samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Tez uwazam, ze Brutus przypomina kaukaza! Hop, hop Kinga! Ktos szuka kaukaza, a Ty masz Grande! A Cola nie podchodzi pod kaukazke?:evil_lol: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hej, Camarro nie chowaj adresu kaukazobiorcy, bo w Dabrowce kolo Wejherowa maja kaukazow podobno troche....:cool3: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 taki Brutus ogrodnika, znaczy sie :shake: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ale i tak CUD, że się dzisiaj odezwała na wątku Brutusa. RAZ. Nie wymagajmy za wiele. Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Zgadza sie - cuda to tylko u Tuska lub przy Wielkiej Nocy :evil_lol: Moze sie jeszcze odezwie, albo Kinga....moze uderzymy w stol? Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Uderzylam....i nikt sie nie odezwal :mad: Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Camara'] przed chwilą dzwonił gościu i pytał się, czy Brutusek przypomina kaukaza. I podziękował bo nie przypomina. To już drugi taki gość, dla którego Brutus jest za mały :mad: czego ci ludzie chcą???? no przecież ci wyraźnie powiedział, że chce kaukaza. Camara - bo te zdjecie Brutusa powinny być z miarką obok - jak wystawiasz na bazarkach takie małe durnostojki - to umieszczasz przy nich linijkę :roll: niech Murka zrobi mu z jakims kijem z podziałką, albo przy nodze chociaż... a swoją drogą, Droga Elokwentna Koleżanko - co to za zwrot: gościu:crazyeye::crazyeye::crazyeye:?? Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Gosciu, to gosciu.....a o Grandzie pomyslalas, albo o tym drugim, co nadal ? siedzi w budzie???!!!! Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 sluchajcie, Wy tam na południu, co macie same małe, stare pokraki... nikt Dobry nie szuka czegoś duzego włochatego? mam w schronie wysyp, pomijając już starą kaukazicę - jezszcze mam dwa młode w typie k. plus niespełna roczną bernardynkę :loveu: kurcze, skoro Brutus, który i tak jest za mały - wywieziony gdzieś na odludzie - to moze jakiś fajny dom w Krakowie byście po znajomości dla mnie znalazły? Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow napisał(a):Gosciu, to gosciu.....a o Grandzie pomyslalas, albo o tym drugim, co nadal ? siedzi w budzie???!!!! wylazł z budy i jest cudo-psem. Zobacz w galerii kudłaczy na stronie schronu. ale nie dla jakiegoś gościa :shake: Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='kinga']sluchajcie, Wy tam na południu, co macie same małe, stare pokraki... nikt Dobry nie szuka czegoś duzego włochatego? mam w schronie wysyp, pomijając już starą kaukazicę - jezszcze mam dwa młode w typie k. plus niespełna roczną bernardynkę :loveu: kurcze, skoro Brutus, który i tak jest za mały - wywieziony gdzieś na odludzie - to moze jakiś fajny dom w Krakowie byście po znajomości dla mnie znalazły? Hola, hola. Jak to dla Ciebie. Mór, zaraza i nieszczęścia wszelakie by tu dotarły. Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='mar.gajko']Hola, hola. Jak to dla Ciebie. Mór, zaraza i nieszczęścia wszelakie by tu dotarły. taaaaa... teraz to mór i zaraza - a psy moje, dziwnym trafem same rasowe :crazyeye: - to ściągacie na wyścigi... ( dwa KAUKAZY jedna ROTTKA jedna TERIERKA WALIJKA był jeszcze jeden PODHALAN, ale zdechł :oops:) wy tam w tym Krakowie to taka klika jesteście - stara, zasiedziała, nie-do-ruszenia klika...:roll: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):wylazł z budy i jest cudo-psem. Zobacz w galerii kudłaczy na stronie schronu. ale nie dla jakiegoś gościa :shake: To zaloz watek dla cudo-psa, a ja Ci allegro sprawie, bo kurczaczek, jakos Cie lubie :shake: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Chodzilo Ci o Burbona? On jest KAUKAZEM ?:crazyeye: a bernardynka bedzie na stronce? Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='kinga']taaaaa... teraz to mór i zaraza - a psy moje, dziwnym trafem same rasowe :crazyeye: - to ściągacie na wyścigi... ( dwa KAUKAZY jedna ROTTKA jedna TERIERKA WALIJKA był jeszcze jeden PODHALAN, ale zdechł :oops:) wy tam w tym Krakowie to taka klika jesteście - stara, zasiedziała, nie-do-ruszenia klika...:roll: Nie klika, tylko UKLAD sie to nazywa :loveu: Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow napisał(a):Chodzilo Ci o Burbona? On jest KAUKAZEM ?:crazyeye: a bernardynka bedzie na stronce? chodzi o Garetta - on wg schronu jest kaukazem, ale wg mnie - nie jest. On wygląda jak bardzo wyrośnięty Garett od Marioli ;) Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):chodzi o Garetta - on wg schronu jest kaukazem, ale wg mnie - nie jest. On wygląda jak bardzo wyrośnięty Garett od Marioli ;) I tyś go, gupia TY, Garett nazwała!?!? Jesssu, nad ludziskami litości nie masz???? A jak kto go weźmie??? To co zrobisz??? Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak zwal tak zwal, ale kaukaz to on jakis dziwny jest :shake: A co z bernardynka? Hop, hop Bruti ;) Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mar.gajko napisał(a):I tyś go, gupia TY, Garett nazwała!?!? Jesssu, nad ludziskami litości nie masz???? A jak kto go weźmie??? To co zrobisz??? a co. tyle, ze on jest dwa razy większy od twojego. :p ...ale może on stał w kolejce po wzrost, kiedy energię rozdawali... ( no i MÓJ charakter odziedziczy po mnie :loveu:, w przeciwieństwie do TWOJEGO...) Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):( no i MÓJ charakter odziedziczy po mnie :loveu:, w przeciwieństwie do TWOJEGO...) Nawet nie strasz tak okrutnie. Wielki i z TWOIM charakterkiem. K-A-T-A-S-T-R-O-F-A Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 samoglow napisał(a): a bernardynka bedzie na stronce? bedzie...kiedys. na razie nie będzie, bo zepsuł mi się aparat :razz: Quote
kinga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Nawet nie strasz tak okrutnie. Wielki i z TWOIM charakterkiem. K-A-T-S-T-R-O-F-A e, nie, jaka tam znowu katastrofa... skoro nie chcesz MNIE OSOBIŚCIE poZnać, to moze ci podeślę MOJEGO Garetta, będziesz miała przyjemnosć przekonać sie, jacy my oboje jesteśmy przesympatyczni :loveu::loveu::loveu: ...chcesz? Quote
mar.gajko Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kinga napisał(a):e, nie, jaka tam znowu katastrofa... skoro nie chcesz MNIE OSOBIŚCIE poZnać, to moze ci podeślę MOJEGO Garetta, będziesz miała przyjemnosć przekonać sie, jacy my oboje jesteśmy przesympatyczni :loveu::loveu::loveu: ...chcesz? Nie chcę. Nie chcę za żadne skarby. Quote
Recommended Posts