Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Deklaracje aktualizuję na stronie 44 w pierwszym poście od góry.

Spryciula, ja też chciałam aktualizować:eviltong:.
Bico i Ala123 też deklarowały sie z wpłatami. Oby mało brakowało do kwoty 300 zł, ja w takim razie dorzucę resztę, jeśli już nikt sie nie zgłosi (zaraz popiszę jeszcze pw do paru osób).
Noi transport jeszcze...
Jakby Timo był psem co jeździł koleją ułatwiłby trochę (TLK to ok. 40 zł i w jedną stronę):razz:.

Posted

wiosna napisał(a):
Może na wątku transportowym zapytać, czy ktoś nie wybiera się w nasze strony ? Może Kluczbork, Olesno, Lubliniec chociaż, zawsze bliżej przecież..

Najpierw zbierzmy pieniądze.Później będziemy mysleć nad transportem.

Posted

Jeszcze mam takie pytania,bo nie wiem czy była o tym mowa czy nie doczytałam.
Czy Tim będzie w boksie wewnętrznym czy zewnętrznym?
Czy będzie codziennie wyprowadzany na spacer?
Czy będą mu podawane leki (ma chorą tarczycę)?
Czy wiosna wie,że jest chory?

Posted

Ja deklaruję 30 zł co miesiąc, podajcie konto na pw.
Rozważcie danie ogłoszenia w "Przyjaciel Pies". Tam jest bezpłatnie i skutecznie.Do marcowego numeru trzeba by tekst wysłać do dn.05.02.

Posted

Czy Tim będzie w boksie wewnętrznym czy zewnętrznym?

Jeśli będzie z Rudzikiem, to w boksie wewnętrznym, Jeśli sam, to na zewnątrz w kojcu - tak jest ciepła buda. Drugi pies, jaki zgłoszony został w tym samym czasie został właśnie wycofany, więc Timo może mieć normalne miejsce, sam.

Czy będzie codziennie wyprowadzany na spacer?

Codziennie psy są conajmniej dwa razy na wybiegu, zwykle trzy. Na spacery wychodzą co drugi - trzeci dzień.

Czy będą mu podawane leki (ma chorą tarczycę)?

Jasne, tylko poproszę o instrukcje co i jak.

Czy wiosna wie,że jest chory?

Nie wiedziałam, dowiaduję się teraz. Jeśli chodzi o podawanie leków, to nie jest to żaden absolutnie kłopot. Nie przeczytałam jeszcze całego wątku, przejrzałam początek i koniec.

Posted

może ja za krótko na tym forum jestem, ale ludziska, jak los Timka nie rusza Was na tyle, zeby chociaż dyszki nie zadeklarować...:evil_lol:

Nie uwierzę w to! Dajcie mi wiarę!

Posted

Cholera, do głowy by mi nie przyszło, że wrócę na wątek Timo. Biedny misiak! Dzięki, Olenko, że mnie zawiadomiłaś. :loveu:

Deklaruję 50 zł miesięcznie. Czekam na nr konta.

Posted

[quote name='agata51']Cholera, do głowy by mi nie przyszło, że wrócę na wątek Timo. Biedny misiak! Dzięki, Olenko, że mnie zawiadomiłaś. :loveu:

Deklaruję 50 zł miesięcznie. Czekam na nr konta.

Agata51!
widze, że jesteś na dogo dostępna:cool3:
ja się już pogubiłam i zgłupiałam totalnie:oops: na razie chce wpłacić choć jednorazową wpłatę 50 zł ale nie wiem na jaki numer konta mam to zrobić:placz: ja tego numeru nie mogę znaleźć:placz: podajcie mi go proszę i jakoś go WYEKSPONUJCIE na tym wątku, żeby kto chce mógł wpłacić, bo przecież liczy się każdy grosz:roll: