Doda_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Piekny.. ma biale zabki :loveu: podnosze ! Quote
magda222 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oprócz allegro Tim ma jakieś ogłoszenia? Quote
Mada:) Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Ma Timo ogłoszenia, jednak przydało by się je odnowić. Jakieś nowe mile widziane... :-( Quote
magda222 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nowe,wyróznione allegro Tima: Pogryziony,wystraszony...TIM BŁAGA TYLKO O DOM... (516731602) - Aukcje internetowe Allegro C.d. później. WALCZYMY O DOM DLA TIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 alegratka Pogryziony,wystraszony...TIM B�AGA TYLKO O DOM... gumtree katowice Pogryziony,wystraszony...TIM BŁAGA TYLKO O DOM... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice gumtree kraków Pogryziony,wystraszony...TIM BŁAGA TYLKO O DOM... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków adopcje.org animalia przygarnijzwierzaka.pl Kto pomoże w robieniu ogłoszeń? Zróbmy mu ogłoszenia na wszystkich możliwych stronach!!! Quote
Mada:) Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Pani Madziu, wielkie, wieeelkie dzięki!! :loveu: Quote
magda222 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A nie ma za co ;) Dom dla Tima pilnie potrzebny!!! Quote
Olena84 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Podnoszę! Czy allegro będzie wznawiane, dopóki nie znajdzie domu, czy to tak na jeden raz:oops:? Quote
agata51 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Trzymam kciuki za ten skutek. Domku, Timo tak bardzo cię potrzebuje! Quote
grazyna9915 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 magda222 napisał(a):Allegro będzie wznawiane do skutku. Dzięki Madzia. Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nie było mnie kilka dni, a tu takie straszne wieści:placz:- Timuś pogryziony:placz::shake: jak on się czuje? mocno go pogryzły? kiedy ma wrócić do boksu? Timulku kochany, 3maj się psino jakoś:-( Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 CZTERYŁAPY.PL najlepszy sklep zoologiczny wrzuciłam Timusia jeszcze tu, i jego wyróżnione, podświetlone i pogrubione allegro które jest do 04.01 tak jak u magdy 222 też będzie odnawiane, więc Timulek będzie na allegro ze zdwojoną siłą. On musi znaleźć domek. Tymczasem Mada, proszę, napisz co z nim, jak on się czuje Quote
magda222 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tim potrzebuje pomocy!!! Pilnie potrzebne DT lub DS!!! Quote
Onaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Żal mi bardzo psiaka :placz: A może hotelik ? Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dogo07 napisał(a):Żal mi bardzo psiaka :placz: A może hotelik ? Dogo07, z hotelikiem ciężko, choć bardzo byśmy chcieli. Zauważ, że Timo ma wątek na dogo od 15 stycznia czyli praktycznie od roku, a postów ma "całe" 32 strony ( dla porównania niektóre psiaki z dogo w miesiąc maja tyle). Nie wiedzieć czemu jakoś tyskie psiaki nie cieszą się zainteresowaniem:placz: Ktoś trafnie napisał, ze Timo nie ma fanów nawet na wątku:-(. Hotelik to ok 15-25 zł za dzień, zależy. Uśredniając to 600 zł/miesiąc. Nie jesteśmy w kilka osób w stanie uzbierać takiej kwoty. Miejmy nadzieje, ze uda sie tu w końcu ściagnąć jakąś większą liczbe ludzi, i przede wszystkim takich, które regularnie mogłyby wpłacać jakąś kwotę. Na razie marnie to widzę, a serce pęka:shake:. Ma ktoś jakieś pomysły? Ja też myslałam, o płatnym tymczasie( za 100,200, czy 300 zł/miesięcznie) a może na razie z tych osób które są zobaczymy ile byśmy mieli na dzień dzisiejszy. Ja mogę wpłacac jakieś 15 zł/miesiąc. Timo:placz: Quote
Olena84 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja już jestem zupełna bankrutka. No ale jakby cos zabraklo do pelnej sumy to doplace. Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Olena84 napisał(a):Ja już jestem zupełna bankrutka. No ale jakby cos zabraklo do pelnej sumy to doplace. Olena:Rose: Quote
Onaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A na czym polega dt płatny tzn. że płaci się za opiekę ? Rozumiem, że czy w dt czy w hoteliku to sprawa karmy i leków to dodatkowe koszty. Ja też mogę parę groszy dorzucić miesięcznie. Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dogo07 napisał(a):A na czym polega dt płatny tzn. że płaci się za opiekę ? Rozumiem, że czy w dt czy w hoteliku to sprawa karmy i leków to dodatkowe koszty. Ja też mogę parę groszy dorzucić miesięcznie. Dogo:Rose:, to już nas 3 osóbki, kto się dołoży jeszcze? A DT płatny polega na tym, ze wspiera się finansowo kogoś kto chce pomóc, ma miejsce i chęci, ale nie ma na to środków. Cena to kwestia dogadania, znam przypadki, że można znaleźć tymczas za 8 zł/dzień(i to już z karmą i ewentualną opieką weterynaryjną). Wszystko zależy od osoby, która chce na taki DT jakiegoś psiaka przygarnąć. To jak? znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy Misiowemu Timusiowi:loveu:???prosimy, prosimy:modla: Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Timo, niedźwiedziu, ja już finansowo nie wyrabiam. Sorry. Obiecuję, że jak coś odłożę do psiej skarbonki, wszystko pójdzie dla ciebie. Są jeszcze DT bezpłatne! Wiem coś o tym. Ostatnio maleńka Plamka http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-na-ulice-bo-byla-szczenna-dt-ds-potrzebny-123664/index10.html#post11468374 nie może znaleźć DT za 10 zł/za dzień. A hotelik (przyznaję, warunki świetne) za maleńką Liwkę http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-przywiazali-malenstwo-do-lancucha-sliczna-suczka-szuka-domku-125108/ brał 25 zł za dobę + karma, opieka wet i wszystko inne. Wszystkie (większość) DT są na minusie. Czasem pojawi się sponsor, który wyjmie z lewej kieszeni 1000 zł (chwała mu za to), ale raczej rzadko. Ja jeszcze nie tracę nadziei. Timo, wierzę w cuda. Ktoś cię w końcu wypatrzy i pokocha. Zasługujesz na to. Quote
Recommended Posts