Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
nie marudź tylko dawaj te foty!:mad:;)

Ciotka to pewnie lubi, jak się ją prosi o foty :evil_lol:
Tak sama z siebie to oszczędnie wrzuci jakieś 40-50 zdjęć, a ponad 200 trzyma w ukryciu, aż się ją prawie błaga o kolejne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):
no co wy kobitki??? dawajcie zdjęcia! nie dajcie się już prosić!

A nie mówiłam?
Nie dosyć, że nie byłyśmy na grillu, to jeszcze fotek nam żałują, wredne baby :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Tengusia też ma :p

bylo siedziec cicho to by zapomnialy o mnie :eviltong:

dobra ja daje 5 fotek reszta jutro :p wieksza czesc moich fot to Chico, Biala to bardzo spokojna suczka ktora albo spala albo rozdawala lapowki w postaci buziakow, za to Chico to takie duze dziecko ktore zaczepialo do zabawy :loveu:

Posted

[quote name='agaga21']jak to się stało dziewczyny, że chico was nie zjadł??? a nawet łapkę podawał i bawić się chciał?

Białeczka to buziakorozdawca , mizianiec i słodka dziewczynka :loveu:...Chico to pasjonat sportu , mizianiec , łapkopodawacz :evil_lol::loveu:Psy sama słodycz :loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
to czekamy na resztę fotek.

agnieszka32 napisał(a):
No co Ty :cool1: A gdzie słowo "prooooooooosimyyyyyyyyyyyyyy" ????? :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

troszke fot powklejalam w mojej galerii takze zapraszam :p pozniej bedzie reszta bo cosik mi tam jeszcze zostalo ;)