kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow, jak ty Brutuska tak:to moze go sobie jednak weźmiesz.....? :razz: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Och dziękujemy. Ale ono (serce) coś za szybko pika. Chore jakieś? Nie mogłaś normalnego, zdrowego serca znaleźć. No bo ja mam nadcisnienie :cool3::-( Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='kinga']samoglow, jak ty Brutuska tak:to moze go sobie jednak weźmiesz.....? :razz: Z doswiadczenia wiem, ze odleglosc wzmacnia uczucia...:eviltong: Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Och dziękujemy. Ale ono (serce) coś za szybko pika. Chore jakieś? Nie mogłaś normalnego, zdrowego serca znaleźć. nosz choroba, u mnie oczywiscie NIC nie pika :placz: Mariolu, napisz mi coś wiecej o tym pikaniu -JAK? Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kingula, zainwestuj w kompa. To sie zwroci po pewnym czasie...:eviltong: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow napisał(a):No bo ja mam nadcisnienie :cool3::-( Bo za dużo chlejesz, a to szkodzi na ciśnienie. Hop Brutusku, hop maleńki. Nikt Cię nie KOCHA. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A mnie powiedzieli, ze winko obniza cisnienie....zawsze czlowieka bujna....:shake: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):nosz choroba, u mnie oczywiscie NIC nie pika :placz: Mariolu, napisz mi coś wiecej o tym pikaniu -JAK? Zamiast pik,pik,pik. Robi pik,pik,pik. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kinga, druga linijke nalezy czytac 3 razy szybciej, niz pierwsza :loveu:mar.gajko napisał(a):Zamiast pik,pik,pik. Robi pik,pik,pik. Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow napisał(a):A mnie powiedzieli, ze winko obniza cisnienie....zawsze czlowieka bujna....:shake: Lekarz? Lekarz ci powiedział? Quote
Camara Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 co do kaukazów z Wejherowa to niewielu znam wariatów, coby z Krakowa jeżdzili po psy nad morze. Wiem o jednym, pojechał po podhalana do Koszalina. I niedługo pożył. Podhalan oczywiście, bo mu podgórskie powietrze nie służyło. Dlatego żadnych północnych psów na południu!!! Albo się źle zachowują albo w ogóle nie zyją. A ten gościu zapytał o podobieństwio Brutuska do kaukaza. Zaprzeczyłam. Ale nie odpowiedział na pytanie czy on chce podobnego do kaukaza czy niepodobnego do kaukaza. Ma się zastanowić. Nie zaglądam bo usilnie zarabiam na papu dla moich psów. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Camara, Camara tu zajrzala ! Co za niezwykly dzien te Walentynki - juz drugi raz zajrzala do Brutusika kochanego! Jakas taka uprzedzona do psow znad morza.... :shake: Mariolu! A kto to lekarza pyta o zdrowie? Niech Ci Kinga powie o czym rozmawia z mezem - o zdrowiu? Nie, zaloze sie, ze nie ! :eviltong: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='samoglow']Mariolu! A kto to lekarza pyta o zdrowie? Niech Ci Kinga powie o czym rozmawia z mezem - o zdrowiu? Nie, zaloze sie, ze nie ! :eviltong: Ona ma stały nadzór lekarski???? Kiepściutko. Nie wiedziałam, że aż tak kiepściutko jest. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No i koncze pracy dzionek, wesolutka jak skowronek! :loveu: A ty Brutusku hopaj, nie spadaj! :multi: Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Ona ma stały nadzór lekarski???? Kiepściutko. Nie wiedziałam, że aż tak kiepściutko jest. kiepściutko jest bardzo. bo - TZ podlec - powiedział mi, ze nie weźmiemy się za ŻADNE badania naszych psów ( a listę mam długą), póki ja nie zbadam sobie czegoś tam, co juz dawno powinnam zbadać, a o czym notorycznie zapominam. ...no jakoś mi zupełnie nie po drodze na te badania :shake: a on, podlec, staje nad Drachmą, zamyśla się, i mówi: - taaak, ona taka stara, przydałyby jej się gruntowne badania... EKG, USG, morfologia... i to szybko, bo potem będzie juz za późno... I Liptonowi też, bo źle wygląda, gołym okiem widać :placz::placz::placz: -Jezu, psy mi w końcu pomrą - i będzie, ze przeze mnie :placz: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kinga, nie zalamuj sie! Lecz psy, lecz kompa, lecz sie tez! :lol: Quote
PaulinaT Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):kiepściutko jest bardzo. bo - TZ podlec - powiedział mi, ze nie weźmiemy się za ŻADNE badania naszych psów ( a listę mam długą), póki ja nie zbadam sobie czegoś tam, co juz dawno powinnam zbadać, a o czym notorycznie zapominam. ...no jakoś mi zupełnie nie po drodze na te badania :shake: a on, podlec, staje nad Drachmą, zamyśla się, i mówi: - taaak, ona taka stara, przydałyby jej się gruntowne badania... EKG, USG, morfologia... i to szybko, bo potem będzie juz za późno... I Liptonowi też, bo źle wygląda, gołym okiem widać :placz::placz::placz: -Jezu, psy mi w końcu pomrą - i będzie, ze przeze mnie :placz: Prze-srane. Quote
Murka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wszystkie ciotki teraz cisza i kciuki trzymać! :mad: Jutro przyjeżdża rodzinka zainteresowana adopcją Brutuska. Przyjeżdżają aż z Tarnowa, w grudniu stracili swojego psa i szukają nowego przyjaciela do mieszkania ;) Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Murka napisał(a):Wszystkie ciotki teraz cisza i kciuki trzymać! :mad: Jutro przyjeżdża rodzinka zainteresowana adopcją Brutuska. Przyjeżdżają aż z Tarnowa, w grudniu stracili swojego psa i szukają nowego przyjaciela do mieszkania ;) :thumbs::thumbs::thumbs: - mocno i w napięciu ;) Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 bardzo!, bardzo!, bardzo!:cool2::thumbs::cool2::thumbs::cool2::thumbs::cool2::thumbs: Jak jada az z Tarnowa, to nie bedzie im sie chcialo wracac bez psa! Toz to nasze HOPANIE pomoglo :) :) :) !!!!! Quote
Camara Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Murko :thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
lupak Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 I poszły Walentynkować. Chodź malutki na spacerek. Ty do grenlanda podobny jesteś to sobie pobiegamy tak na ful :lol: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I NIKT nie zajrzał dzisiaj?!?! Czy Wy wiecie co robicie? Czy chcecie, żeby On skończył na tym zadupiu u Murki!? Hopać lenie, hopać! Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Camara napisał(a):Murko :thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki: ja się zastanawiam tylko, czemu ta Camara tyle tych kciuków trzyma zaciśniętych? :crazyeye: ILE ona ma rąk????? Mariolu, Wy sie widujecie od czasu do czasu. Nic jej nie przyrosło? Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kinga napisał(a):ja się zastanawiam tylko, czemu ta Camara tyle tych kciuków trzyma zaciśniętych? :crazyeye: ILE ona ma rąk????? Mariolu, Wy sie widujecie od czasu do czasu. Nic jej nie przyrosło? Nie widziałam jej dawno, jak coś to się przyszłą synową wyręcza. Może i przyrosło; dlatego sie nie pokazuje... Quote
Recommended Posts