weszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Rzeczywiście Beniek dał popis w TV :diabloti: Ale niestety odwiozłam go do hotelu :placz::shake: zamiast do domku :shake: Był jeden telefon. Mocno dziwny pan chyba napalił się że sznaucer, a jak mu powiedziałam że chory, do kąpania, stary to zapał mocno osłabł. Poza tym pan ma 10 letnie dziecko i ja bym za takim domem dla Benia nie była :roll: Kawaler ma swoje humory i jakby co tfu tfu. No i tyle póki co ale może, może... jeszcze ktoś zadzwoni tylko jeszcze nad tą decyzją myśli :roll: Quote
AMIGA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jeszcze raz dzięki weszko za pomoc i Agamice dziękuję i Karusip też:loveu: Co do obawy przed dziećmi bym tak się nie upierała, bo przecież Bendżi wychowywał się z dziećmi. A widzialam w hotelu jak bardzo się cieszył z kontaktu z chłopcem, który wyprowadzał Benia na spacerki. Gorzej z tymi kotami:shake: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Amiga nie ma za co dziękować przecież. Co do dzieci - sama nie wiem... kurde... ale pan nie był fajny z telefonu, jak mówiłam że trzeba będzie kąpać, dawać leki to nie był napalony... poza tym wiesz Benio nieco cuchnie, ta skóra taka dziwna. On musi trafić do kogoś kto nie weźmie go dla jego rasowości, a z potrzeby serca. A ten pan był bardziej na rasowość nastawiony. Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dokładnie! to musi być człowiek wielkiego serca, a nie ktoś kto chce po prostu sznaucera bo jest sznaucerem - ja miałam dzisiaj dziwny telefon też o Trisa z Tychów niby, ale potem były pytania czy mam suczki jakieś, bo pan ma kawalera i chciałby dla niego dziewczynę :angryy::mad: wrrrrrr :mad: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Przynajmniej przy tym kawalerze problem pseudo odpada. Quote
AMIGA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 weszka napisał(a):Amiga nie ma za co dziękować przecież. Co do dzieci - sama nie wiem... kurde... ale pan nie był fajny z telefonu, jak mówiłam że trzeba będzie kąpać, dawać leki to nie był napalony... poza tym wiesz Benio nieco cuchnie, ta skóra taka dziwna. On musi trafić do kogoś kto nie weźmie go dla jego rasowości, a z potrzeby serca. A ten pan był bardziej na rasowość nastawiony. Mam za co dziękować, mam:loveu: Weszko - ja się w 100% zgadzam z tym, że komuś, dla kogo problemem będzie kąpanie psa napewno bym Benia nie oddała, żadnego innego psa zresztą też nie. Quote
weszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Szeleczki i smyczka zostały w hotelu jakby się któraś cioteczka wybierała i chciała wystroić kawalera ;) No i nadal pełni optymizmu czekamy na domek!!! Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 kurcze niech ktoś jeszcze zadzwoni :kciuki: Quote
AMIGA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Teraz już do oporu będzie Bendżi gwiazdą. Jakby ktoś jeszcze miał smykałkę i spreparował jakiś fajny plakacik, to zmontowałoby się ekipę i porozwieszało. Trzeba się łapać wszystkich sposobów Quote
maciaszek Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 To ci dziadziuś pogromca kotów, hihihi... Trzymam kciuki, żeby W KOŃCU zadzwonił ktoś sensowny, po prostu TEN człowiek! Quote
AMIGA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Miałam dzisiaj telefon od pana, któremu 3 dni temu w wieku 8 lat umarła sznaucerka miniaturka na nowotwór. Pan -wyraźnie to słyszałam - płakał. Jednak jak usłyszał moje szczere opowieści o Bendżim (bo przeciez nie mogę kłamać, że Benio to okaz zdrowia) powiedział, że musi się zastanowić i obgadać to z rodziną - żoną i 18 letnią córką. Boi się, żeby znowu nie przeżywać tego, co ze swoją sunieczką. Podobno walczyli z tą chorobą nowotworową dośc długo. W końcu zapytał, czy nie mamy "na stanie" jakieś inne sznaucie - najchętniej miniatury. Pan ma do mnie jeszcze dzisiaj dzwonić Quote
