weszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Można sprobować zrobić taką przeróbkę. W końcu tonący brzytwy się chwyta. Amiga poszperaj za "szczęśliwym" zdjęciem i może Yorija coś pokombinuje. Nie musi być przeciez porównanie chłopak-chłopak. Chodzi właśnie o pokazanie tej różnicy. Tylko żeby znów ludzie nie pomyśleli że on tak będzie wyglądał jak Amiga jak go wezmą... no bo nie będzie :( Quote
Yorija Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 weszka napisał(a):Można sprobować zrobić taką przeróbkę. W końcu tonący brzytwy się chwyta. Amiga poszperaj za "szczęśliwym" zdjęciem i może Yorija coś pokombinuje. Trochę szperałam w galerii Weszkowych psiaków ale one to chyba te największe brodacze? Bo jeśli mi powiecie, że to też średnie to ja zacznę twierdzić że Bendż to jednak miniaturka. Quote
Yorija Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale pyszczek to będzie miał przynajmniej taki szczęśliwy ja te które od zawsze domy mają... Ale, żeby sobie ludziska faktycznie nie pomyśleli że jak wezmą sznupka i dadzą mu michę pedigri to na drugi dzień będzie tak cudownie wyglądał ... to trzeba tekst też madrze napisać. Coś w stylu: Gdyby Bendżi miał od zawsze odpowiedzialny i kochający domek wyglądał by tak ..... (i tu zdjęcie ślicznego sznupka). Jednak tego szczęścia nie miał i trafił na ludzi, którzy doprowadzili do tego że jest w takim stanie ... (zdjęcie Bendzika takie smutne). Bendżi już nigdy nie będzie wyglądał tak młodo i zdrowo, ale ten kto da mu dom może sprawić że jego mordka się uśmiechnie i będzie z niej promieniowało szczęscie. Quote
AMIGA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Yorija napisał(a):No to chyba najbardziej różni takie psiaki - ten wyraz pysia. A jak by trochę poprzerabiać to z Twojej suni może wyjść całekiem całkiem wzorcowy - chłopak. A Ile waży Bendżik? Ja mam wrażenie, że on nawet 10kg nie waży :placz: taki biedaczek. E nieee, Bendżik ostatnio ważył coś koło 19 kg Quote
AMIGA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Yorija napisał(a):Ale pyszczek to będzie miał przynajmniej taki szczęśliwy ja te które od zawsze domy mają... Ale, żeby sobie ludziska faktycznie nie pomyśleli że jak wezmą sznupka i dadzą mu michę pedigri to na drugi dzień będzie tak cudownie wyglądał ... to trzeba tekst też madrze napisać. Coś w stylu: Gdyby Bendżi miał od zawsze odpowiedzialny i kochający domek wyglądał by tak ..... (i tu zdjęcie ślicznego sznupka). Jednak tego szczęścia nie miał i trafił na ludzi, którzy doprowadzili do tego że jest w takim stanie ... (zdjęcie Bendzika takie smutne). Bendżi już nigdy nie będzie wyglądał tak młodo i zdrowo, ale ten kto da mu dom może sprawić że jego mordka się uśmiechnie i będzie z niej promieniowało szczęscie. Juz szperam:p Quote
AMIGA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jestem zdołowana - jutro ostatni dzień bazarku klamerkowego dla Bendżika a tam nadal zastój:-(:shake: Quote
Anashar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='AMIGA']Aparat mial w sobotę anashar ale kiedy wstawi - tego nikt nie wie. Aż tak źle ze mną jest? :razz: Tylko 4 fotki, bo Bendźik coś nie chciał pozować a Aga tego wcale nie ułatwiała :shake: Quote
Yorija Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale cudne - nie wiem tylko czy bardziej sznupek cudny czy foteczki :-) Quote
Anashar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Chyba nie masz wątpliwości, że sznupek :cool3: Fotki brzydkie ;) Quote
maciaszek Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/bendzi/1.jpg - ależ on się zmienił, w stosunku do tego, co widziałam w Katowicach. Przede wszystkim rzeczywiście schudł... Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Anashar']Aż tak źle ze mną jest? :razz: Cofam, cofam, cofam ;) Maciaszek wiem, że Benjik nie wygląda teraz najlepiej, ale myślę, że to nie my chyba mu poszkodziłysmy wyciągając go ze schroniska??:-( Tam pewnie wyglądałby jeszcze gorzej, albo by już wcale nie wyglądał? On teraz naprawdę na cito potrzebuje domu, pielęgnacji i miłości!!! Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jutro wybieram się do Benjego, będę go od Wszystkich Cioteczek miziać. Zobaczę co się da zrobić z jego prezencja. Gdyby udało mi się spowodowac jego przeprowadzkę z boksu zewnętrznego do busynku, to może bym mogła go ze dwa razy w tygodniu podrzucać go do salonu fryzjerskiego mojej koleżanki żeby doprowadzić tę jego skórę do jako takiego stanu. Quote
maciaszek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='AMIGA']Maciaszek wiem, że Benjik nie wygląda teraz najlepiej, ale myślę, że to nie my chyba mu poszkodziłysmy wyciągając go ze schroniska??:-( Tam pewnie wyglądałby jeszcze gorzej, albo by już wcale nie wyglądał?Oh, ja nie w tym sensie pisałam! Gdybyście go nie zabrały to pewnie już by go nie było... :-(. Ja tylko porównywałam do tego, co widziałam te 3 (?) miesiące temu. I widzę, że schudł biedaczek i się martwię... Kiedy będą te cholerne wyniki??? Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 o matko :-( poryczałam się.... strasznie zbiedniał... :placz: Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pliiis nie dobijajcie mnie, bo ja się tez martwię! Szukajmy mu domku, żeby biedak nie musiał już tam siedzieć. Jakby był w otoczeniu kochających ludzi i by ktoś dbał o niego codziennie to ...ehhhhhhhhhhhhhh. Pytałam wetki,co dalej by można było działać, jakby się okazało, że ten nowotwór był jakiś wyjątkowo zjadliwy. Bo przecież psom a zwłaszcza w podeszłym wieku nikt nie będzie podawać chemii, czy coś w tym rodzaju. Ona mi odpowiedziała, że trzeba mu będzie zrobić prześwietlenie klatki piersiowej przede wszystkim. Ale dalej mi nie wyjaśniła, co dalej.:shake: Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dałam do allegro nową fotkę tą na której tak patrzy... rtg klatki żeby sprawdzić czy nie ma przerzutów - ja Pepie też robiłam - kurcze mam nadzieję, że ten guz nie okaże sięjakimś paskudztwem Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 zapraszam na bazarek dla benjego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9885626#post9885626 Quote
maciaszek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ja ciągle czekam na jedną wpłatę bazarkową. Jak tylko wpłynie, przeleję kasę na Bendżiego. Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To ja wiem, po co ma być rtg klatki, tylo dalej??? Gdyby się okazało, że on chudnie tak dlatego, że sa przerzuty (tfu tfu tfu!!!) to co dalej???? Quote
mar.gajko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 AMIGA napisał(a):To ja wiem, że po co ma być rtg klatki, tylo dalej??? Gdyby się okazało, że on chudnie tak dlatego, że sa przerzuty (tfu tfu tfu!!!) to co dalej???? Pani Olu, nic. Po prostu nic. Quote
agamika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=352&od=&id_a=840 rozsiewamy, rozsiewamy wieści o Bendzim, Quote
agamika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://krakow.gumtree.pl/krakow/96/22452696.html dalej rozsiewamy :p Quote
Recommended Posts