agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Może rzeczywiście nie ma potrzeby zawracać głowy Dorocie. Ale wcześniej zaglądała na dogo, może i teraz by mogła? Chociaż raz w miesiącu! Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Zaglądam do ciebie i zaglądam, Timku, i nic... Quote
madcat1981 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Chciałam zadzwonić, złożyć życzenia... niestety nie mogę znaleźć numeru :placz: Doroto!!! Odezwij się, może jeszcze tu czasami zaglądasz... Czy ja nikomu nie przekazywałam tego numeru? :( Timulku, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK i spędzasz wspaniałe święta... Quote
madcat1981 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hurrra, dostała e-maila od Doroty :):):) U nich wszystko OK. Jak można się było domyśleć - nowe dogo nie wpuszcza...:roll:Nie wiem czy mogę wszystko przekopiować z wiadomości,ale na pewno można i trzeba ten fragment: przesyłamy WSZYSTKIM, KTÓRZY SIĘ INTERESOWALI TIMUSIEM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 OD NIEGO ORAZ CAŁEJ RODZINKI i NICOLI. MNÓSTWO CAŁUSKÓW I MIZIACZKÓW !!!!!!!!!! DLA MOICH KUMPLI TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO żebyście trafili TAK JAK JA. WASZ NIEZAPOMNIANY TIMUŚ z GLIWIC. Timuś przed 9 dniami został wykastrowany, miał usg (kłopoty ze zdrówkiem, ale już zażegnane) i czyszczenie zabków. Chadza też do fryzjera:cool3: i nosi się na krótko, ponieważ niestety leki ani dobre wyżywenienie nie wpływają znacząco na stan jego sierści:shake: ale jest szczęśliwy w swoim kochanym domu i to chyba najważniejsze :D Jak tylko Dorota pozwoli przekopiuję tu wiadomość od niej, a i na zdjęcia nie moge się doczekać:D :multi:Wysłałam nowy link, może się jej uda zalogować :cool1: Quote
madcat1981 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Prawda?:) Ciekawa byłam czy ktoś tu jeszcze zagląda :) Muszę chyba pw powysyłać i przypomnieć Timuśka naszego :) Quote
ala123 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zagląda, zagląda tylko nie zawsze coś pisze... Szczęśliwego Nowego Roku Timusiu z Rodziną Quote
madcat1981 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 To był zdecydowanie mój najprzyjemniejszy wątek na dogomanii w tym roku :loveu: Quote
magda z. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zawsze brakuje czasu na takie wątki, ja nawet swojego Bismarcka gdzieś zapuściłam... wszystkie psy focę, a mój osobisty czeka i czeka Quote
madcat1981 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Moje też nie mają galerii:( I oto postanowienie na Nowy Rok już mam :D Quote
magda z. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a mój ma watek w tym samym dziale co Timo, pochwalę się;) W dwa dni przed Wigilią trzy lata nam wspólne stuknęły. http://www.dogomania.pl/threads/32873-ZLOTY-Kami-Pobity-i-pogryziony-MA-CUUUDNY-DOM-I-nowe-imie-BISMARCK Quote
madcat1981 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Gratulacje i wiele jeszcze wspólnych lat razem :) Muszę częściej wchodzić do tego działu, zwłaszcza jak mnie ogarnia taka niewiara i zniechęcnie :sad: Quote
agata51 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 madcat, dzięki za podesłanie linka - tyle ich straciłam po tych zmianach na dogo! A propos, napiszcie, co trzeba zrobić, żeby je odzyskać - ciemna wciąż jestem. Tak się cieszę, że u Timka wszystko w porządku. Dorotko, dziękujemy Quote
madcat1981 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Agatko:) Jeżeli masz stare linki, nie działające, to podeślij mi, jest sposób by je trochę "przerobić". Najgorzej mam z tymi, których nigdy nie zapisałam. Wciąż szukam wątku wózeczkowego Lucjusza czy odartej ze skóry Kleo... są już w domach, ale nie zapomniałam i chętnie kiedyś bym jeszcze zerknęła. Powinniśmy założyć wątek, gdzie bedziemy się dzielić swoimi "znaleziskami" i poszukiwaniami...Ale to już w Nowym Roku, niech będzie lepszy i bez dogorewolucji:) Timolku, Doroto, buziaki przesyłam raz jeszcze :loveu: Quote
madcat1981 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Timowej Rodzinie ślę serdeczne wielkanocne życzenia.... Quote
Recommended Posts