Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alegratka
Pogryziony,wystraszony...TIM B�AGA TYLKO O DOM...
gumtree katowice
Pogryziony,wystraszony...TIM BŁAGA TYLKO O DOM... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice
gumtree kraków
Pogryziony,wystraszony...TIM BŁAGA TYLKO O DOM... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków
adopcje.org
animalia
przygarnijzwierzaka.pl

Kto pomoże w robieniu ogłoszeń?
Zróbmy mu ogłoszenia na wszystkich możliwych stronach!!!

Posted

Nie było mnie kilka dni, a tu takie straszne wieści:placz:- Timuś pogryziony:placz::shake: jak on się czuje? mocno go pogryzły? kiedy ma wrócić do boksu? Timulku kochany, 3maj się psino jakoś:-(

Posted

Dogo07 napisał(a):
Żal mi bardzo psiaka :placz:
A może hotelik ?

Dogo07, z hotelikiem ciężko, choć bardzo byśmy chcieli. Zauważ, że Timo ma wątek na dogo od 15 stycznia czyli praktycznie od roku, a postów ma "całe" 32 strony ( dla porównania niektóre psiaki z dogo w miesiąc maja tyle). Nie wiedzieć czemu jakoś tyskie psiaki nie cieszą się zainteresowaniem:placz: Ktoś trafnie napisał, ze Timo nie ma fanów nawet na wątku:-(. Hotelik to ok 15-25 zł za dzień, zależy. Uśredniając to 600 zł/miesiąc. Nie jesteśmy w kilka osób w stanie uzbierać takiej kwoty. Miejmy nadzieje, ze uda sie tu w końcu ściagnąć jakąś większą liczbe ludzi, i przede wszystkim takich, które regularnie mogłyby wpłacać jakąś kwotę. Na razie marnie to widzę, a serce pęka:shake:. Ma ktoś jakieś pomysły? Ja też myslałam, o płatnym tymczasie( za 100,200, czy 300 zł/miesięcznie) a może na razie z tych osób które są zobaczymy ile byśmy mieli na dzień dzisiejszy. Ja mogę wpłacac jakieś 15 zł/miesiąc. Timo:placz:

Posted

A na czym polega dt płatny tzn. że płaci się za opiekę ? Rozumiem, że czy w dt czy w hoteliku to sprawa karmy i leków to dodatkowe koszty.

Ja też mogę parę groszy dorzucić miesięcznie.

Posted

Dogo07 napisał(a):
A na czym polega dt płatny tzn. że płaci się za opiekę ? Rozumiem, że czy w dt czy w hoteliku to sprawa karmy i leków to dodatkowe koszty.

Ja też mogę parę groszy dorzucić miesięcznie.

Dogo:Rose:, to już nas 3 osóbki, kto się dołoży jeszcze?
A DT płatny polega na tym, ze wspiera się finansowo kogoś kto chce pomóc, ma miejsce i chęci, ale nie ma na to środków. Cena to kwestia dogadania, znam przypadki, że można znaleźć tymczas za 8 zł/dzień(i to już z karmą i ewentualną opieką weterynaryjną). Wszystko zależy od osoby, która chce na taki DT jakiegoś psiaka przygarnąć.

To jak? znajdzie się jeszcze ktoś chętny do pomocy Misiowemu Timusiowi:loveu:???prosimy, prosimy:modla:

Posted

Timo, niedźwiedziu, ja już finansowo nie wyrabiam. Sorry. Obiecuję, że jak coś odłożę do psiej skarbonki, wszystko pójdzie dla ciebie.

Są jeszcze DT bezpłatne! Wiem coś o tym.

Ostatnio maleńka Plamka

http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-na-ulice-bo-byla-szczenna-dt-ds-potrzebny-123664/index10.html#post11468374

nie może znaleźć DT za 10 zł/za dzień.

A hotelik (przyznaję, warunki świetne) za maleńką Liwkę

http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-przywiazali-malenstwo-do-lancucha-sliczna-suczka-szuka-domku-125108/

brał 25 zł za dobę + karma, opieka wet i wszystko inne.

Wszystkie (większość) DT są na minusie.

Czasem pojawi się sponsor, który wyjmie z lewej kieszeni 1000 zł (chwała mu za to), ale raczej rzadko.

Ja jeszcze nie tracę nadziei. Timo, wierzę w cuda. Ktoś cię w końcu wypatrzy i pokocha. Zasługujesz na to.