AMIGA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Biedny amancik nawet nie wie, że dzisiaj mu się wreszcie szykuje znowu kąpiel :evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No i po kąpieli. Niestety oprócz tego, że skóra jest faktycznie bardziej aksamitna, to jakoś nie widac, żeby mu się fryzurka robiła bujniejsza. A przecież już dobry tydzień jak wsuwa Omegan na tą sierść. Malawaszka pytała, czym kąpiemy Benia. A więc najpierw na 10-15 minut nakładamy PEROXYVET a potem znowu na 10-15 minut HEXODERM. Nie powiem ile w tym czasie wkładamy kabanosików :evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tydzień zażywania Omeganu to może jeszcze troszkę za mało...? Quote
agamika Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 niestety dziśtylko 2 foty przystojnego starszego pana:roll: Quote
AMIGA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 maciaszek napisał(a):Tydzień zażywania Omeganu to może jeszcze troszkę za mało...? Owszem, jeśli chodzi o Omegan, to za mało, ale przeciez trzeba jeszcze brać pod uwagę kastrację ( pod koniec lutego!) no i dobre jedzonko z witaminkami, no i te kąpiele już przeciez też od jakiegoś czasu!!!:-( Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 AMIGA napisał(a): Malawaszka pytała, czym kąpiemy Benia. A więc najpierw na 10-15 minut nakładamy PEROXYVET a potem znowu na 10-15 minut HEXODERM. Nie powiem ile w tym czasie wkładamy kabanosików :evil_lol: dzięki :loveu: myślałam, że jakieś bardziej specjalistyczne preparaty to są, a hexoderm mam też - muszę poszukać na co ten pierwszy jest Quote
AMIGA Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 malawaszka napisał(a):dzięki :loveu: myślałam, że jakieś bardziej specjalistyczne preparaty to są, a hexoderm mam też - muszę poszukać na co ten pierwszy jest Własciwie na obu buteleczkach jest to samo napisane - że na skórne sprawy. Quote
weszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Rzeczywiście dramatycznej poprawy nie ma. Skóra jest znacznie bardziej miękka przynajmniej w niektórych miejscach ale nie porasta. Może jeszcze się coś ruszy? A moze to za duże zaniedania albo jakieś nieodwracalne zmiany...? Quote
AMIGA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Co bardziej sceptyczni mnie uprzedzaą, że na jakąś większą poprawę można czekać nawet do roku:shake: Quote
AMIGA Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Najsliczniejszy w świecie (no, oczywiście po mojej Amidze), tylko chciałabym, żeby wreszcie cieszył oko nie tylko nas, ale kogoś domku i trzymał dopencję na kanapie Quote
madziamn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Też Bym Bardzo Chciała. Szczególnie Z Tą Doopencją Aby Dobrze Mu Było. Quote
AMIGA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Własnie za chwilkę jedziemy do Benia i do innych hotelowiczów. Mam nadzieję, że uda się nam dzisiaj znowu Benia wykąpać. Beniu - ratuj się kto może ;) Quote
malawaszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kochane cioteczki wygłaskajcie Benczysława ode mnie :loveu: Quote
AMIGA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A to brzydal z niego! Wcale się nie dał wyciągnąć z budy w boksie. Nawet na kabanosika. Schował się i jak tylko trochę łebol wystawił i chciałam mu założyć obrożę, to mnie kłapnął ostrzegawczo. Oj coś mu się chyba ja niestety kojarzę tylko z wyciąganiem albo do weta, albo na kąpiele. Jak tylko podchodze do niego to zaraz podchodzi do kraty i uwaznie patrzy na moje ręce - co masz dla mnie? A jak widzi smycz, to ucieka do budki:shake: Quote
malawaszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 noo niegłupi chłopak - na pewno skojarzył Cię z maltretowaniem ;) ehhhh albo ten upał daje mu się we znaki :roll: Quote
AMIGA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 malawaszka napisał(a):noo niegłupi chłopak - na pewno skojarzył Cię z maltretowaniem ;) ehhhh albo ten upał daje mu się we znaki :roll: To ja się tak nie bawięęęęęęęę:-( Quote
malawaszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ktoś musi być ten zły :placz: tak jak u mnie w domu to ja jestem od czesania, czyszczenia uszu, itd... a do TZta Luna się klei jak naklejka :mad::lol: Quote
AnkaG Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Stary cwaniak. Biedna ciocia stara się a tu taka niewidzięczność. ;) Quote
weszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Humorzasty chłopak z naszego dziadka i tyle. No i interesowny też :) Quote
madziamn Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 patrzył co dostanie, a może mu się kabanosiki przejadły? Quote
AMIGA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A gdzież tam przejadły się! Do kabanosika wypada, łapie w zeby i zaraz wpada do budy! Quote
AMIGA Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wczoraj jak przyjechałysmy, to Benio już był po spacerku, więc oczywiście wcale już nie chciał ze mną wyjść, a kabanosików nie mogłam mu jako przekupstwo dac, bo Benio sobie wczoraj wymyślił biegunkę:shake: Quote
Recommended Posts