Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Benio dzisiaj został podstępnie wyciągnięty przez agamike z boksu i oddany w moje ręce. Ręce, które go wciąż albo ciągną do kąpieli, albo wozą do weta.
Dostał smakołyków co niemiara, ale tylko poza boksem. Niech mu się wreszcie ciotka amiga tez pokojarzy z czymś przyjemnym. Został wymiziany przeze mnie we wszsytkich możliwycg kierunkach i we wszystkich możliwych miejscach

No i proszę - co mi ta zła cioteczka amiga przyniosła?

Aaaaaaaaaa oleję to

No w sumie to faaaajnie było, mogłem się wytarzać

I spokojnie pofilozofować

Ale nie obyło sie bez tortur - czepiły się moich oczek!!!

Posted

Amigaaaa a Ty nie masz podejrzeń, że jak tam Aga jeździła tak codziennie to ona sobie na Benku to czesanie trenowała i dlatego Gin tak ładnie wyglada a Benek będzie musiał troche odczekać aż mu odrosną?v:evil_lol:

Posted

Yorija napisał(a):
Amigaaaa a Ty nie masz podejrzeń, że jak tam Aga jeździła tak codziennie to ona sobie na Benku to czesanie trenowała i dlatego Gin tak ładnie wyglada a Benek będzie musiał troche odczekać aż mu odrosną?v:evil_lol:

Ja juz nie wiem, podejrzewam tez, że Aga mu szepce codziennie do ucha, że tylko ona go kocha; Zresztą ona chyba po wszsytkich boksach chodzi i uzależnia te biedne psy od siebe:evil_lol:

Posted

Benio pożarł dziś suszoną skórę z dorsza :) I nawet smakowała ;)

Poza tym zapłaciłam za hotelik 500 zł czyli za cały czerwiec i do 4 lipca włącznie. Na lipiec nie mamy w ogóle żadnej kasy :shake: Prosimy pięknie o wsparcie :oops::roll:

Posted

Z pioprzedniego miesiąca zostało nam 32,50 więc na dwa dni w hotelu w lipcu mamy :oops:
Ja też jutro wyjeżdżam na 2 tygodnie i jak tylko wrócę to zrobię jakiś bazarek, tylko musze najpierw przestudiowac ten nieszczęsny nowy regulamin bazarków:wallbash::wallbash:

Posted

AMIGA napisał(a):
Jedyny plus z bezdomności Bendzika to ten, że na niego można robic bazarki:-(

A nie bardzo rozumiem. Jak by ni ebył bezdomny to by bazarków nie potrzebował - a jak jest to potrzebuje. Hmmm .... no to takie proste mi się wydawało.

Posted

Yorija napisał(a):
A nie bardzo rozumiem. Jak by ni ebył bezdomny to by bazarków nie potrzebował - a jak jest to potrzebuje. Hmmm .... no to takie proste mi się wydawało.

Poczytaj nowy regulamin bazarkowy. Przeciez już od jakiegoś czasu sa kłółtnie w dogo na ten temat. Modzi zamknęłi bazarek Camary, bo wystawiła bazarek na wiejska sunię, która miała ciągle szczeniaki i trzeba by było ja wysterylizować. Wiejska sunia jest "domna" więc jej się bazarek wg modów nie nalezy:wallbash::wallbash:

Posted

AMIGA napisał(a):
Poczytaj nowy regulamin bazarkowy. Przeciez już od jakiegoś czasu sa kłółtnie w dogo na ten temat. Modzi zamknęłi bazarek Camary, bo wystawiła bazarek na wiejska sunię, która miała ciągle szczeniaki i trzeba by było ja wysterylizować. Wiejska sunia jest "domna" więc jej się bazarek wg modów nie nalezy:wallbash::wallbash:

Kuuurde powiem. Taaaa - to za chwilę do każdego wątku w tytule będzie znaczek +B - co by oznaczało plus bazarek.
Tiaaa - ale czy jesteś pewna że Bendżik i reszta stada w hoteliku to bezdomna jest? Skoro ma dach nad głową, ktoś płaci za utrzymanie, daje jeść, spaceruje i głaszcze to to nie jest wcale definicja bezdomności.
:wallbash:
Dno dna i osiem metrów mułu.
He he zrobimy osobną stronę www.bazarkidladogomani.pl i po ptakach :-)

Posted

Yorija napisał(a):
Kuuurde powiem. Taaaa - to za chwilę do każdego wątku w tytule będzie znaczek +B - co by oznaczało plus bazarek.
Tiaaa - ale czy jesteś pewna że Bendżik i reszta stada w hoteliku to bezdomna jest? Skoro ma dach nad głową, ktoś płaci za utrzymanie, daje jeść, spaceruje i głaszcze to to nie jest wcale definicja bezdomności.
:wallbash:
Dno dna i osiem metrów mułu.
He he zrobimy osobną stronę www.bazarkidladogomani.pl i po ptakach :-)

A kysszzzzzz - nawet tak nie sugeruj, bo jeszcze modzi faktycznie potraktują hotelowe psy jako "domne" :shake:
Uciekam za chwilkę i przez dwa tygodnie mnie nie będzie ani w Krakowie, ani w necie.
Baaardzo proszę - ktokolwiek będzie w hotelu o wymizianie za uszkami Bendzika od ciotki - tej, co go najbardziej katowała. Ma chłopak tez urlop ode mnie :evil_lol: