agamika Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :diabloti: będą w sam raz na allegro cegiełkowe :oops: .... nikt nie musi wiedzieć ze On po kabanosika zebrał właśnie :evil_lol: ehh, niestety moim aparatem to rożnie zdjęcia wychodzą , chyba tylko Maksia udało sie jako tako uchwycić, ale to chyba dlatego ze wtedy spokojną Rokse miałam na smyczy , a nie bandyte Odiego. Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='agamika']:diabloti: będą w sam raz na allegro cegiełkowe :oops: .... nikt nie musi wiedzieć ze On po kabanosika zebrał właśnie :evil_lol: \. O własnie!!! Świetna mysl:loveu: Tylko błagam - czy ktoś potrafi zrobić Bendżiemu allegro cegiełkowe??? Ja pokryję koszty, tylko ja tego żywcem nie potrafię zrobić sama:shake::oops: Quote
weszka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja bym mogła zrobić cegiełkowe allegro ale problem polega na tym, że ostatnio Allegro takie aukcje usuwa jeśli są wystawiane przez prywatne osoby. Cieszę się że Bendżi lepiej znosi hotel no i że włosek porasta :) Quote
weszka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Bazarek na Bendżiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9552862#post9552862 Quote
monita Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No tak, tak widziałam, tylko zawsze jeździcie bardzo rano, albo w takie dni, że mi nie pasuje :shake: Na piątek jak jesteś umówiona ?? Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Monito - zawsze jeździmy rano bo pan Tomek chce, żeby po 11 godz juz nikt się tam nie pałętał, a potem można znowu wchodzić po godz 17, a teraz już zaraz się o tej porze robi ciemno. To kompletnie bez sensu. W piątek mam być w Krakvecie o godz. 12 i agamika mi już obiecała pomoc we wtargoleniu Bendżiego do samochodu. Nie wiem, jak nam się to uda, ale myślę, że w kagańcu jakoś to pójdzie. On już teraz nie jest aż taki okropnie zestresowany, to może i wejście do auta nie będzie dla niego takim strasznym przeżyciem:shake: Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 weszka napisał(a):Ja bym mogła zrobić cegiełkowe allegro ale problem polega na tym, że ostatnio Allegro takie aukcje usuwa jeśli są wystawiane przez prywatne osoby. To kogo by trzeba poprosić o zrobienie cegiełkowej aukcji??? Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 monita napisał(a):Fundację :roll: To akurat wiem, tylko kogo? Bo nie wiem kto jest w jakiej Fundacji. A może Ty byś się tym zajęła?? :modla: Quote
maciaszek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='weszka']Ja bym mogła zrobić cegiełkowe allegro ale problem polega na tym, że ostatnio Allegro takie aukcje usuwa jeśli są wystawiane przez prywatne osoby.Jeśli spełnisz kilka warunków, nie usuną. Zerknij tu: http://www.allegro.pl/item309143073_shar_pei_nord_umiera_pomoz_uratuj_go_.html Nie może być w tytule i opisie aukcji słowa "charytatywna", nie może być podane konto. Cegiełką musi być coś, np. zdjęcie psiaka. I dobrze napisać, że aukcja wystawiana jest przez wolontariuszy, którzy nie pobierają za to żadnych opłat. Quote
AMIGA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Maciaszek - wielkie dzieki. No to rzucam wyzwanie - kto zrobi Bendżikowi cegiełkowe allegro? Ja nie mogę, bo już od dawna nie pamiętam ani logingu, ani mojego hasła do allegro:shake: (Starzy ludzie już tak mają ;)) Quote
weszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 OK w takim razie przeczytam dokładnie instrukcję i zrobię cegiełki. Quote
AMIGA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 weszka napisał(a):OK w takim razie przeczytam dokładnie instrukcję i zrobię cegiełki. Kochana Cioteczko, Ty akurat masz najmniej na to czasu!!!:loveu: Quote
weszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No ale dla psiaków chwilka się musi znaleźć. A allegro gotowe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=318918988 - podajcie dalej! Quote
AMIGA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Weszko, jestes jako ta blyskawica. Dzięęęęki:loveu: Quote
AMIGA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Oby coś się ruszylo. Tak mi się marzy, żeby biefdak już nie musial po operacji wracać do hotelu. Ale to byloby za piękne pewnie. Quote
AMIGA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Taka piękna pogoda dzisiaj. Przynajmniej Bendżik nie marznie:p Quote
AnkaG Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dzisaj dostałam info ze schronu, że włascicel z powodu wyjazdu przyprowadził do schronu 10 letnią sznaucerkę średnią. Załamka. Pytali czy nie ma DT bo szkoda jej. :-( Kolejna bida. Jak coś więcej będę wiedzieć to zrobię wątek biduli. Quote
Edi100 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 AnkaG napisał(a):Dzisaj dostałam info ze schronu, że włascicel z powodu wyjazdu przyprowadził do schronu 10 letnią sznaucerkę średnią. Załamka. Pytali czy nie ma DT bo szkoda jej. :-( Kolejna bida. Jak coś więcej będę wiedzieć to zrobię wątek biduli. Co to się dzieje???? biedne sznaucusie:placz::placz::placz: Quote
weszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Co za ludzie są wśród nas :shake::( Póki co cegiełki nie mają powodzenia. Ale poczekajmy cierpliwie i może się zmieni :roll: Też się cieszę że zrobiło się ciepło to łysolek nie marznie. Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kupiłam dwie cegiełki żeby ludzi zachęcić, że ludzie kupują i pomagają :lol: Quote
AMIGA Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 I w bazarkach zastój! I to nie tylko w Bendżikowych :-( Quote
maciaszek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 malawaszka napisał(a):końcówka miesiąca :shake:No tak... może rzeczywiście coś w tym jest... Quote
Recommended Posts