Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

16 letni,mały,biały pies z dłuższym włosem, niezwykłej urody.

10 letnia, mała, czarna, grubiutka suczka, bardzo przyjazna i
kontaktowa.

Czeka je eutanazja po upływie kwarantanny.(nie wiem dokładnie, kiedy mija, ale jedno jest pewne- jeśli chcemy je ocalić .. trzeba działać szybko).Te psy ogromnie zapadły mi w serce.
Samiec jest przerażony pobytem w Schronisku, nawet bardzo.Wciąż siedzi w skrzyni w wewnętrznej części boksów, pogrążony w strachu i beznadziei.Suczka jeszcze nie straciła wiary.Wciąż stoi przy kracie i na wszystkie psie sposoby błaga, żeby ją ze sobą zabrać.Zdjęć nie mam.

Tymczas potrzebny na cito.

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja osobiscie nie mam aparatu.Bede musiala podjechac do Schroniska z Ulv i jej cykaczem.Musimy sie zgrac po prostu.Na razie sygnalizuje ze takie psy sa, bo czasu nie ma.Male i urocze.Suka bardzo kontaktowa, mysle ze super towarzyszka dla jakiejs samotnej ,starszej pani.

Posted

będę mogła ją wziąc, ale dopiero ok. 20 lutego, bo teraz jeszcze mieszkam u rodziców. Nie zgodzą się w życiu na 3 psa. Na dodatek mój tata jest jeszcze chory. A ja mam tylko 2 dni w tygodniu wolne. Więc może ktoś da tymczas do 20? Góra 1 marca, dopóki się nie wprowadzę do siebie?

Posted

Strasznie smutny wątek :-( niestety nie mogę pomóc tymczasem, nie mam juz miejsca :-(:-(:-(

ale trzymam kciuki za powodzenie dla staruszków... mocno. Bardzo mocno!!!

Posted

Boże, starość = śmierć?
smutne.... Przeciez sunia ma tylko 10 lat. Dlaczego usypiac?
A pies? Jeszcze gorsza sytuacja, ona moze znajdzie dom, a on? 16 lat...:shake:
bidulek

Posted

jejku, jestem za bardzo roztrzepana! Sunia idzie do Agi góra do 1 marca, w tym czasie szukamy jej domku, a od 1 marca idzie do Ecci i nadal szukamy domku, a co do kolegi, to porozmawiam na jego temat z teściowa:razz: bo mam pewien pomysł:cool3: ale to jutro, teraz muszę się iśc w końcu uczyc!

Posted

hehe
obawiam się, żeby żarłoczna Kanapka nie zeżarła Ogórka... bo z tego co się zdążyłam zorientowac, to kiszone wprost uwielbia :evil_lol:

Posted

Czy są jakieś zdjątka staruszków?
Czy jest opcja przygarnięcia przez Was psiaka zamiast suni?
Pytam, ponieważ w przypadku ew. DT, nie wchodzi w grę pies.
To nic pewnego, ale w miarę możliwości proszę o info...
Na tę chwilę biorę pod uwagę kilka piesiów w potrzebie...
Musi być sunia, najlepiej nieduża i niekonfliktowa. Mój zbójowaty Bonus innego towarzystwa nie zaakceptuje :shake:

Posted

Niestety nie, nasz Pałek też nie zaakceptuje kolejnego samca w domu :-(
I w tym jest ból.Zdj. na razie nie ma.Trzeba porozmawiac z Ulv na ten temat - ona dysponuje aparatem.Ecci ma sie na bacznosci , ale nie wiem dokladnie ile pies ma czasu.W najlepszym wypadku 2 tygodnie.Jutro pojade do Schroniska i rozeznam sie w sprawie.

Posted

tak myślę, żeby puste mieszkanie wykorzystac...mogłabym chłopaka zabrac, ale na bardzo ciężkich warunkach...(kurcze nie nauczę sie dzisiaj) Tak myślę cały czas, jak rozwiązac sytuację, jakby co to 2 lutego ewentualnie go zabiorę.