Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i dodzwoniłam się dzisiaj od pierwszego strzału. I dostałam baaaardzo konkretną informację.
"Tego wyniku jeszcze nie ma, ale napewno on już jest, bo my to wysyłamy do Lublina". Podobno dzisiaj go będą mieć. Bardzo ścisła informacja, prawda? :lol::cool3:

Posted

Odnowiłam wczoraj trochę ogłoszeń i powyróżniałam. Dałam też na telegazetę TVP Kraków i stronę www. No i mam nadzieję że p. Magda pokaże jutro Benia w programie... pomysły mi się kończą... :(

Posted

Ja dzisiaj będę baaardzo mocno trzymała kciuki za to, żeby - po pierwsze pani Magda ogłosiła Benjego i - po drugie, żeby się jakaś dobra dusza znalazła:loveu:

Posted

monita napisał(a):
Wiadomo jakie są wyniki ??

Juz tam nie dzwoniłam wczoraj, bo mnie zdenerwowali tą konkretną ostatnią odpowiedzią. Kazałam sobie przesłać wyniki i fakturę na adres domowy. Bo i tak nie będę już z Benjim jechać do weta do nich, tylko jak coś będzie trzeba, to będę Benjego targac do Wieliczki. Tam jest i bliżej i dobrzy są weci i nie ma takich tłumów jak w tych renomowanych lecznicach

Posted

w końcu jakiś musi sie pojawić . a ja mam pytanie, czy w ogłoszeniach jest zaznaczone ze wychowywał sie z dziećmi ??? Wg mnei to ważne :oops: . Bendzi co prawda ogólnie nie jest szczególnie wylewny, ale obecność dziecka mu nie przeszkadza , a nawet bardziej swobodnie sie chyba czuje przy dzieciach( oatrzac na to jak reaguje na chłopca co pomaga w hoteliku ) .

Przepraszam ze tak sie wtrącam :oops:, ale to kolejny pies , który bym chciała żeby jak najszybciej hotel opuścił . I zachodzę w głowę coby tu jeszcze można zrobić:oops:

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek benjikowy, który zrobiła Dagusiek. Następna sznauceromaniaczka, której nie jest obojętny los naszego dziadzia.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9748067#post9748067

A tak w ogóle to byłam wczoraj króciutko u niego, bo zabierałam z hotelu psa do programu. Benjik mnie przywitał szczekaniem i nawet niesmiałym merdnięciem kikutka-ogonka. Ale ponieważ się wczoraj u nas zrobiło bardzo, bardzo zimno, to biedaczek aż się trząsł z zimna. Dostał swoją porcję smakołyków i szybciutko pobiegł się schować w piernaty.
Niestety przez najlbiższe dni nie bedę mogła go odwiedzićm, bo właśnie wyjeżdżam na Swięta do rodzinki. Nawet niestety nie będę mogła odwiedzić Dogo, bo u mojego ojczulka staruszka nie ma komputera.

Posted

Telefon milczy :(
Malawaszko - wieczorem wkleję linki do ogłoszeń.
Ale mam i dobra wiadomość - pani Dorota Ś. miłośniczka sznaucerów (sama ma adoptowaną sznaucerkę) wpłaciła na moje konto 500 zł na Benia :loveu::multi: Mamy zatem kasę na hotelik za kwiecień :multi: