Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście Beniek dał popis w TV :diabloti: Ale niestety odwiozłam go do hotelu :placz::shake: zamiast do domku :shake:
Był jeden telefon. Mocno dziwny pan chyba napalił się że sznaucer, a jak mu powiedziałam że chory, do kąpania, stary to zapał mocno osłabł. Poza tym pan ma 10 letnie dziecko i ja bym za takim domem dla Benia nie była :roll: Kawaler ma swoje humory i jakby co tfu tfu. No i tyle póki co ale może, może... jeszcze ktoś zadzwoni tylko jeszcze nad tą decyzją myśli :roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz dzięki weszko za pomoc i Agamice dziękuję i Karusip też:loveu:

Co do obawy przed dziećmi bym tak się nie upierała, bo przecież Bendżi wychowywał się z dziećmi. A widzialam w hotelu jak bardzo się cieszył z kontaktu z chłopcem, który wyprowadzał Benia na spacerki.
Gorzej z tymi kotami:shake:

Posted

Amiga nie ma za co dziękować przecież.
Co do dzieci - sama nie wiem... kurde... ale pan nie był fajny z telefonu, jak mówiłam że trzeba będzie kąpać, dawać leki to nie był napalony... poza tym wiesz Benio nieco cuchnie, ta skóra taka dziwna. On musi trafić do kogoś kto nie weźmie go dla jego rasowości, a z potrzeby serca. A ten pan był bardziej na rasowość nastawiony.

Posted

dokładnie! to musi być człowiek wielkiego serca, a nie ktoś kto chce po prostu sznaucera bo jest sznaucerem - ja miałam dzisiaj dziwny telefon też o Trisa z Tychów niby, ale potem były pytania czy mam suczki jakieś, bo pan ma kawalera i chciałby dla niego dziewczynę :angryy::mad: wrrrrrr :mad:

Posted

weszka napisał(a):
Amiga nie ma za co dziękować przecież.
Co do dzieci - sama nie wiem... kurde... ale pan nie był fajny z telefonu, jak mówiłam że trzeba będzie kąpać, dawać leki to nie był napalony... poza tym wiesz Benio nieco cuchnie, ta skóra taka dziwna. On musi trafić do kogoś kto nie weźmie go dla jego rasowości, a z potrzeby serca. A ten pan był bardziej na rasowość nastawiony.

Mam za co dziękować, mam:loveu:

Weszko - ja się w 100% zgadzam z tym, że komuś, dla kogo problemem będzie kąpanie psa napewno bym Benia nie oddała, żadnego innego psa zresztą też nie.

Posted

Teraz już do oporu będzie Bendżi gwiazdą.
Jakby ktoś jeszcze miał smykałkę i spreparował jakiś fajny plakacik, to zmontowałoby się ekipę i porozwieszało. Trzeba się łapać wszystkich sposobów

Posted

Miałam dzisiaj telefon od pana, któremu 3 dni temu w wieku 8 lat umarła sznaucerka miniaturka na nowotwór. Pan -wyraźnie to słyszałam - płakał. Jednak jak usłyszał moje szczere opowieści o Bendżim (bo przeciez nie mogę kłamać, że Benio to okaz zdrowia) powiedział, że musi się zastanowić i obgadać to z rodziną - żoną i 18 letnią córką. Boi się, żeby znowu nie przeżywać tego, co ze swoją sunieczką. Podobno walczyli z tą chorobą nowotworową dośc długo.
W końcu zapytał, czy nie mamy "na stanie" jakieś inne sznaucie - najchętniej miniatury. Pan ma do mnie jeszcze dzisiaj dzwonić

Posted

Benjika niestety musi przygarnąć ktoś świadomy tego, że to nie pies, który będzie zył z nim latami - tu potrzebny ktoś, kto będzie chciał dać psu dom na starość, a nie ktoś kto chce psa dla siebie - trochę zamotałam ale ja to tak rozumiem - tak ja brałam do siebie Bolusia - z pełną świadomością, że będziemy razem krótko...

Posted

AMIGA napisał(a):
A mnie się nie otwiera:shake:.
A ta wieeeelka biała suczka na powitanie wytargoliła Bendżikowi kawałek brody przed programem

No nieee - po tym co Bendżik pokazał w programie to nie możesz mówić, że to staruszek, który już prawie odchodzi!!! To tylko trochę chory jegomość. Energii widać u nie brakuje :-)

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja tego nigdy nie mówiłam, że Bendżik już odchodzi. Tylko że to jest dziadzio Bendżik:p

Ale te potencjalne ludziska jak się dowiadują ile ma lat to chyba myslą że on jenda łapą nie na tym świecie. To filmk im trzeba pokzać i niech zobacza co to dla Bezika znaczy te kilkanaście latek :lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Teraz już do oporu będzie Bendżi gwiazdą.
Jakby ktoś jeszcze miał smykałkę i spreparował jakiś fajny plakacik, to zmontowałoby się ekipę i porozwieszało. Trzeba się łapać wszystkich sposobów

Postaram się spreparować jakiś plakacik jak mi starczy czasu i weny twórczej :roll:

[quote name='malawaszka']Weszko skończyło się allegro Benjikowi - wystawisz? :modla:

Si tylko musze rachunek zapłacić bo mi zablokowali konto :cool3:

[quote name='Yorija']Ale te potencjalne ludziska jak się dowiadują ile ma lat to chyba myslą że on jenda łapą nie na tym świecie. To filmk im trzeba pokzać i niech zobacza co to dla Bezika znaczy te kilkanaście latek :lol:

Yorija i tak i nie. Malawaszka ma rację - Bendżika musi wziąć ktoś kto chce pomóc psu i dać mu spokojną starość, a nie ktoś kto chce psa na lata. Niestety trzeba mieć świadomość jego wieku. Sznaucey ładnie się starzeją (moja olbrzymka ma 14 lat i trzyma się super) ale jednak to już psi staruszek :shake::roll:

Posted

weszka napisał(a):

Si tylko musze rachunek zapłacić bo mi zablokowali konto :cool3:

:lol: to płać płać ;) ja mam już znowu ponad 100 zł do zapłacenia :placz: to jest chore, że tak drogo sobie liczą za wystawianie :roll:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ależ oczywiście, że można :lol:
Olga, mój Syneczek Cię pozdrawia nieustannie :loveu:

Bardzo mi miło - i ja również pozdrawiam :)