Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edit_f napisał(a):
dziękuję wszystkim, którzy pomogli znaleźć domek dla TIMO!!!! :) cudownie, okropnie się cieszę :multi:

Przyłączam się do podziękowań.

Mada bardzo Cię proszę o zmianę Twojego podpisu bo strasznie razi. :evil_lol: :eviltong:

Posted

Kochani, a ja chciałabym pożegnalnie prosić na tym wątku, by ktoś uświadomił nową opiekunkę Tima (tak na wszelki wypadek, choc może nie jest to konieczne:eviltong:), żeby nigdy chłopaka nie goliła,bo psom z chorą tarczycą, to sierść potem raczej nie odrasta....

Posted

Timo już pewnie dawno jest po zabiegach kosmetycznych. Ze schroniskowym zapaszkiem nie da się długo wytrzymać. :lol:
O ile wiem to Pani miała wykąpać psiaka i powycinać kołtuny, o goleniu nie było mowy. :p

Posted

Pocieszyliśmy się, Timo też. Bajka się skończyła. Timo wrócił do schroniska. Posikał mieszkanie właścicielki. Żal, bezsilność, beznadzieja! Wyć się chce! :placz: :placz: :placz:

Posted

Dobrze, że Go oddała..przecież to jakas sadystka jest nie człowiek...:angryy::angryy:W ogole wyć mi się chce..nie mogę tu za wiele napisać, bo by mnie mod musiał zbanować...:mad::mad:JAk tak można??Gdybym ja miala za sikanie wyrzycać psa z domu, to moja sunia, która obsikala mi mieszkanie ze 100 razy juz dawno byłaby za TM....:mad::mad:Nie ma dsłow na takie traktowanie zwierząt..gorzej noż zabawki...bo zabawkie to się tak szybko nie wyrzuca...dobrze, ze wrócił Timuś do nas..tam nie mialby szczęścia...nie posikał z przypadku...zrobimy teraz wszystko, aby znalazł się prawdziwy domek dla Psa...wierzę, że się uda..jeśli tezba zrobić Allegro- prosze napisać....zrobię...

Posted

Co ten biedny pies teraz przeżywa... :shake:

Bardzo proszę o allegro, wszelakie ogłoszenia... Dom potrzebny na już! Timo wykończy się tymi zmianami. Zmianami na gorsze... :-(

Posted

Gonia zgadzam się z Tobą, jak można oddać psiaka z takiego powodu.
Gdybym ja miała tak oddawać psiaki to niejeden psiak z mojego DT lądował by w schronie, a tak Mada ma z mojego DT Sarę, Kaja ma kolejną Sarę, a ja Yoko. Taraz sunie już nie siusiają, bo są kochane.

Posted

Mada:) napisał(a):
Pocieszyliśmy się, Timo też. Bajka się skończyła. Timo wrócił do schroniska. Posikał mieszkanie właścicielki. Żal, bezsilność, beznadzieja! Wyć się chce! :placz: :placz: :placz:

Co?! :crazyeye: Brak mi słów... :-( Biedny Timuś :-(

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Gonia zgadzam się z Tobą, jak można oddać psiaka z takiego powodu.
Gdybym ja miała tak oddawać psiaki to niejeden psiak z mojego DT lądował by w schronie, a tak Mada ma z mojego DT Sarę, Kaja ma kolejną Sarę, a ja Yoko. Taraz sunie już nie siusiają, bo są kochane.

Muszę ciut sprostować. Dziś rano obudził mnie brat, że Sara na dole nasikała. Zeszłam na dół sprzątnąć, przyjmując do wiadomości, że nie wytrzymała, za dużo wypiła w nocy, albo po prostu przeziębiła się. To się zdarzyło jeden raz! Powinnam ją oddać do schroniska? :hmmmm: Nigdy w życiu! Ludzie są beznadziejni!! :angryy:
Gdy już sprzątnęłam, zawołałam Sarkę, a ona nie pojawiła się... Szukałam, wołałam kilka minut. Nigdzie jej nie było.
Po kilku chwilach znalazłam ją wystraszoną pod moim łóżkiem. Biedna, bała się konsekwencji po nasiusianiu. Nie wiem skąd to się wzięło, wydaje mi się, że pierwszy dom tak na nią wpłynął... :( Ale ja ją porządnie przytuliłam i na spacerek poszliśmy. :loveu:

Biedny Timuś... :-(
To tak samo, jakby oddać małe dziecko, które posikało łóżko!! :-o :angryy: :placz:

Posted

Moja starsza sunia też miała ciężkie życie, po roku bycia u nas, nadal sie boi nawet nas chwilami, czego nie rozumiem, ale po prostu dużo przeszła. Natomiast zdarza jej się sikać coraz częściej, ale akurat to jej nie wzrusza o dziwo, może starość, może pije więcej, ale trudno - ma się psa, trzeba się na to przygotować, to tak jak być zaskoczonym, że niemowlę robi w pieluchę, a nie chodzi do toalety:crazyeye:.
Szkoda mi Tima, mam nadzieje, że go nie uderzyła za to:angryy:, oby chociaż DT się na szybko znalazł!