Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mar.gajko napisał(a):
Och dziękujemy.

Ale ono (serce) coś za szybko pika.
Chore jakieś?

Nie mogłaś normalnego, zdrowego serca znaleźć.

nosz choroba, u mnie oczywiscie NIC nie pika :placz:
Mariolu, napisz mi coś wiecej o tym pikaniu -JAK?

Posted

co do kaukazów z Wejherowa to niewielu znam wariatów, coby z Krakowa jeżdzili po psy nad morze. Wiem o jednym, pojechał po podhalana do Koszalina. I niedługo pożył. Podhalan oczywiście, bo mu podgórskie powietrze nie służyło. Dlatego żadnych północnych psów na południu!!! Albo się źle zachowują albo w ogóle nie zyją.

A ten gościu zapytał o podobieństwio Brutuska do kaukaza. Zaprzeczyłam. Ale nie odpowiedział na pytanie czy on chce podobnego do kaukaza czy niepodobnego do kaukaza. Ma się zastanowić.

Nie zaglądam bo usilnie zarabiam na papu dla moich psów.

Posted

Camara, Camara tu zajrzala ! Co za niezwykly dzien te Walentynki - juz drugi raz zajrzala do Brutusika kochanego! Jakas taka uprzedzona do psow znad morza.... :shake:

Mariolu! A kto to lekarza pyta o zdrowie? Niech Ci Kinga powie o czym rozmawia z mezem - o zdrowiu? Nie, zaloze sie, ze nie ! :eviltong:

Posted

[quote name='samoglow']Mariolu! A kto to lekarza pyta o zdrowie? Niech Ci Kinga powie o czym rozmawia z mezem - o zdrowiu? Nie, zaloze sie, ze nie ! :eviltong:

Ona ma stały nadzór lekarski????

Kiepściutko.
Nie wiedziałam, że aż tak kiepściutko jest.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Ona ma stały nadzór lekarski????

Kiepściutko.
Nie wiedziałam, że aż tak kiepściutko jest.

kiepściutko jest bardzo.

bo - TZ podlec - powiedział mi, ze nie weźmiemy się za ŻADNE badania naszych psów ( a listę mam długą), póki ja nie zbadam sobie czegoś tam, co juz dawno powinnam zbadać, a o czym notorycznie zapominam.

...no jakoś mi zupełnie nie po drodze na te badania :shake:

a on, podlec, staje nad Drachmą, zamyśla się, i mówi:

- taaak, ona taka stara, przydałyby jej się gruntowne badania... EKG, USG, morfologia... i to szybko, bo potem będzie juz za późno...
I Liptonowi też, bo źle wygląda, gołym okiem widać

:placz::placz::placz: -Jezu, psy mi w końcu pomrą - i będzie, ze przeze mnie :placz:

Posted

kinga napisał(a):
kiepściutko jest bardzo.

bo - TZ podlec - powiedział mi, ze nie weźmiemy się za ŻADNE badania naszych psów ( a listę mam długą), póki ja nie zbadam sobie czegoś tam, co juz dawno powinnam zbadać, a o czym notorycznie zapominam.

...no jakoś mi zupełnie nie po drodze na te badania :shake:

a on, podlec, staje nad Drachmą, zamyśla się, i mówi:

- taaak, ona taka stara, przydałyby jej się gruntowne badania... EKG, USG, morfologia... i to szybko, bo potem będzie juz za późno...
I Liptonowi też, bo źle wygląda, gołym okiem widać

:placz::placz::placz: -Jezu, psy mi w końcu pomrą - i będzie, ze przeze mnie :placz:

Prze-srane.

Posted

Wszystkie ciotki teraz cisza i kciuki trzymać! :mad:
Jutro przyjeżdża rodzinka zainteresowana adopcją Brutuska.
Przyjeżdżają aż z Tarnowa, w grudniu stracili swojego psa i szukają nowego przyjaciela do mieszkania ;)

Posted

Murka napisał(a):
Wszystkie ciotki teraz cisza i kciuki trzymać! :mad:
Jutro przyjeżdża rodzinka zainteresowana adopcją Brutuska.
Przyjeżdżają aż z Tarnowa, w grudniu stracili swojego psa i szukają nowego przyjaciela do mieszkania ;)

:thumbs::thumbs::thumbs: - mocno i w napięciu ;)

Posted

bardzo!, bardzo!, bardzo!:cool2::thumbs::cool2::thumbs::cool2::thumbs::cool2::thumbs:
Jak jada az z Tarnowa, to nie bedzie im sie chcialo wracac bez psa!

Toz to nasze HOPANIE pomoglo :) :) :) !!!!!

Posted

Camara napisał(a):
Murko :thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki:

ja się zastanawiam tylko, czemu ta Camara tyle tych kciuków trzyma zaciśniętych? :crazyeye:

ILE ona ma rąk?????

Mariolu, Wy sie widujecie od czasu do czasu. Nic jej nie przyrosło?

Posted

kinga napisał(a):
ja się zastanawiam tylko, czemu ta Camara tyle tych kciuków trzyma zaciśniętych? :crazyeye:

ILE ona ma rąk?????

Mariolu, Wy sie widujecie od czasu do czasu. Nic jej nie przyrosło?

Nie widziałam jej dawno, jak coś to się przyszłą synową wyręcza.

Może i przyrosło; dlatego sie nie pokazuje...