Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Charly mnie uprzedziła:) Maniuś, na którego pierwotnie było allegro dzisiaj dostał pod choinkę DOMEK. Teraz Timuś niech błyszczy:loveu: Psinko kochana, musi Ci się udać!!!! Hopsamy:multi:

Posted

A przy okazji chciałam wstawić banerek Timka do podpisu, ale mi wyskakuje, ze to 6 a może być max 5. Ciekawe:mad: bo ja widzę u siebie 3. Zna się ktoś na tym? nawet samego linku nie mogę wstawić, bo znowu za dużo liter w podpisie. HELP:roll:

Posted

Nie mam pojęcia o co chodzi:shake: może piksele, ale w takim razie czemu nawet samego linku nie mogłam wstawić. I to już nawet po usunięciu dotychczasowego:roll: Kto"naprawia" takie rzeczy? Moderator? jak tak to proszę o Nicki takowych, bo ja zielona jeszcze. Z góry dziękuję:cool3:

Posted

Magda:), nie ma za co dziękować, oby to coś dało, Timuś:loveu: musi mieć domek. A masz jakieś dokładniejsze info na jego temat(wzrost, waga, stosunek do innych psiaków i kociaków, czy kastrowany)co do wzrostu to było, ze taki do kolanka ale powaznie?:),bo jak pierwszy raz go zobaczyłam, to myślałam, że on spory:-o na zdjęciach też wydaje się większy.

Posted

Gogonek napisał(a):
Magda:), nie ma za co dziękować, oby to coś dało, Timuś:loveu: musi mieć domek. A masz jakieś dokładniejsze info na jego temat(wzrost, waga, stosunek do innych psiaków i kociaków, czy kastrowany)co do wzrostu to było, ze taki do kolanka ale powaznie?:),bo jak pierwszy raz go zobaczyłam, to myślałam, że on spory:-o na zdjęciach też wydaje się większy.

Gogonek, ''g'' może być, jest zgodne z prawdą. :D
Jeśli chodzi o wzrost psiaka, wiem tylko tyle, że jest do kolan. Niestety psiaki nie są dokładnie mierzone w naszym schronisku, ale powoli dążymy do tego, by tak było. Przypuszczam, ale tylko przypuszczam!, że ma w kłębie coś między 40 - 50 cm. Co do wagi - nie mam pojęcia ile może ważyć nasz Timek. :shake: Do psiaków nie wykazuje agresji, jest uległy. Ostatnio został pogryziony przez psy ze swojego boksu... :-( Biedaczek nie radzi sobie... Obecnie przebywa w szpitaliku, jednak niebawem będzie musiał powrócić do boksów ogólnych. Jaki jest jego stosunek do kotów? Niestety tego sprawdzić w schronisku się nie da. No i Timo nie jest wykastrowany.

Posted

Olena84 napisał(a):
Mada tak teraz przeczytałam tytuł i w sumie to dobrze, że Timo ma tarczycę:evil_lol:. Chyba powinno być, że niedoczynność, tak?

Olena, zapewne masz rację! :ices_bla: :evil_lol: Właśnie coś mi tam nie pasowało. :p