Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiaaa to prawda dał czadu przed wyjściem z boksu - agamika poczuła na własnych rękach, ja też zresztą :diabloti:
Na Plantach zachowywał się z wielkim dostojeństwem. Ale rzeczywiscie najszczęśliwszy był jak już dojeżdżałyśmy pod hotel i mógł pognac do swojego boksu. Może to i dobrze że się tam zadomowił.

Posted

:diabloti: grzeczny to NIE BYł ...

ale na Plantach bardzo ładnie się zachowywał, na zasadzie , "a ja mam to wszytko w d*** " :evil_lol: cała wyprawa nie zrobiła na nim wrażenia, a najbardziej sie podekscytował i ucieszył jak zobaczył ze do hotelu wracamy :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):

a z tym, że poczułyście na własnych rękach to co? dziabie dziadziuś? :lol:

Owszem :diabloti: Nie chciało mu się najpierw wyjść z budki w boksie, a potem za nic w świecie nie dał sobie założyć szelek :diabloti:

Posted

to dobrze, że czuje się bezpiecznie w hotelu - kto wie ile czasu jeszcze tam będzie musiał spędzić...

a z tym, że poczułyście na własnych rękach to co? dziabie dziadziuś? :lol:

Posted

dziś miał jakiś histeryczny dzień ... dziabanie hmmm.. troszkę bardziej jak dziabanie :diabloti: ale ciiii .. fajny jest :cool3:
dziabie to mój ulubiony Wujcio Samo Zło :eviltong:

Posted

[quote name='agamika']dziś miał jakiś histeryczny dzień ... dziabanie hmmm.. troszkę bardziej jak dziabanie :diabloti: ale ciiii .. fajny jest :cool3:
dziabie to mój ulubiony Wujcio Samo Zło :eviltong:

:crazyeye: no co Ty? taki z niego zbój?:mad:

Posted

Malawaszko - sory za moją rozliczeniową opieszałość. Od straaaasznie dawna nie wchodziłam na moje konto. I dzisiaj też tego nie dam rady zrobić, ani jutro też. SORYYYYY
Jestem strasznie "zakręcona". Jakies podróże, jakieś szczeniaczki!!! No i straszna ilość preparatów. No i działeczka jeszcze doszła!
Agamiko!!! Prosze mi tu Wujciowi Samo Zło nie robić antyreklamy

Posted

Pełna skruchy wreszcie podaję rozliczenie za Benia
Ostatnie rozliczenie było robione 2.IV.08
Wtedy po opłatach za hotel bylismy na zerze.
I teraz wpływy

Drugi bazarek klamerkowy - 49 zł
irysek za kartki 10 zł
Od maciaszek z bazarku 43,50 zł
Anna Siemaszko 50 zł
Beria - na hotel 100 zł
AniaG 40
Malawaszka 70 zł
Ewa Grygieńcze 50 zł
WESI - zaproszenia 18 zł
bazarek dagusi -spódniczki 29 zł
teapot - bazarek - bilety 18 zł
Game-Boy 5 zł

To sa wpłaty na moje konto - stan 2.VI.08

Suma wpłat 482,50 zł

Za hotel wpłaciłam 450 zł za maj br.

Pozostało więc 32,50 zł, plus wciąż u weszki pozostające 500 zł od wspaniałej sponsorki Benia
Czyli mamy całkiem spokojny czerwiec
(A nie mówiłam, że nie jest źle??:loveu:)

Posted

A tak w ogóle to jestem naprawde świnka!!!
Podobno lepiej późno niż wcale

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję WSZYSTKIM :loveu::loveu: który los Benjego nie jest obojętny i dzieki którym mamy pieniążki na hotel i na wszelkie potrzeby naszego Benjaminka

Posted

[quote name='AMIGA']A tak w ogóle to jestem naprawde świnka!!!
Podobno lepiej późno niż wcale

:grin::roflt::roflt::megagrin:rozbroilo mnie to:oops:
przeciez to dzieki naszej kochanej AMIDZE Bendzik otwiera sie na swiat i ludzi.Jka przyszedl do hotelu to sama mowilam,ze jest taki troszke "autystyczny",nie chce kontaktu z czlowiekiem,smutny,zamkniety w sobie...a teraz,cud,miod:loveu: z malenkimi humorkami podobno

Posted

[quote name='karusiap']:grin::roflt::roflt::megagrin:rozbroilo mnie to:oops:
przeciez to dzieki naszej kochanej AMIDZE Bendzik otwiera sie na swiat i ludzi.Jka przyszedl do hotelu to sama mowilam,ze jest taki troszke "autystyczny",nie chce kontaktu z czlowiekiem,smutny,zamkniety w sobie...a teraz,cud,miod:loveu: z malenkimi humorkami podobno

Ja to myslę, że najwięcej pracy w jego "odautystycznienie" włozyła agamika, bo to ona pierwsza odwaznie wchodziła do jego boksu i nie bała się jego straszenia ząbkami i wyciągała go z boksu

Posted

[quote name='AMIGA']Ja to myslę, że najwięcej pracy w jego "odautystycznienie" włozyła agamika, bo to ona pierwsza odwaznie wchodziła do jego boksu i nie bała się jego straszenia ząbkami i wyciągała go z boksu

hahahahahhahahaaaaaaa
Amigooo , toz jak nie ja to kto inny by go boksu wyciągał :P ;) wec moja rola stanowczo przeceniona ;)

a wczoraj był z cioteczką Topi na spacerze na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiek smyczy , no ale oczywiście było : biegnę , biegnę, biegnę ....do miiiiiichyyyyyyyyyyyyy

ale... jak go zawołałam to przybiegł do mnie ładnie :) za drugim razem sie zastanawiał chwile gdzie iśc, bo go juz baaaaardzo do boksu ciągło (nadziejąna michę ) ale wiedząc ze do boksu nie da rady to złaski przyszedł do mnie ;)

Posted

No ale nie napisałas tego, co mi opowiadałaś wczoraj - Benio podobno potwierdził swoją niechęć do innych piesków. Tak że jedno co wiadomo, to to, że nie można mu szukać domu, w którym są inne psy

Posted

aj no , chciał sie wziąśc za Gina, ale to nic nowego, bo juz wczesniej to potwierdził , jak Brauna chcial zjeść, a ja tylko nowości pisze :P

noo, a w ogłoszeniach i tak nie ma co tego pisac, zeby ludzi nie straszyc, bo do suczek to go normalnie ciągnie ;) więc z jakąs panienką niewykluczone ze mógłby zamieszkać :P

Posted

agamika napisał(a):

noo, a w ogłoszeniach i tak nie ma co tego pisac, zeby ludzi nie straszyc, bo do suczek to go normalnie ciągnie ;) więc z jakąs panienką niewykluczone ze mógłby zamieszkać :P

No pewnie - w ogłoszeniach to "sam mniód i pistacje":evil_lol: