monita Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jak są śmierdzące - to dostaje Dermatabs :p Oby się poprawiło. Dalej ma takie ranki ?? Quote
AMIGA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 monita napisał(a):Jak są śmierdzące - to dostaje Dermatabs :p Oby się poprawiło. Dalej ma takie ranki ?? Tak szczerze mówiąc, to nie wiem, czy są śmierdzące, bo przekazałam pudełeczko z lekami panu Tomkowi i oni to codziennie podają Benjemu Quote
AMIGA Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No własnie zapomniałam napisać po ostatniej wizycie u weta, że on ma na tylnej łapce odleżynę. Wetka twierdzi, że ona tę odlezynę widziała juz na samym początku pobytu Benjego w hotelu i że ona się już pięknie goi. Ja się przyznaję bez bicia, że tego wcześniej nie zauwazyłam, a zobaczyłam dopiero w momencie "postrzyżyn" podczas ostatniej wizyty u weta.A teraz dzisiajesze spostrzeżenia - Bendzik się robi coraz bardziej kontaktowy. Jak ktoś przechodzi koło boksu, to on już szczeka i reaguke, co przedtem było nie do zauważenia. Łapka już się poprawiła, na dowód te "wspaniałe" zdjęcia Bendżika z przodu. Czasami jeszcze podnosi łapkę, ale sobie zapomina, którą to ma podnieść i czasami podnosi lewą, choć bolała go prawa. Nie za bardzo chciał iść ze mną na spacerek. on zresztą tak ma, że idzie, załatwia się i zaraz sam chce wracać. A jak myśmy przyjechały dzisiaj do hotelu, to on już był po spacerku. Tak że jak tylko zobaczył, że ja iodę ze smyczą to mi sie schował w swoje piernaty. Dał się diopiero wyciągnąć chłopcu, który tam w hotelu wyprowadza psy na spacer. Dzięki temu udało się pstryknąć parę zdjęć. Gdyby bie to, to widziałybyście tylko to nowe zdjęcie a teraz smutne oczka Benjego no i tak pięknie stoję na wszystkich łapkach Quote
AnkaG Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Na fotkach to taki smutasek z niego. Szkoda ze nikt go nie chce. :-( Dzisiaj ubrałam spinkę. :razz: Quote
AMIGA Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 AnkaG napisał(a):Na fotkach to taki smutasek z niego. Szkoda ze nikt go nie chce. :-( Dzisiaj ubrałam spinkę. :razz: I zadowolona jesteś? On ma owszem bardzo smutne te oczka, ale dodatkow sprawia wrażenie płaczącego, bo z jego oczkami też nie jest całkiem w porządku. Ale trzeba by mu te oczka zakrapiać codziennie,a w hotelu???????????? Ani kąpac, ani tak calkiem porządnie zadbac o niego nie można:placz: Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja wiem że On jest w hoteliku i krzywda mu się nie dzieje, ale to tez kraty:( Tyle jest smutku w jego oczach:placz:Ile życia mu jeszcze zostało? Domku ulituj się i daj mu godną starość:( Czy On nadal ma allegro i ogłoszenia? Quote
AMIGA Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ma allegro i ma ogłoszenia. Mam obiecane, że pojawi się w ogłoszeniach w programie "Kundel bury i kocury" w najbliższy czwartek i że pojawi sie w Gazecie Wyborczej w Krakowie. No i cały czas polegam na Was - dobrych duszach, bo przecież sama nie jestem w stanie zdziałać wszystkiego:shake: Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 AMIGA napisał(a):Ma allegro i ma ogłoszenia. Mam obiecane, że pojawi się w ogłoszeniach w programie "Kundel bury i kocury" w najbliższy czwartek i że pojawi sie w Gazecie Wyborczej w Krakowie. No i cały czas polegam na Was - dobrych duszach, bo przecież sama nie jestem w stanie zdziałać wszystkiego:shake: Tak bym chciała żeby się udało mu znaleźć ciepły kącik w czułym domu:(A czas leci...:placz: Quote
weszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Biedny Benio :( Ciepły opiekuńczy domek baaaardzo by się przydał a tu zero chętnych... :( Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 weszka napisał(a):Biedny Benio :( Ciepły opiekuńczy domek baaaardzo by się przydał a tu zero chętnych... :( Ludzie litości....:placz: Quote
weszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pomyślałam że zrobię ulotki z Beniem i może porozdaję w Katowicach na wystawie za 2 tyg. No chyba że do tego czasu już nie będzie takiej potrzeby... i Benio będzie grzał doopkę w domku... Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 weszka napisał(a):Pomyślałam że zrobię ulotki z Beniem i może porozdaję w Katowicach na wystawie za 2 tyg. No chyba że do tego czasu już nie będzie takiej potrzeby... i Benio będzie grzał doopkę w domku... Oby te ulotki juz nie były potrzebne i Benio już był u siebie.:roll: Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Pomyślałam że zrobię ulotki z Beniem i może porozdaję w Katowicach na wystawie za 2 tyg. No chyba że do tego czasu już nie będzie takiej potrzeby... i Benio będzie grzał doopkę w domku... Może jak Twoją szczęśliwą ręką wyślesz zdjęcie do "Kundla.." to znajdzie się domek OBYYYYYYY Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Oby oby oby.... nie pozostaje nic innego jak wierzyć że nie spędzi reszty swojego życia w hotelu... Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 W ogóle trudno... a chorym i staruszkom to już klapa :( Quote
maciaszek Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A to zdjęcie dziadzia jeszcze nie powędrowało do "Kundla..."? Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mam jakiegos stracha ( tfu tfu) ze nie zdązymy:( Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Edi100 napisał(a):Mam jakiegos stracha ( tfu tfu) ze nie zdązymy:( Hej - nawet tak nie myśl. Weszka obiecała że w ten czwartek juz napewno zdjęcie i krótki opis Benjego będzie w programie Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 AMIGA napisał(a):Hej - nawet tak nie myśl. Weszka obiecała że w ten czwartek juz napewno zdjęcie i krótki opis Benjego będzie w programie Ok, nie myslę! Benji, znajdź dom Przyjacielu:( Quote
elik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Serce mi krwawi,jak czytam o takich staruszkach :placz: Gdybym tylko miała warunki.... Quote
AMIGA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Kuchnia Felek - przez całe wczorajsze popołudnie usiłowałam się dodzwonić do Krakvetu, żeby się dowiedzieć, czy już są wyniki z hist-patu. BEZSKUTECZNIE !!!:shake: Quote
Recommended Posts