Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:diabloti: będą w sam raz na allegro cegiełkowe :oops: .... nikt nie musi wiedzieć ze On po kabanosika zebrał właśnie :evil_lol:

ehh, niestety moim aparatem to rożnie zdjęcia wychodzą , chyba tylko Maksia udało sie jako tako uchwycić, ale to chyba dlatego ze wtedy spokojną Rokse miałam na smyczy , a nie bandyte Odiego.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']:diabloti: będą w sam raz na allegro cegiełkowe :oops: .... nikt nie musi wiedzieć ze On po kabanosika zebrał właśnie :evil_lol:

\.

O własnie!!! Świetna mysl:loveu: Tylko błagam - czy ktoś potrafi zrobić Bendżiemu allegro cegiełkowe??? Ja pokryję koszty, tylko ja tego żywcem nie potrafię zrobić sama:shake::oops:

Posted

Ja bym mogła zrobić cegiełkowe allegro ale problem polega na tym, że ostatnio Allegro takie aukcje usuwa jeśli są wystawiane przez prywatne osoby.
Cieszę się że Bendżi lepiej znosi hotel no i że włosek porasta :)

Posted

Monito - zawsze jeździmy rano bo pan Tomek chce, żeby po 11 godz juz nikt się tam nie pałętał, a potem można znowu wchodzić po godz 17, a teraz już zaraz się o tej porze robi ciemno. To kompletnie bez sensu.
W piątek mam być w Krakvecie o godz. 12 i agamika mi już obiecała pomoc we wtargoleniu Bendżiego do samochodu. Nie wiem, jak nam się to uda, ale myślę, że w kagańcu jakoś to pójdzie. On już teraz nie jest aż taki okropnie zestresowany, to może i wejście do auta nie będzie dla niego takim strasznym przeżyciem:shake:

Posted

weszka napisał(a):
Ja bym mogła zrobić cegiełkowe allegro ale problem polega na tym, że ostatnio Allegro takie aukcje usuwa jeśli są wystawiane przez prywatne osoby.

To kogo by trzeba poprosić o zrobienie cegiełkowej aukcji???

Posted

[quote name='weszka']Ja bym mogła zrobić cegiełkowe allegro ale problem polega na tym, że ostatnio Allegro takie aukcje usuwa jeśli są wystawiane przez prywatne osoby.Jeśli spełnisz kilka warunków, nie usuną. Zerknij tu: http://www.allegro.pl/item309143073_shar_pei_nord_umiera_pomoz_uratuj_go_.html
Nie może być w tytule i opisie aukcji słowa "charytatywna", nie może być podane konto. Cegiełką musi być coś, np. zdjęcie psiaka. I dobrze napisać, że aukcja wystawiana jest przez wolontariuszy, którzy nie pobierają za to żadnych opłat.

Posted

Maciaszek - wielkie dzieki. No to rzucam wyzwanie - kto zrobi Bendżikowi cegiełkowe allegro? Ja nie mogę, bo już od dawna nie pamiętam ani logingu, ani mojego hasła do allegro:shake: (Starzy ludzie już tak mają ;))

Posted

Dzisaj dostałam info ze schronu, że włascicel z powodu wyjazdu przyprowadził do schronu 10 letnią sznaucerkę średnią. Załamka. Pytali czy nie ma DT bo szkoda jej. :-(

Kolejna bida.

Jak coś więcej będę wiedzieć to zrobię wątek biduli.

Posted

AnkaG napisał(a):
Dzisaj dostałam info ze schronu, że włascicel z powodu wyjazdu przyprowadził do schronu 10 letnią sznaucerkę średnią. Załamka. Pytali czy nie ma DT bo szkoda jej. :-(

Kolejna bida.

Jak coś więcej będę wiedzieć to zrobię wątek biduli.

Co to się dzieje???? biedne sznaucusie:placz::placz::placz:

Posted

Co za ludzie są wśród nas :shake::(
Póki co cegiełki nie mają powodzenia. Ale poczekajmy cierpliwie i może się zmieni :roll:
Też się cieszę że zrobiło się ciepło to łysolek nie marznie.