Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
Jak są śmierdzące - to dostaje Dermatabs :p Oby się poprawiło. Dalej ma takie ranki ??

Tak szczerze mówiąc, to nie wiem, czy są śmierdzące, bo przekazałam pudełeczko z lekami panu Tomkowi i oni to codziennie podają Benjemu

Posted

No własnie zapomniałam napisać po ostatniej wizycie u weta, że on ma na tylnej łapce odleżynę. Wetka twierdzi, że ona tę odlezynę widziała juz na samym początku pobytu Benjego w hotelu i że ona się już pięknie goi. Ja się przyznaję bez bicia, że tego wcześniej nie zauwazyłam, a zobaczyłam dopiero w momencie "postrzyżyn" podczas ostatniej wizyty u weta.A teraz dzisiajesze spostrzeżenia - Bendzik się robi coraz bardziej kontaktowy. Jak ktoś przechodzi koło boksu, to on już szczeka i reaguke, co przedtem było nie do zauważenia. Łapka już się poprawiła, na dowód te "wspaniałe" zdjęcia Bendżika z przodu. Czasami jeszcze podnosi łapkę, ale sobie zapomina, którą to ma podnieść i czasami podnosi lewą, choć bolała go prawa.
Nie za bardzo chciał iść ze mną na spacerek. on zresztą tak ma, że idzie, załatwia się i zaraz sam chce wracać. A jak myśmy przyjechały dzisiaj do hotelu, to on już był po spacerku. Tak że jak tylko zobaczył, że ja iodę ze smyczą to mi sie schował w swoje piernaty. Dał się diopiero wyciągnąć chłopcu, który tam w hotelu wyprowadza psy na spacer. Dzięki temu udało się pstryknąć parę zdjęć. Gdyby bie to, to widziałybyście tylko to nowe zdjęcie

a teraz smutne oczka Benjego

no i tak pięknie stoję na wszystkich łapkach

Posted

AnkaG napisał(a):
Na fotkach to taki smutasek z niego. Szkoda ze nikt go nie chce. :-(

Dzisiaj ubrałam spinkę. :razz:

I zadowolona jesteś?

On ma owszem bardzo smutne te oczka, ale dodatkow sprawia wrażenie płaczącego, bo z jego oczkami też nie jest całkiem w porządku. Ale trzeba by mu te oczka zakrapiać codziennie,a w hotelu???????????? Ani kąpac, ani tak calkiem porządnie zadbac o niego nie można:placz:

Posted

Ja wiem że On jest w hoteliku i krzywda mu się nie dzieje, ale to tez kraty:( Tyle jest smutku w jego oczach:placz:Ile życia mu jeszcze zostało? Domku ulituj się i daj mu godną starość:(
Czy On nadal ma allegro i ogłoszenia?

Posted

Ma allegro i ma ogłoszenia. Mam obiecane, że pojawi się w ogłoszeniach w programie "Kundel bury i kocury" w najbliższy czwartek i że pojawi sie w Gazecie Wyborczej w Krakowie. No i cały czas polegam na Was - dobrych duszach, bo przecież sama nie jestem w stanie zdziałać wszystkiego:shake:

Posted

AMIGA napisał(a):
Ma allegro i ma ogłoszenia. Mam obiecane, że pojawi się w ogłoszeniach w programie "Kundel bury i kocury" w najbliższy czwartek i że pojawi sie w Gazecie Wyborczej w Krakowie. No i cały czas polegam na Was - dobrych duszach, bo przecież sama nie jestem w stanie zdziałać wszystkiego:shake:

Tak bym chciała żeby się udało mu znaleźć ciepły kącik w czułym domu:(A czas leci...:placz:

Posted

Pomyślałam że zrobię ulotki z Beniem i może porozdaję w Katowicach na wystawie za 2 tyg. No chyba że do tego czasu już nie będzie takiej potrzeby... i Benio będzie grzał doopkę w domku...

Posted

weszka napisał(a):
Pomyślałam że zrobię ulotki z Beniem i może porozdaję w Katowicach na wystawie za 2 tyg. No chyba że do tego czasu już nie będzie takiej potrzeby... i Benio będzie grzał doopkę w domku...

Oby te ulotki juz nie były potrzebne i Benio już był u siebie.:roll:

Posted

weszka napisał(a):

Może jak Twoją szczęśliwą ręką wyślesz zdjęcie do "Kundla.." to znajdzie się domek OBYYYYYYY

Posted

Edi100 napisał(a):
Mam jakiegos stracha ( tfu tfu) ze nie zdązymy:(

Hej - nawet tak nie myśl.
Weszka obiecała że w ten czwartek juz napewno zdjęcie i krótki opis Benjego będzie w programie

Posted

AMIGA napisał(a):
Hej - nawet tak nie myśl.
Weszka obiecała że w ten czwartek juz napewno zdjęcie i krótki opis Benjego będzie w programie

Ok, nie myslę!
Benji, znajdź dom Przyjacielu:(

Posted

Kuchnia Felek - przez całe wczorajsze popołudnie usiłowałam się dodzwonić do Krakvetu, żeby się dowiedzieć, czy już są wyniki z hist-patu. BEZSKUTECZNIE !!!:shake: