Aarionne Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No to Kochana, dawaj zdjątka ucieszonej Białeczki - cudowna wiadomość :loveu: Quote
GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kamień z serca :multi::multi::multi: Quote
ab-agnieszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Aarionne napisał(a):No to Kochana, dawaj zdjątka ucieszonej Białeczki - cudowna wiadomość :loveu: Kochana musisz poczekac dwa dni bo mialam pilny wyjazd do Niemiec i wracam w czwartek. Quote
ab-agnieszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja tez tesknie za nimi strasznie.W sobote bylam u weta z Chico bo zerwal pazur i dostaje antybiotyk. Teraz jest z nimi moja przyjaciolka ktora byla ze mna po Biala bo mi ich strasznie szkoda. Dopiero co przyjechalam musialam jechac znowu ale tylko na trzy dni:-( Quote
rufusowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Cioteczki przyszly wyniki z histo i sa bardzo dobre guz nie byl zlosliwy:multi::loveu::multi: wspaniale! :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 rufusowa napisał(a):wspaniale sie na Was patrzy...taka radość :loveu: a Biała juz super cycoszki ma :multi: Prawda juz sa super :multi: Smiga jak szalona bo nic jej sie nie obija miedzy nogami. Na wiosne druga strona ale to juz bedzie mniejsze naciecie bo ida tylko dwa i nie sa duze. Quote
rufusowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Prawda juz sa super :multi: Smiga jak szalona bo nic jej sie nie obija miedzy nogami. Na wiosne druga strona ale to juz bedzie mniejsze naciecie bo ida tylko dwa i nie sa duze. super :loveu: ciesze sie ze taki zabieg jest mozliwy i Biała ma dzieki niemu wiecej swobody....a bedzie miala jeszcze wiecej :multi: Quote
GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Przepraszam za off! Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Tam też są "nasze psy" a Pani Wanda, to anioł, nie człowiek... Poświęciła wszystko psom. Należy Jej się oddech na święta. Bardzo wszystkich proszę: Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku Quote
rufusowa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 a ja dopiero w domu zagłosuje, bo w pracy mam blokade na krakveta :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Cioteczki przyszly wyniki z histo i sa bardzo dobre guz nie byl zlosliwy:multi::loveu::multi: super!!!! :multi::multi::multi: nie mogło byc inaczej!:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mialam wyjechac na dwa trzy dni a nie bylo mnie prawie tydzien!!!! Nie z mojej winy tylko auto nawalilo . Bialka i Chico mnieli swietna opieke bo zajmowala sie nimi moja przyjaciolka Aga. Ale jak przyjechalam i zobaczylam wyraz pychola Bialeczki to sie pobeczalam. Przywitala mnie z czysta radoscia i lecz jej pychol powiedzial mi JAK MOGLAS zreszta same zobaczcie. Serce sie kraja z bolu. Quote
maciaszek Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No, spojrzenie jest dość wymowne... Ale pewnie trwało tylko chwilę, a teraz jest już zupełnie inne - uśmiechnięte. Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Teraz to ich wygonilam na dwor bo nie jestem wstanie sie rozpakowac Biala skacze po mnie Chico zazdrosny sa ufajdoleni niemilosiernie. A ja musze ogarnac mieszkanie wiec znow nie sa zadowoleni:shake: Quote
maciaszek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Teraz to ich wygonilam na dworNo wiesz co ???? Skandal i granda :mad:. Te przemiłe psiaczki-misiaczki chciały tylko powitać ukochaną panią, a Ty ich tak po prostu na dwór? :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wiedzialam ze oberwe od Ciebie:evil_lol: Te miasiaczki kochane doprowadza mnie do bankructwa!!! A najlepiej zarobi dentysta! Biala znowu mi tak przywalila w zeby ze zrobilo mi sie bialo:lol: Napewno mam obity nerw w jedynce ktory nie zdazyl sie wyleczyc od ostatniego ciosu:evil_lol: Tak naprawde to ja nie wiem kto tu jest ten najbiedniejszy! Bo napewno nie one:loveu: Quote
rufusowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja wiem! ja wiem! :multi: napisz do mikołaja, zeby Ci kupił ochraniacz na szczękę :loveu: widziałam niebieskie i czerwone ale moze białe też są :evil_lol: i problem z głowy...nosisz w torebce i jak wchodzisz do domu, to zakładasz :loveu: Quote
maciaszek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 rufusowa napisał(a):ja wiem! ja wiem! :multi: napisz do mikołaja, zeby Ci kupił ochraniacz na szczękę :loveu: widziałam niebieskie i czerwone ale moze białe też są :evil_lol: i problem z głowy...nosisz w torebce i jak wchodzisz do domu, to zakładasz :loveu::roflt::roflt::roflt: Pomysł niczego sobie! Zęby bezpieczne, białasy szczęśliwe, dentysta wściekły (bo dodatkowy zarobek znikł) :evil_lol:. Quote
ab-agnieszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pomysl z ochraniaczami swietny ze ja tez na to nie wpadlam. Czysta blondyna ze mnie:evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Uwielbiam patrzeć na te dwa białaski :loveu: Quote
maciaszek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Małżeństwo może i tak, dobre to na pewno, ale stare ??? :crazyeye: Przesadzasz :mad:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts