Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Matko :crazyeye: :placz:
Jednak ta łapka... Martwica, zakażenie, moze amputacja by zapobiegła smierci? A moze tylko przyspieszyła :-(
Strasznie, strasznie szkoda.............

Posted

Przyszlam do domu, sunia podniosla glowke i przywitala mnie radosnym machaniem ogonka, nawet wstala (!) i przemiescila sie o kilka kroczkow.Ja kursowalam - od komputera do chlopakow (Gutka i prawie pekinczyka, ktorego mamy na tymczasie na jedna noc).W pewnej chwili zabawilam u nich dluzej (20 min maxymalnie).Weszlam do pokoju, a drzace cialko suni lezalo bezwladnie, a obok oddany mocz z krwia :placz::placz::placz: .Pod pache i do Niedzielskich.Dojechala Ulv.Suczka kiedy docieralam do kliniki byla w stanie agonalnym, potem jej sie polepszylo, zaczela reagowac na bodzce, a nawet sama pic wode (!).W drodze powrotnej do domu bylysmy pelne nadziei.Niestety stan psa po paru minutach wrocil do punktu wyjsciowego.Spowrotem do kliniki.Niestety, juz nic nie dalo sie zrobic.Sunia powedrowala do psiego raju.Ulv i ciocia beda pochowywac malutka, do pary z Maćkiem - kotem cioci, który odszedł również niedawno.. :-(:-(:-(

Dostala szanse.. przykro, ze tak sie to wszystko skonczylo.. mozna bylo zabrac ja wczesniej.Po prostu niepotrzebnie zwlekalysmy.I tyle.Nie mniej jednak czasu sie nie cofnie, a pewnych rzeczy nie mozna przewidziec.. :-(

Posted

Pobiegła do swojego pana...
Tak strasznie przykro, że nie udało się jej uratować...:-(
Niemniej wierzę, że teraz jest szczęśliwsza, niż tu, na Ziemi...

(*)