Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez tesknie za nimi strasznie.W sobote bylam u weta z Chico bo zerwal pazur i dostaje antybiotyk. Teraz jest z nimi moja przyjaciolka ktora byla ze mna po Biala bo mi ich strasznie szkoda.
Dopiero co przyjechalam musialam jechac znowu ale tylko na trzy dni:-(

Posted

rufusowa napisał(a):
wspaniale sie na Was patrzy...taka radość :loveu:

a Biała juz super cycoszki ma :multi:

Prawda juz sa super :multi: Smiga jak szalona bo nic jej sie nie obija miedzy nogami. Na wiosne druga strona ale to juz bedzie mniejsze naciecie bo ida tylko dwa i nie sa duze.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Prawda juz sa super :multi: Smiga jak szalona bo nic jej sie nie obija miedzy nogami. Na wiosne druga strona ale to juz bedzie mniejsze naciecie bo ida tylko dwa i nie sa duze.

super :loveu:

ciesze sie ze taki zabieg jest mozliwy i Biała ma dzieki niemu wiecej swobody....a bedzie miala jeszcze wiecej :multi:

Posted

Mialam wyjechac na dwa trzy dni a nie bylo mnie prawie tydzien!!!!
Nie z mojej winy tylko auto nawalilo .
Bialka i Chico mnieli swietna opieke bo zajmowala sie nimi moja przyjaciolka Aga.
Ale jak przyjechalam i zobaczylam wyraz pychola Bialeczki to sie pobeczalam. Przywitala mnie z czysta radoscia i lecz jej pychol powiedzial mi JAK MOGLAS
zreszta same zobaczcie.

Serce sie kraja z bolu.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Teraz to ich wygonilam na dwor
No wiesz co ???? Skandal i granda :mad:. Te przemiłe psiaczki-misiaczki chciały tylko powitać ukochaną panią, a Ty ich tak po prostu na dwór? :roll:

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiedzialam ze oberwe od Ciebie:evil_lol:
Te miasiaczki kochane doprowadza mnie do bankructwa!!!
A najlepiej zarobi dentysta!
Biala znowu mi tak przywalila w zeby ze zrobilo mi sie bialo:lol:
Napewno mam obity nerw w jedynce ktory nie zdazyl sie wyleczyc od ostatniego ciosu:evil_lol:
Tak naprawde to ja nie wiem kto tu jest ten najbiedniejszy! Bo napewno nie one:loveu:

Posted

ja wiem! ja wiem! :multi:

napisz do mikołaja, zeby Ci kupił ochraniacz na szczękę :loveu: widziałam niebieskie i czerwone ale moze białe też są :evil_lol:

i problem z głowy...nosisz w torebce i jak wchodzisz do domu, to zakładasz :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
ja wiem! ja wiem! :multi:

napisz do mikołaja, zeby Ci kupił ochraniacz na szczękę :loveu: widziałam niebieskie i czerwone ale moze białe też są :evil_lol:

i problem z głowy...nosisz w torebce i jak wchodzisz do domu, to zakładasz :loveu:
:roflt::roflt::roflt: Pomysł niczego sobie! Zęby bezpieczne, białasy szczęśliwe, dentysta wściekły (bo dodatkowy zarobek znikł) :evil_lol:.