tyciaNi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 szczęśia psiej mordce na Nowy Rok życzę :calus: i zdrowia, dużo zdrowia Quote
Charly Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Allegro Timusia. Podświetlone, wyróżnione i pogrubione. Opłaciła Gogonek. Wziełam tekst z pierwszego:) Wszystkiego najlepszego na Święta Timusiu, domku prawdziwego:loveu: Samotne starsze psie serce tak bardzo czeka na dom (512693064) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kochana Charly mnie uprzedziła:) Maniuś, na którego pierwotnie było allegro dzisiaj dostał pod choinkę DOMEK. Teraz Timuś niech błyszczy:loveu: Psinko kochana, musi Ci się udać!!!! Hopsamy:multi: Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A przy okazji chciałam wstawić banerek Timka do podpisu, ale mi wyskakuje, ze to 6 a może być max 5. Ciekawe:mad: bo ja widzę u siebie 3. Zna się ktoś na tym? nawet samego linku nie mogę wstawić, bo znowu za dużo liter w podpisie. HELP:roll: Quote
Olena84 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Moze chodzi o piksele a nie ilosc banerkow? Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nie mam pojęcia o co chodzi:shake: może piksele, ale w takim razie czemu nawet samego linku nie mogłam wstawić. I to już nawet po usunięciu dotychczasowego:roll: Kto"naprawia" takie rzeczy? Moderator? jak tak to proszę o Nicki takowych, bo ja zielona jeszcze. Z góry dziękuję:cool3: Quote
madcat1981 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Z tego samego powodu ja mam 4 banerki panel się uparł, że jest ich 5:angryy: Chętnie sie dowiem o co chodzi - może mam banerek, którego nie ma juz na żadnym serwerze???? Quote
Mada:) Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Charly']Allegro Timusia. Podświetlone, wyróżnione i pogrubione. Opłaciła Gogonek. Wziełam tekst z pierwszego:) Wszystkiego najlepszego na Święta Timusiu, domku prawdziwego:loveu: Samotne starsze psie serce tak bardzo czeka na dom (512693064) - Aukcje internetowe Allegro Charly, Gogonek - przeserdeczne dzięki!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Magda:), nie ma za co dziękować, oby to coś dało, Timuś:loveu: musi mieć domek. A masz jakieś dokładniejsze info na jego temat(wzrost, waga, stosunek do innych psiaków i kociaków, czy kastrowany)co do wzrostu to było, ze taki do kolanka ale powaznie?:),bo jak pierwszy raz go zobaczyłam, to myślałam, że on spory:-o na zdjęciach też wydaje się większy. Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Mada:p, skąd ja wzięłam "g" w środku, to nie wiem:oops: Quote
Olena84 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Timo w okazji Świąt życzę Ci domku najlepszego, ciepełka, braku samotności i bólu! I Wam wszystkim zdrowych wesołych Świat! Quote
Mada:) Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Gogonek napisał(a):Magda:), nie ma za co dziękować, oby to coś dało, Timuś:loveu: musi mieć domek. A masz jakieś dokładniejsze info na jego temat(wzrost, waga, stosunek do innych psiaków i kociaków, czy kastrowany)co do wzrostu to było, ze taki do kolanka ale powaznie?:),bo jak pierwszy raz go zobaczyłam, to myślałam, że on spory:-o na zdjęciach też wydaje się większy. Gogonek, ''g'' może być, jest zgodne z prawdą. :D Jeśli chodzi o wzrost psiaka, wiem tylko tyle, że jest do kolan. Niestety psiaki nie są dokładnie mierzone w naszym schronisku, ale powoli dążymy do tego, by tak było. Przypuszczam, ale tylko przypuszczam!, że ma w kłębie coś między 40 - 50 cm. Co do wagi - nie mam pojęcia ile może ważyć nasz Timek. :shake: Do psiaków nie wykazuje agresji, jest uległy. Ostatnio został pogryziony przez psy ze swojego boksu... :-( Biedaczek nie radzi sobie... Obecnie przebywa w szpitaliku, jednak niebawem będzie musiał powrócić do boksów ogólnych. Jaki jest jego stosunek do kotów? Niestety tego sprawdzić w schronisku się nie da. No i Timo nie jest wykastrowany. Quote
acha44 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Timku oby Nowy rok przyniósł ci kochany i wytęskniony domuś Quote
Olena84 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Mada tak teraz przeczytałam tytuł i w sumie to dobrze, że Timo ma tarczycę:evil_lol:. Chyba powinno być, że niedoczynność, tak? Quote
Mada:) Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Olena84 napisał(a):Mada tak teraz przeczytałam tytuł i w sumie to dobrze, że Timo ma tarczycę:evil_lol:. Chyba powinno być, że niedoczynność, tak? Olena, zapewne masz rację! :ices_bla: :evil_lol: Właśnie coś mi tam nie pasowało. :p Quote
agata51 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Timo, może po świętach ktoś cię wypatrzy!? Oby! Quote
agata51 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Domku, Timo to pies właśnie dla ciebie! Quote
Mada:) Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 W górę z... :hmmmm: z rana... :evil_lol: Timku, no musi wypatrzyć Cię ten jeden, jedyny! :shake: Quote
Mada:) Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Timo psychicznie już dłużej nie wytrzyma!! :placz: Przyjdź! Zabierz go do prawdziwego domu! Quote
Recommended Posts