Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Suuuuuuuuuuper! Ale ja nie mam kolorowej drukarki buuuuuuuuuuu

Ja tez nie mam kolorowej:(
Podrukuję i wywieszę w Rawiczu ( wiem wiem, daleko )

Posted

Edi100 napisał(a):
Ja tez nie mam kolorowej:(
Podrukuję i wywieszę w Rawiczu ( wiem wiem, daleko )

Kiwi nam wydrukuje :loveu: a ja moge podesłać priorytetem

Posted

weszka napisał(a):
Bardzo ładny plakacik! Tyle że ja do wieszania się nie nadaję... mogę tylko podrukować jak będzie potrzeba.

Wieszanie też nie jest moją wymarzoną czynnością, ale można przeciez gdzieś podrzucić w lecznicy, czy w sklepie zoologicznym

Posted

Z oczkami Bendżika nigdy nie było całkiem dobrze. Mimo, że dostaje kropelki na te oczka. Musze jutro spytać pana Tomka, może te kropelki już się skończyły a pan Tomek w nawale zapomniał mi powiedzieć?

Posted

agamika napisał(a):
a wiecie co wczoraj widziałam ... BENIA NA BUDZIE LEZąCEGO :lol: ..nowe miejsce sobie znalazł :cool3:

To moze bedzie go łatwiej przypiąć do smyczy, bo mnie się chowa do budy jak go chce na spacer wyciągnąć:-(

Posted

agamika napisał(a):
maciaszku wczoraj nie mogłam powiedzieć ze mam, ale dziś mogę :diabloti: , bno ale lepsiejsze niż ja ma Yorija, bo ja tak z za bliska robiłam :evil_lol:

Niech sobie przypomnę - jak zdjęcia chciałam zrobić to coś mi ktoś sugerował, że po spacerze z Drwalem czy Apollem coś mi się w głowę porobiło... :mad: