rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ale Białaska juz ma piękne cycochy :loveu: a po kolejnym zabiegu to juz w ogole będzie modelka :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Chico zauroczony reniferkiem a Biala obrazona:evil_lol:!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/7848/bild2717mc0.jpg - jaki foch :roflt: :roflt: Quote
andzia69 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Chico zauroczony reniferkiem a Biala obrazona:evil_lol:!!!!!!!!!:evil_lol: załóż Białej lampki to bedzie zadowolona, że ona też świeci:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 andzia69 napisał(a):załóż Białej lampki to bedzie zadowolona, że ona też świeci:eviltong::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kupie jej jutro obroze z swiecacymi diodami moze bedzie zadowolona:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Świecąca obroża z diodami 55-70cm (497467457) - Aukcje internetowe Allegro Kupie i Bialce i Chico:evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja chcialabym przedstawic dwa amstaffy ktore sa pod moja opieka i ktore moge uratowac tylko dzieki wspolpracy z dziewczynami z fundacji SOS za co WIELKIE DZIEKI DLA NICH !!! oba psy przebywaja w hotelu, oba psy potrzebuja wsparcia finansowego, oba psy potrzebuja domu !!! pilnie potrzebne sa pieniadze na utrzymaniu psow w hotelu, nie badz obojetny pomoz nam pomagac !!! Amstaff Omen umrze bez waszej POMOCY !!! (50100529:cool: - Aukcje internetowe Allegro Amstaff Budrys bez waszej pomocy trafi za kratki! (501017387) - Aukcje internetowe Allegro Budrys to wspanialy dwu letnie amstaff oddany z powodu narodzin dziecka. [Sosnowiec] Budrys PILNIE POTRZEBNA KASA NA HOTEL Omen to wspanialy bialy amstaff zabrany z katowickiego schroniska, przez ten krotki czas dwoch moze trzech tygodni zdazyl trafic do adopcji i z niej wrocic. Nie potrafi zostawac sam, szukamy mu domu z doswiadczeniem i z duza iloscia czasu wolnego !!! [Katowice] Omen jedzie do Mosii na hotel, potrzebne FUNDUSZE na hotel i leczenie!!! Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A obróżki z diodami zamówione ??? :diabloti: :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ziutka napisał(a):A obróżki z diodami zamówione ??? :diabloti: :cool3: Zamowione powinny byc jutro albo pojutrze:diabloti: Sasiedzi powiedza ze do reszty zwarjowalam:razz: Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Zamowione powinny byc jutro albo pojutrze:diabloti: Superrr :multi: :evil_lol: ab-agnieszka napisał(a):Sasiedzi powiedza ze do reszty zwarjowalam:razz: Pfff...już sobie wyobrażam ich miny :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No oprocz mojej sasiadki(nasze domy sa do siebie przyklejone) Ma dwa Kaukazy w kojcach ocieplanych tez parka. Przygarnela ostatnio psa bo otworzyli hurtownie budowlana na jakims smiesznym terenie gdzie facet zamkna swoja firme i zostawil tam psa. Pieknego bialego jest boski. Ola w czasie pracy psa ma ze soba bo jest bardzo lagodny a na noc zabiera go do siebie do kotlowni zeby biedak nie marzl. Powiedziala ze go nie odda do schronu.Jutro ide do niej wieczorem na pogaduszki to zrobie mu zdjecia. A zaraz dorzuce moich warjatow szalejacych z pilka na dworze. Dupy dogrzali przy kominku i teraz szaleja:lol: Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Oby więcej takich ludzi jak twoja sąsiadka :lol: i czekamy na foteczki tego szczęściarza którego przygarnęła :loveu: i rzecz jasna na twoje szalejące białaski z piłką :multi: :loveu: Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Aga...ja widzę, że u Ciebie to już całkiem świątecznie :cool3: reniferek, mikołaj, lampeczki. A które z białasków wygrało walkę o piłeczkę ? :razz: Quote
ab-agnieszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ziutka napisał(a):Aga...ja widzę, że u Ciebie to już całkiem świątecznie :cool3: reniferek, mikołaj, lampeczki. A które z białasków wygrało walkę o piłeczkę ? :razz: U nas to tak co roku z tymi lampeczkami:evil_lol: Pol podworka sie swieci W mieszkaniu nie musze zapalac swiatla wieczorem bo wszedzie sie cos swieci ale to nie ja mam takie zamilowania to moj Adi!!:mad: Ale trzeba sie przyzwyczaic. Walke o pileczke jak zwykle wygral Chico bo on mlodziutki a Bialej sie po chwili nudzi.:evil_lol: Jutro zabieram ja do pracy na pol dnia bo jedziemy do weta na kontrole to mala bestia bedzie przeszczesliwa:evil_lol: Uwielbia jezdzic autem i byc u mnie w pracy bo kazdy jest nia zainteresowany:loveu: Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ab-agnieszka napisał(a):U nas to tak co roku z tymi lampeczkami:evil_lol: Pol podworka sie swieci W mieszkaniu nie musze zapalac swiatla wieczorem bo wszedzie sie cos swieci Ja też lubię jak tak mam wsio oświetlone na święta :shiny: ab-agnieszka napisał(a):Jutro zabieram ja do pracy na pol dnia bo jedziemy do weta na kontrole to mala bestia bedzie przeszczesliwa:evil_lol: Uwielbia jezdzic autem i byc u mnie w pracy bo kazdy jest nia zainteresowany:loveu: Ulala...to będzie wymiziana przez współpracowników za wszystkie czasy :evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Odzyskałam komp i przyszłam pooglądać białasy-cudasy :loveu:. Jestem ukontentowana! Quote
Ziutka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ciekawa jestem jak tam dzisiaj minął Białeczce dzień w pracy :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bialej pol dnia minelo na lezeniu na czerwonej kanapie na zapleczu i mizianiu ja za uszkiem i wychodzeniu na sklep w celu prezentacji swojej urody wiec byla przeszczesliwa poniewaz kazda klientka ja glaskala i zachwycala. Pozniej poszlysmy sobie piechotka do weta dostala szczepionke i zawiazlam ksiezna do domu. Quote
Aarionne Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A Chicuś nie tęsknił przez cały dzień? Jak on sobie dał radę? :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Aarionne napisał(a):A Chicuś nie tęsknił przez cały dzień? Jak on sobie dał radę? :evil_lol: Witam Cie kochana. Chico napewno tesknil za ta nasza biala dama. Jak przyjechalysmy to ja wachal i nie opuszczal na krok. zaraz wstawie zdjecia Bialej z auta. Quote
Recommended Posts