteczkami. A zdjęcie no cóż całkiem fajna doopencja:loveu:. Quote
weszka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Benio pożarł dziś suszoną skórę z dorsza :) I nawet smakowała ;) Poza tym zapłaciłam za hotelik 500 zł czyli za cały czerwiec i do 4 lipca włącznie. Na lipiec nie mamy w ogóle żadnej kasy :shake: Prosimy pięknie o wsparcie :oops::roll: Quote
dagusiek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 O kurcze, to ja zorganizuje bazarek, ale to dopiero jak wróce, jutro juz wyjezdzam. Quote
kiwi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 250 kolorowych plakatów zostawiłam wczoraj w hotelu, powinny byc na werandzie :) nic tylko brac i wieszac :) Quote
AMIGA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Z pioprzedniego miesiąca zostało nam 32,50 więc na dwa dni w hotelu w lipcu mamy :oops: Ja też jutro wyjeżdżam na 2 tygodnie i jak tylko wrócę to zrobię jakiś bazarek, tylko musze najpierw przestudiowac ten nieszczęsny nowy regulamin bazarków:wallbash::wallbash: Quote
AMIGA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 maciaszek napisał(a):Cholera, skąd tu wziąć kasę???? Jedyny plus z bezdomności Bendzika to ten, że na niego można robic bazarki:-( Quote
Yorija Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 AMIGA napisał(a):Jedyny plus z bezdomności Bendzika to ten, że na niego można robic bazarki:-( A nie bardzo rozumiem. Jak by ni ebył bezdomny to by bazarków nie potrzebował - a jak jest to potrzebuje. Hmmm .... no to takie proste mi się wydawało. Quote
AMIGA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Yorija napisał(a):A nie bardzo rozumiem. Jak by ni ebył bezdomny to by bazarków nie potrzebował - a jak jest to potrzebuje. Hmmm .... no to takie proste mi się wydawało. Poczytaj nowy regulamin bazarkowy. Przeciez już od jakiegoś czasu sa kłółtnie w dogo na ten temat. Modzi zamknęłi bazarek Camary, bo wystawiła bazarek na wiejska sunię, która miała ciągle szczeniaki i trzeba by było ja wysterylizować. Wiejska sunia jest "domna" więc jej się bazarek wg modów nie nalezy:wallbash::wallbash: Quote
Yorija Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 AMIGA napisał(a):Poczytaj nowy regulamin bazarkowy. Przeciez już od jakiegoś czasu sa kłółtnie w dogo na ten temat. Modzi zamknęłi bazarek Camary, bo wystawiła bazarek na wiejska sunię, która miała ciągle szczeniaki i trzeba by było ja wysterylizować. Wiejska sunia jest "domna" więc jej się bazarek wg modów nie nalezy:wallbash::wallbash: Kuuurde powiem. Taaaa - to za chwilę do każdego wątku w tytule będzie znaczek +B - co by oznaczało plus bazarek. Tiaaa - ale czy jesteś pewna że Bendżik i reszta stada w hoteliku to bezdomna jest? Skoro ma dach nad głową, ktoś płaci za utrzymanie, daje jeść, spaceruje i głaszcze to to nie jest wcale definicja bezdomności. :wallbash: Dno dna i osiem metrów mułu. He he zrobimy osobną stronę www.bazarkidladogomani.pl i po ptakach :-) Quote
AMIGA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Yorija napisał(a):Kuuurde powiem. Taaaa - to za chwilę do każdego wątku w tytule będzie znaczek +B - co by oznaczało plus bazarek. Tiaaa - ale czy jesteś pewna że Bendżik i reszta stada w hoteliku to bezdomna jest? Skoro ma dach nad głową, ktoś płaci za utrzymanie, daje jeść, spaceruje i głaszcze to to nie jest wcale definicja bezdomności. :wallbash: Dno dna i osiem metrów mułu. He he zrobimy osobną stronę www.bazarkidladogomani.pl i po ptakach :-) A kysszzzzzz - nawet tak nie sugeruj, bo jeszcze modzi faktycznie potraktują hotelowe psy jako "domne" :shake: Uciekam za chwilkę i przez dwa tygodnie mnie nie będzie ani w Krakowie, ani w necie. Baaardzo proszę - ktokolwiek będzie w hotelu o wymizianie za uszkami Bendzika od ciotki - tej, co go najbardziej katowała. Ma chłopak tez urlop ode mnie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 AMIGA wypoczywaj!!! Baw się dobrze i wracaj do nas pełna sił :multi::loveu: a Benjika dałam na zbiorowe sznaucerze allegro - może ktoś cosik wpłaci na chłopaka na AFN bo napisałam też prośbę :roll: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=390857504 Quote
Recommended Posts