Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i po kąpieli. Niestety oprócz tego, że skóra jest faktycznie bardziej aksamitna, to jakoś nie widac, żeby mu się fryzurka robiła bujniejsza.
A przecież już dobry tydzień jak wsuwa Omegan na tą sierść.
Malawaszka pytała, czym kąpiemy Benia. A więc najpierw na 10-15 minut nakładamy PEROXYVET a potem znowu na 10-15 minut HEXODERM.
Nie powiem ile w tym czasie wkładamy kabanosików :evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Tydzień zażywania Omeganu to może jeszcze troszkę za mało...?

Owszem, jeśli chodzi o Omegan, to za mało, ale przeciez trzeba jeszcze brać pod uwagę kastrację ( pod koniec lutego!) no i dobre jedzonko z witaminkami, no i te kąpiele już przeciez też od jakiegoś czasu!!!:-(

Posted

AMIGA napisał(a):

Malawaszka pytała, czym kąpiemy Benia. A więc najpierw na 10-15 minut nakładamy PEROXYVET a potem znowu na 10-15 minut HEXODERM.
Nie powiem ile w tym czasie wkładamy kabanosików :evil_lol:

dzięki :loveu: myślałam, że jakieś bardziej specjalistyczne preparaty to są, a hexoderm mam też - muszę poszukać na co ten pierwszy jest

Posted

malawaszka napisał(a):
dzięki :loveu: myślałam, że jakieś bardziej specjalistyczne preparaty to są, a hexoderm mam też - muszę poszukać na co ten pierwszy jest

Własciwie na obu buteleczkach jest to samo napisane - że na skórne sprawy.

Posted

Rzeczywiście dramatycznej poprawy nie ma. Skóra jest znacznie bardziej miękka przynajmniej w niektórych miejscach ale nie porasta. Może jeszcze się coś ruszy? A moze to za duże zaniedania albo jakieś nieodwracalne zmiany...?

Posted

Najsliczniejszy w świecie (no, oczywiście po mojej Amidze), tylko chciałabym, żeby wreszcie cieszył oko nie tylko nas, ale kogoś domku i trzymał dopencję na kanapie

Posted

Własnie za chwilkę jedziemy do Benia i do innych hotelowiczów. Mam nadzieję, że uda się nam dzisiaj znowu Benia wykąpać. Beniu - ratuj się kto może ;)

Posted

A to brzydal z niego! Wcale się nie dał wyciągnąć z budy w boksie. Nawet na kabanosika. Schował się i jak tylko trochę łebol wystawił i chciałam mu założyć obrożę, to mnie kłapnął ostrzegawczo. Oj coś mu się chyba ja niestety kojarzę tylko z wyciąganiem albo do weta, albo na kąpiele.
Jak tylko podchodze do niego to zaraz podchodzi do kraty i uwaznie patrzy na moje ręce - co masz dla mnie? A jak widzi smycz, to ucieka do budki:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo niegłupi chłopak - na pewno skojarzył Cię z maltretowaniem ;) ehhhh albo ten upał daje mu się we znaki :roll:

To ja się tak nie bawięęęęęęęę:-(

Posted

Wczoraj jak przyjechałysmy, to Benio już był po spacerku, więc oczywiście wcale już nie chciał ze mną wyjść, a kabanosików nie mogłam mu jako przekupstwo dac, bo Benio sobie wczoraj wymyślił biegunkę:shake: