Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Chciałam zadzwonić, złożyć życzenia... niestety nie mogę znaleźć numeru :placz: Doroto!!! Odezwij się, może jeszcze tu czasami zaglądasz... Czy ja nikomu nie przekazywałam tego numeru? :(
Timulku, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK i spędzasz wspaniałe święta...

Posted

Hurrra, dostała e-maila od Doroty :):):)
U nich wszystko OK. Jak można się było domyśleć - nowe dogo nie wpuszcza...:roll:Nie wiem czy mogę wszystko przekopiować z wiadomości,ale na pewno można i trzeba ten fragment:

przesyłamy WSZYSTKIM, KTÓRZY SIĘ INTERESOWALI TIMUSIEM
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 OD NIEGO ORAZ CAŁEJ RODZINKI i NICOLI.
MNÓSTWO CAŁUSKÓW I MIZIACZKÓW !!!!!!!!!!
DLA MOICH KUMPLI TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO żebyście trafili TAK JAK
JA.
WASZ NIEZAPOMNIANY TIMUŚ z GLIWIC.

Timuś przed 9 dniami został wykastrowany, miał usg (kłopoty ze zdrówkiem, ale już zażegnane) i czyszczenie zabków. Chadza też do fryzjera:cool3: i nosi się na krótko, ponieważ niestety leki ani dobre wyżywenienie nie wpływają znacząco na stan jego sierści:shake: ale jest szczęśliwy w swoim kochanym domu i to chyba najważniejsze :D

Jak tylko Dorota pozwoli przekopiuję tu wiadomość od niej, a i na zdjęcia nie moge się doczekać:D :multi:Wysłałam nowy link, może się jej uda zalogować :cool1:

Posted

madcat, dzięki za podesłanie linka - tyle ich straciłam po tych zmianach na dogo! A propos, napiszcie, co trzeba zrobić, żeby je odzyskać - ciemna wciąż jestem.

Tak się cieszę, że u Timka wszystko w porządku. Dorotko, dziękujemy

Posted

Agatko:) Jeżeli masz stare linki, nie działające, to podeślij mi, jest sposób by je trochę "przerobić". Najgorzej mam z tymi, których nigdy nie zapisałam. Wciąż szukam wątku wózeczkowego Lucjusza czy odartej ze skóry Kleo... są już w domach, ale nie zapomniałam i chętnie kiedyś bym jeszcze zerknęła. Powinniśmy założyć wątek, gdzie bedziemy się dzielić swoimi "znaleziskami" i poszukiwaniami...Ale to już w Nowym Roku, niech będzie lepszy i bez dogorewolucji:) Timolku, Doroto, buziaki przesyłam raz jeszcze :loveu:

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 years later...