weszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nooo odpisałam i póki co ciiiiiiiiiisza :( Ale... bądźmy dobrej myśli. Póki co odnowię allegro bo się skończyło. Quote
Edi100 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 weszka napisał(a):Nooo odpisałam i póki co ciiiiiiiiiisza :( Ale... bądźmy dobrej myśli. Póki co odnowię allegro bo się skończyło. Musi się udać. Jego nie można nie kochać! Quote
AMIGA Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No pewnie, że musi się udać!!!! Zresztą wierzę w weszki szczęśliwą rękę. :p Quote
weszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ano nic :( Ale może po weekendzie się jeszcze pani odezwie... W każdym razie zrobiłan nowe allegro http://www.allegro.pl/item326608241_sznaucer_sredni_bendzi_znudzil_sie_po_12latach.html Quote
AMIGA Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Byłam dzisiaj u naszego Benjaminka. A ponieważ miał termin wyciągnięcia szwów, no i z łapką nadal nie było wiele lepiej, ubrałam naszego Benjaminka w kaganiec i podprowadzilam do samochodu. I co????????? Bendzik sam chciał wskoczyć do bagaznika!!!! A że trochę za wysokie progi jak na jego nogi, to musiał być wwindowany do samochodu przeze mnie. No i szwy ma wyciągnięte, ranka się pięknie zagoiła. Teraz trzeba czekac na wyniki hist-patu. Czekamy też na wyniki mykologiczne. Wetka zasugerowała, żeby mu prześwietlić te łapkę, bo od piątku dostawał rimadyl, a nie widac, żeby mu się łatwiej chodziło. No ale prześwietlenie nic nie wykazało, więc jest to sprawa najprawdopodobniej naciągniętego ścięgna. Za to przeszedł biedak dzisiaj skromny zabieg kosmetyczny. Pani dr powycinała mu spomiędzy opuszek koszmarne filce. On miał pomiedzy palcami włoski, które były w dotyku jak stara szczoteczka do zębów. To mu przecież tez napewno przeszkadzało w chodzeniu. Teraz najbardziej konieczną rzeczą byłoby kąpanie brudaska conajmniej 2 razy w tygodniu w specjalnym szamponie, bo przez taka zrogowaciałą skórę nie ma szans się przebić żaden włos!!! Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jejku te filce musiały go strasznie boleć :shake: dobrze, że już ma wycięte :multi: ja pamiętam jak Bolo miał je po schronisku i ledwo chodził a jak mu wycięłam to od razu odżył dziadunio mój :loveu: strasznie się cieszę z metamorfozy Benjego - chodzi mi o jazdę samochodem :multi::loveu: i tym bardziej zastanawiam sie jak musili go traktować tamci "ludzie" (TFU!!!:angryy:) że już oni mówili podobno w schronie, że nie lubi jeździć :shake: Quote
maciaszek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Biedny Bendżik... wyobrażam sobie jakie to musi być miłe mieć taką szczecinę między palcami :(. Ale dzięki kochanej Amidze już jest wolny od tego paskudztwa! Bardzo cieszy przemiana samochodowa psiaka :)! No, no, no... sam chciał wskoczyć :). Quote
AMIGA Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja się cały czas zastanawiam, gdzie oni go trzymali w tym domu. Przecież w pomieszczeniu zamknietym (czytaj moja pandeczka) momentalnie od niego rozchodzi się taki fetorek:shake:. On ma sórę z łojotokowymi zmianami i pewnie już od jakiegoś czasu tak miał. Czy oni go trzymali gdzieś poza domem? W domu na dłuższą metę przecież tego by się nie dało wytrzymac!!! Quote
monita Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ile się działo u dziadka :-o Jak on się teraz czuje ?? Quote
maciaszek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 A czy ktoś w ogóle się nim interesuje (w sensie adopcji...)? Quote
AMIGA Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Niestety chyba nie za bardzo. Weszka coś pisała o kimś, kto pytał w mailu o Bendjego, ale myślę, że jeśliby były jakieś dalsze konsekwencje tego maila, to weszka by nam dała znać. Quote
weszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 AMIGA napisał(a):Niestety chyba nie za bardzo. Weszka coś pisała o kimś, kto pytał w mailu o Bendjego, ale myślę, że jeśliby były jakieś dalsze konsekwencje tego maila, to weszka by nam dała znać. No właśnie :shake::placz: Więcej się osoba nie odezwała :placz: Ale jest jakikolwiek pozytyw - Amiga na twoje konto przelałam 530 zł za cegiełki :multi: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ooo wow!!! cudownie że są pieniążki :multi: Quote
AMIGA Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Weszko :loveu: - co za wspaniałe wyniki, już nie drżę co będzie z hotelem za marzec. Usiłowałam się dzisiaj popołudniu dodzwonić do hotelu, żeby się dowiedzieć co z łapką Benjego, ale niestety nikt nie odbierał tel. Bede znowu jutro próbować, a zresztą w sobote i tak do Benjego jadę, to sobie z nim osobiście porozmawiam :p Quote
AMIGA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Wysciskam, wyściskam. I wezmę "pod lupę";), bo Bendzik od ostatniej wizyty u weta dostaje jakies tabletki z nienasyconymi kwasami tłuszczowymi (nie wiem, czy dobrze zapamiętałam) na tę skórę. Quote
Recommended Posts