maciaszek Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 "Cieńko" to widzę, ale kciuki oczywiście trzymam! Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Benjika niestety musi przygarnąć ktoś świadomy tego, że to nie pies, który będzie zył z nim latami - tu potrzebny ktoś, kto będzie chciał dać psu dom na starość, a nie ktoś kto chce psa dla siebie - trochę zamotałam ale ja to tak rozumiem - tak ja brałam do siebie Bolusia - z pełną świadomością, że będziemy razem krótko... Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Weszko skończyło się allegro Benjikowi - wystawisz? :modla: Quote
agamika Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://ww2.tvp.pl/7400,20080418698894.strona mozna juz podziwiać na necie Bendzika :razz: Quote
AMIGA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A mnie się nie otwiera:shake:. A ta wieeeelka biała suczka na powitanie wytargoliła Bendżikowi kawałek brody przed programem Quote
Yorija Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 AMIGA napisał(a):A mnie się nie otwiera:shake:. A ta wieeeelka biała suczka na powitanie wytargoliła Bendżikowi kawałek brody przed programem No nieee - po tym co Bendżik pokazał w programie to nie możesz mówić, że to staruszek, który już prawie odchodzi!!! To tylko trochę chory jegomość. Energii widać u nie brakuje :-) Quote
AMIGA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja tego nigdy nie mówiłam, że Bendżik już odchodzi. Tylko że to jest dziadzio Bendżik:p Quote
Yorija Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 AMIGA napisał(a):Ja tego nigdy nie mówiłam, że Bendżik już odchodzi. Tylko że to jest dziadzio Bendżik:p Ale te potencjalne ludziska jak się dowiadują ile ma lat to chyba myslą że on jenda łapą nie na tym świecie. To filmk im trzeba pokzać i niech zobacza co to dla Bezika znaczy te kilkanaście latek :lol: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='AMIGA']Teraz już do oporu będzie Bendżi gwiazdą. Jakby ktoś jeszcze miał smykałkę i spreparował jakiś fajny plakacik, to zmontowałoby się ekipę i porozwieszało. Trzeba się łapać wszystkich sposobów Postaram się spreparować jakiś plakacik jak mi starczy czasu i weny twórczej :roll: [quote name='malawaszka']Weszko skończyło się allegro Benjikowi - wystawisz? :modla: Si tylko musze rachunek zapłacić bo mi zablokowali konto :cool3: [quote name='Yorija']Ale te potencjalne ludziska jak się dowiadują ile ma lat to chyba myslą że on jenda łapą nie na tym świecie. To filmk im trzeba pokzać i niech zobacza co to dla Bezika znaczy te kilkanaście latek :lol: Yorija i tak i nie. Malawaszka ma rację - Bendżika musi wziąć ktoś kto chce pomóc psu i dać mu spokojną starość, a nie ktoś kto chce psa na lata. Niestety trzeba mieć świadomość jego wieku. Sznaucey ładnie się starzeją (moja olbrzymka ma 14 lat i trzyma się super) ale jednak to już psi staruszek :shake::roll: Quote
malawaszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 weszka napisał(a): Si tylko musze rachunek zapłacić bo mi zablokowali konto :cool3: :lol: to płać płać ;) ja mam już znowu ponad 100 zł do zapłacenia :placz: to jest chore, że tak drogo sobie liczą za wystawianie :roll: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zapłaciłam zdziercom tez prawie 100 zł. No ale Benio ma nową aukcyjkę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=350272392 z fotkami Anashara i tekstem Haneczki (mam nadzieję że można go użyć). Quote
Hanna R. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ależ oczywiście, że można :lol: Olga, mój Syneczek Cię pozdrawia nieustannie :loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Ależ oczywiście, że można :lol: Olga, mój Syneczek Cię pozdrawia nieustannie :loveu: Bardzo mi miło - i ja również pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts