Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Nr konta powinien być w pierwszym poście!

albo ja jestem ślepa albo durna albo i to i to, ale już trzeci raz czytam pierwszy post i nie widze numeru konta:oops::placz: są namiary na osoby sprawujące główna pieczę nad Timem.
jeśli ktoś zna ten numer, albo go widzi, to niech pomoże mi durnej i mi go wprost napisze jak krowie na miedzy:oops:
z góry dzięki i dobranoc.

Posted

Czy zgodziłabyś się podać swoje dane potrzebne do przelewu -czyli adres i nr konta na tym wątku publicznie?

Mogą być takie osoby, które zechciałyby wesprzeć Timusia, ale nie są zalogowane na forum i nie będą wiedziały, gdzie mają przesłac pieniądze?

Posted

Pozwólcie, że najpierw wczytam się w regulamin i skontaktuję z administratorami:roll: Coś mi się w głowie kołacze, że na publiczne zbiórki pieniędzy trzeba mieć w tym kraju pozwolenia:niewiem:. Ja nie jestem fundacją tylko zwykłym człowiekiem:evil_lol: Jeżeli będzie można, to oczywiście poproszę załozycielke wątku o aktualizację.

p.s. Zaglądam na konto ale na razie jeszcze nic się nie pokazało:angryy::wallbash:

Posted

Jeszcze jedna prośba. W miarę możliwości wpisujcie przy przelewach czy to stała deklaracja np. za styczeń/luty/marzec itp. Żebym potem kogoś "jednorazowego" nie nękała co miesiąc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olena84 napisał(a):
Madcat wysłałaś już nr konta do agaty5, bico i chyba ali123?

Wysłałam każdej z ww. osób.:evil_lol:

Olena84 napisał(a):
Może chociaż nr konta w pierwszym poście, bo chyba czasem adres jest nie potrzebny, czy nie:oops:?

Pracuję nad tym, spokojnie ;)

Posted

Madcat wysłałaś już nr konta do agaty5, bico i chyba ali123? Wysle za Ciebie jeszcze raz, z gory przepraszam jesli juz dostalyscie.
Może chociaż nr konta w pierwszym poscie, bo chyba czasem adres jest nie potrzebny, czy nie:oops:?

Posted

Skoro już Magda222 aktualizuje wpłaty:motz:;), to może dopisac kolejne dwie:multi:.
Czekam na dwie dogomaniaczki jeszcze, to może kwota będzie jeszcze mniejsza:multi:.
To ja sie nieśmiało pytam jak transport:oops:? Nie wiem jak z moją comiesięczną wpłatą za Tima ale postaram się coś znacznego wpłacić choćby na transport. Ile by to wyniosło?

Posted

Pozwoliłam sobie podsumować:
Deklaracje comiesięczne:
Dogo07 30 zł
Gogonek 15 zł
madcat1981 10 zł
magda222 50 zł
bumel 40 zł
bumerang 30 zł
ala123 30 zł
agata51 50 zł
Wpłaty jednorazowe:
bico 50 zł
magda z. 15 zł

czyli mamy razem 320 zł!!!

Posted

Hej, a jaki jest ten nr. konta, gdyż chcę go umieścić w poście pierwszym? :roll: Przeglądam wątek i albo jestem niedowidząca już, albo nie wiem... :evil_lol:

Dziękuję wszystkim, którzy dołączyli się do zbiórki!! :lol:

Posted

Mada:) napisał(a):
Hej, a jaki jest ten nr. konta, gdyż chcę go umieścić w poście pierwszym? :roll: Przeglądam wątek i albo jestem niedowidząca już, albo nie wiem... :evil_lol:

Dziękuję wszystkim, którzy dołączyli się do zbiórki!! :lol:

Narazie zainteresowane osoby dostały nr konta na PW.
Nie był podany oficjalnie na forum.

Posted

magda222 napisał(a):
Narazie zainteresowane osoby dostały nr konta na PW.
Nie był podany oficjalnie na forum.

Rozumiem, dziękuję. ;)

Napiszę dziś do 'Przyjaciela psa' w sprawie ogłoszenia.

Posted

Olena84 napisał(a):
No własnie wiem że 152km, ale wstydze się zapytać czy to w obie strony:oops:?
W takim razie ja opłace transport.

Kurcze,chyba w jedną stronę 152 km.Nie wiem gdzie dokładnie ma jechać Tim,bo pisze "okolice Kluczborka".

Posted

Mada uzupelnij ale123 i bico w pierwszym poscie bo tez deklarowali.

Jesli transport wyniesie 60 zł lub 120zł ja sie moge na niego zdeklarowac. Wazne by te 45 zł ktos obstawil:evil_lol:. Dwie dogomaniaczki cos tam maja wyskrobac jeszcze:eviltong:.

Posted

Olena84 napisał(a):
A nie, wpisałaś ale 123 dwa razy:evil_lol:.
Tutaj jest wpis bico:

Aj, gafa. Już poprawiłam. :p
Rozumiem, że jednorazowo zadeklarowała się tylko bico, czy też ktoś jeszcze?

Posted

ja mogę na razie 15zł, bo doszperałam się dwóch moich ofert na bazarkach:oops: i musze jakoś się rozdysponować na wszystko. Czy konto w 1 poście aktualne i na nie wpłacić?

Posted

magda z. - dziękujemy przeserdecznie!! :loveu: Konto jak najbardziej aktualne. Przepraszam, że zapytam, kwota ta jest jednorazowa, czy comiesięczna? :oops:

Posted

Mada:) napisał(a):
magda z. - dziękujemy przeserdecznie!! :loveu: Konto jak najbardziej aktualne. Przepraszam, że zapytam, kwota ta jest jednorazowa, czy comiesięczna? :oops:

na razie jednorazowa, bo ja mam jeden osobisty zakup, który mi sie odkłada już od paru miesięcy i jak go juz zrealizuję to się określę dokładnie:oops:

Posted

Tak, to konto jest dla Tima. Napisz tylko proszę w przelewie czy to wpłata jednorazowa czy deklaracja co miesięcznych wpłat. I dodaj "wpłata na Tima" + nick.

A u mnie nadal żadnych wpłat na koncie:shake: ile to może iść do mBanku?