Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, to za Lenką jesteśmy dwie Korenio:loveu: przegłosowane?

Bagietki po doświadczeniach może się wystrzeżmy...bo jak będzie żarłoczna to puści nam dziewczyny z torbami

Posted

mnie kiedyś ksiądz na kolędzie objechał za morską świnkę o dźwięcznym imieniu Maciek... że to niby nie bardzo dobrze dawać ludzkie imiona źwierzynie. No i od tego czasu (a miałam lat 10) jakoś nie daję...

Posted

U mnie za to jak był kiedyś ksiądz i zapytał się jak mój pies ma na imię, a ja mu odpowiedziałam, że "Pimek" to krzyknął : "O Boshe".

Z drugiej jednak strony nie ma to, jak się drzec po całym osiedlu "Kanapka wróc", więc obstaję, za tym, żeby imię było ludzkie- chociaż w miarę.

Ale jak się Neris nie podoba...no to mi się pomysły skończyły.

Chociaż, skoro chlebowe imiona są na szczęście a była Kanapka, Kromka, to może teraz Pajda?

Posted

Co do księdza po kolędzie :eviltong: Amy bawi się, a tu zaraz ma przyjść ksiądz, ministranci już dzwonią, że jest w mieszkaniu obok, nagle Amy zaczyna wystawiać język, usiadła i przez jakieś 3 minuty cały czas wystawiała i chowała jęzor, my z siostrą płakałyśmy już ze śmiechu, zwłaszcza jak pomyślałysmy jak to będzie jak ksiądz przyjdzie i jako pierwsze co zobaczy to pies, który mu pokazuje język :evil_lol:
Rok temu Amy[czyt.Ej:mi] bardzo radośnie przywtała księdza - zaczęła na niego skakać itd, więc moja mama mówi Emilka przestań, na co ksiądz się bardzo zapowietrzył, że mama mówi do niej Emilka.

Ale wracając do tematu: ja jestem za imieniem nie przedmiotowym - czyli Piłka, Bułka, Bagietka itd...

Posted

Hehe:diabloti:Kraksa jest dobra:diabloti: Ostatnio szłam z Kanapką i dowołac się jej, jak zwykle nie mogłam, pewna starsza pani, chyba z ostrym dowcipem, powiedziała żebym nie krzyczała tak o te jedzenie codziennie
tak głośno pod jej oknem nie dopominała, że jak chcę to ona mi da cały chleb:mad: po czym jak się dowiedziała, że pies ma na imię "Kanapka" to prawie zemdlała z wrażenia. Nawet Kanapkowa wetka się z imienia śmiała.

Neris, no jak to księdza nie wpuszczac. Wpuszczac, tylko może z sunią nie poznawac.

Posted

Ulv, czyżbyś rozwiązała problem?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może już się do któregoś określenia przyzwyczaiła? Jak tak, to teraz dopiero będzie problem z księdzem:diabloti:

Posted

Żartujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się nazywa wybieranie imienia. A tak poważnie, to może wiadomo jak suńka miała na imię? Nie ma w jej karcie imienia?

Posted

Masz rację, nowe życie, nowy domek, nowa Pani:razz: Ja już uciekam, ucałuj Ulv dzióba na dobranoc i życz słodkich snów od cioci Eci:loveu::loveu::loveu: