Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Zaczyna mnie to przerażać.... :( Co będzie dalej? :(

domek będzie na pewnbo ...

nawet był tel z plakatu juz dpo Amigi , co prawda z przycxzyn niezaleznych niebyła mozliwa adopcja (pies rezydent ) ale ... ale ktos sie zainteresował i chciał stworzyć Beniowi dom .. wiec w koncu sie uda :p

Posted

Wielkie dzięki Wam Wszystkim za pomoc. Wróciłam dzisiaj z urlopu i zastałam na koncie 100 zł od Malawaszki i 100 zł od Beri. Wielkie Wam dzieki :loveu::loveu:
I Dagusiek też dziekuje za bazarek. Ja, jak tylko się "ogarnę" po powrocie to zaraz wrzucę coś też na bazarek. Mam tylko nadzieję, że teraz jakoś lepiej te bazarki pójdą

Posted

Byłam dzisiaj u Benia. Dał mi się wyprowadzić na spacerek, oczywiście cały czas sledził moje dłonie czy czasem coś mu dobrego nie dadza. Wręcz sam się postanowił poczęstowac kabanosikami które miełam w woreczku w kieszeni. Jak chwycił ząbkami, to trudno mi było go oderwać :evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Pewnie się stęsknił za swoją cioteczką :)

Hmmmmmmmmm chciałaś powiedzieć, że pewnie się stęsknił za kabanosikami cioteczki :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a może za kąpielą się stęsknił?:evil_lol:

A wiesz, że o tym samym przez moment sobie pomyslałam, bo mnie Benio na spacerku wyciągnął w stronę domku, w którym był kapany:-)