Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, nie tak dlugo, przepraszam- robilam plakaty na proces Krzyczek i zaniedbalam Dogo. Juz przelewam tylko brakuje mi nazwy banku (porzebny mi do ustalenia kodu SWIFT). Jak to dostane - przelewam natychmiast.

• 2 weeks later...
Posted

xxxx52 skontaktuj się ze mną w sprawie miśka, muszę wiedzieć co się dzieje?? Nie wiem dlaczego nie odpisujesz na moje maile i wiadomości prywatne??
Czekam na wieści.

Posted

mrowa23 napisał(a):
przepraszam wydawalo mi sie ze dalam juz tu znac. doszly pieniazki wszytsko juz uregulowane dziekuje slicznie:)

dobra- to super. czekalam tylko na potwierdzenie. dziéki i do nastépnej akcji :razz:

• 1 month later...
Posted
Posted

napisze tylko ze mis odszedł wczoraj w nocy ale na rekach weterynarza:( przepraszam ale już nie mam siły opowiadać o misiaku i jak go rak męczył w ostatnich dniach jego życia. Kochane moje mam nadzieję że miałeś najpiękniejsze 3 miesiące twojego życia. I nigdy nie spodziewałam się że tak się to potoczy bo już domek na ciebie nowy czekał ale i tak długo nie dawałeś po sobie znać że tak się męczyłeś. Do zobaczenia kochanie...napewno się jeszcze spotkamy i pobiegamy po łąkach na spacerku.